Fortfarande sjuk

Blim på er.

Jag är fan fortfarande sjuk, dock har det blivit bättre sen igår och sen imorse. Så jag missar köket igen, woho... NOT. Jag blir så sur på mig själv, varför just torsdag och fredag? Bajs på't.

Ikväll har Annie singstar/rockband-kväll, jag vill gå. Jag vill, jag vill, jag vill! Och jag behöver komma ut, så vi får se vad som händer. Jag kommer säkert bli assnurrig och inte klara det. -.- Men jag är envis, jag hade redan bestämt mig när jag fick smset. Jag SKA gå. Hoppas jag. Men det känns fail att gå när man inte vart i skolan, men whatever. Jag behöver det, jag har varit på så antiglatt humör de två senaste dagarna, och det påverkar inte bara mig, för jag är kort och nästan sur mot alla. Så jag behöver ha roligt, annars vet jag inte vad jag gör.

Imorgon ska jag iaf vara med min fru, vi ska köpa min väska och kanske springa runt som galningar på Ikea. (Y) Min man skulle ha kommit men det verkar inte bli nåt - det fanns inga sista minuten-biljettskit när han kollade sist - så jag har bestämt mig för att sluta hoppas så behöver jag förhoppningsvis inte bli alltför besviken. Så det blir plan B, Ikea med frugan. Det är också kul. (Y)

Men nu ska jag se om det finns nåt att stoppa i truten. Tuddeluu på er.

Sjuk

Hej era skitar!
(Ja, bloggen är fortfarande under konstruktion.)

Blöh, idag när jag vaknade snurrade hela min värld och jag kunde knappt stå. Underbart. Jag hade knappt sovit nåt heller, vaknade av att jag var så yr. Så idag missade jag köket, bajs på't. Torsdagar och fredagar är fan de bästa dagarna, självklart blir man bara sjuk på de dagarna, aldrig när det bara är tråkigt teoretiskt. Jag var massa besviken, varför inte igår istället liksom -.- Så idag sov jag större delen av dagen, sedan kollade jag på skräckfilm - Creep - med mina söta systrar. Sen har jag bara slöat på soffan, sån jävla seg dag. Usch, vad jag inte gillar denna dagen.

Jag funderar på att plugga till hygienen imorgon, jag har inte kommit nån vart alls med det och jag vägrar vara hemma då. Dessutom ska jag till Annie imorgon kväll, det är singstar / kanske rockband kväll och det vägrar jag missa.

Det snurrar äckligt mycket i mitt huvud och jag fattar inte varför, men jag ska iaf plugga nu -.-

Så bajjbajj.

Blogg under konstruktion

Tjolahopp kära bloggläsare!

Just nu ser min blogg för jävlig ut, I know. Men den är under konstruktion, jag ska fixa den så fort jag får tillräckligt med tid till det, för det tar ett tag att få det bra. Så du får stå ut ett tag, det kommer bli bättre sedan, hur jag än väljer att göra. :)

Atm sitter jag med svart färg i håret och väntar på att få skölja ur den, vilket jag får göra om ca 10 minuter. Yey, då ska blått och rött in i håret i ca en timme. (Y)

Dagen har varit som alla andra, men jag var förvånansvärt pigg imorse när engelskan började, till lunch, då däckade jag nästan. :P
Jag åkte med Sofia, Ida och Elin till Brunnsparken efter skolan, och jag fick massa kramar, mys. ^^,

Jag har tänkt på en sak, jag är nästan ALLTID hungrig! :O Det är otroligt irriterande, för jag misstänker att jag inte alls är hungrig vissa tillfällen, men ändå säger min mage det. -.-'

Åh, jag längtar till lördag! Hoppas min nallebjörn kan komma då, annars Putte bli ledsen i båda ögonen. :O Jag ska iaf köpa en ASHET väska på Xplosion då, grr. ;) ^^

Hehe, jag tror jag ska plugga lite nu, men jag orkar inte. :O Jag har varit värsta plugghästen denna veckan, jag brukar nästan aldrig plugga men nu har jag pluggat till något varje dag! :O Jag undrar om jag börjar bli sjuk.. xD

Men nu ska jag inte tråka ut dig mer, ciao!

Soft dag

Trudilutt din fis^^

Nu sitter jag här och snackar med min man i telefonen, det du. ;)

Idag har det vart en soft dag, jag vaknade av att min man, den mysiga nallebjörnen, ringde. Det var lite mys, han var så söt med sin morgontrötta röst.^^

Första lektionen var soft, vi kollade på Gilbert Grape. :P
Sen var det prov, jag tror det gick ganska bra. :O ^^
Resten av dagen gick som i ett töcken, på hemvägen träffade jag Pisinee, och vi hade sällskap hem. ^^

Hemma somnade jag på soffan, sen åt jag, "pluggade" och nu pratar jag som sagt med min man och jag chattar även med min fru. ;)

Detta blev otroligt tråkigt, men jag pratar faktiskt i telefon MF! :O Och det är Robins fel, han sa att jag kunde skylla på honom. ;) Höhö, hoppas han kommer på lördag, annars fan blir jag ledsen i båda ögonen. :O

Men nu ska han få hela min uppmärksamhet, så tudeluu på dig!

Kväll

Bam!

Andra blogginlägget idag, jag är duktig. (Y) Sitter här och smsar med min man och tuggar naturgodis som jag fick av mamma förut.

Idag har jag varit duktig, jag har pluggat i två timmar och sedan hjälpt mamma fylla in ansökningsblanketter, fixa foton och rättat hennes brev, lite "slarvfel" här och var. :P

Åh, klockan 21:00 kommer 2 ½ män, wei. :D Innan dess ska jag hinna läsa igenom papper om lagar, belastningar, ögat och örat en gång till, så jag får väl sätta fart nu då. :P

Så ciao ;;)

Datakunskap

Trudilutt!

Sitter på datakunskapen i skolan nu, det är blätråkigt. -.- Jag har typ gjort allt man ska göra så jag sitter och tråkar nu.  Jag är så jävla trött, och jag försov mig idag, jag är så jävla bäst! Missade provet i Livsmedelskunskap, woho.. not.
Jag gjorde mig iordning på typ 10 minuter imorse, ändå hann jag sminka mig. :O Status på det.

Tiden går alldeles för sakta, den går fan baklänges. -.- Det känns nästan som att jag drömmer, jag är inte riktigt vaken ännu. xD Och jag är hungrig, bamba sen. (Y) Vi får hålla tummarna på att det går att äta maten.^^
 Nu ska jag kolla min bilddagbok och skit.

Bajjbajj.


Funderingar och Albert i all ära

Tjenare!

Jag har kommit på en bra sak; jag är grym på att komma ihåg att blogga, jag har bara missat en dag sedan denna bloggen skapades. :)
Dessvärre har jag kommit på en dålig sak; jag är sämst på att plugga!
Jag har två prov och ett förhör i veckan, och jag har pluggat på om kött bara. Nu måste jag sätta fart, imon är det prov i kött och mejeriprodukter typ. I övermorgon (tisdag) är det prov i ARL, fredag förhör. Nu önskar jag att jag hade en klon som kunde plugga på hälften, så tog jag andra halvan, så sätter vi ihop oss sen så har jag all kunskap jag behöver. Eller nej, ännu bättre, jag ahr två kloner, som pluggar åt mig så slipper jag! :) Fan va smart jag är! ;D Fast synd bara att det inte fungerar.. :/ Jaja, så det är bara att sätta igång och hoppas på det bästa.

Förövrigt så har jag umgåtts med den heliga Albert idag, hon är min lilla fjortis. ^^
Vi sniglade omkring i Rut m.fl. där hon hittade aaaassnygga kläder till mig (noot) och sen gick vi in till Chilli och smutsade ner deras soffor och Albert försökte ha kuddkrig med mig, men jag var trött så jag var massa tråkig. :P Sen gick vi omkring tills jag dumpade henne för min spårvagn, som skulle dampa sig och stanna mitt i den mörka tunneln aslänge. Det var iskallt också, värmen var fan inte på så jag frös massa, mina fötter va djupfrysta och hade förlorat känseln och jag var hungrig as hell.
Sen när jag klagat massa till comviq-folk satte den igång igen. ^^

Nu sitter jga och försöker igen dra ut på detta inlägg så jag slipper plugga, men nu finns det inte nåt mer speciellt att skriva, så det går itne längre att dra ut på det.

Så hejdå allesammans, fan önska mig lycka till eller nåt, jag lär behöva det. xD

Seg dag

Heej alla folk!

Idag har jag haft en otroligt seg dag. xD

Jag vakande vid ett och slöade i sängen till två för jag hade så extrema smärtor i magen och ryggen (oh yes, den underbara veckan är här!). Då åt jag frukost och så kom Hebbe ut från mammas rum och ville spela GH, så det spelade vi några timmar.

Sedan satte jag mig och "pluggade", jag chattade och smsade mest. xD Sedan kom mamma in och ville att jag skulle med till affären, så vi handlade mat, sedan käkade jag och nördade mer vid datorn.

Vid 21:00 så kom jag på att jag skulle våga ringa min man, så efter många om och men med mig själv så vågade jag ringa, och vi pratade i typ två timmar. :O Så söt.^^ Fan va nervös jag var, trodde jag skulle sitta helt tyst och typ dö bara, men det gick värsta lätt ju. :O ^^

Åh, jag borde plugga, för jag har typ inte pluggat alls, men jag vill inte så därför sitter jag och skriver här. xD Haha.
Men jag får väl ta upp pappret och plugga mer på skiten. Usch, jag vill inte ._. Men jag måste. >.<

Så natti folket, nu ska jag plugga massa bajs och smsa med min söta man. ;)

Kontanter I Massor

TJÄNNA :O
Snälla vår, kom hit nu :O
Idag, liksom alla andra dagar, är jag så trött att jag nästan somnar på tangentbordet. xD

När jag vaknade imorse upptäckte jag att det snöat ytterligare några lager, och de hade inte skottat med sina skottmaskiner eller vad det är för något de har. Just det, plogar heter det. xD
Underbart. NOT.
Missförstå mig inte nu. Jag har inget emot snö, tvärtom så är det mys. Om det är jul.
Men nu är det slutet av februari, då ska snön smälta bort och ersättas av värme. Man ska kunna vara ute i bara t-shirt och tröja utan att frysa, känna att sommaren är påväg. Okej, det sista kanske är lite att ta i, det är ju ändå bara februari, men jag vill ändå. Jag vill inte bo i kalla Sverige, jag vill bo i ett land som är varmt året om. Jag gillar solen, värmen.

Imorse upptäckte jag också att kollektivtrafiken var helt uppfuckad. Första 76:an (bussen) kom aldrig, så jag fick ta nästa. Sedan så var spårvagnarna försenade, det stod liksom 14 minuter på 9:an for example, och det gör det aldrig annars på morgonen. :O Så jag fick stå och vänta på att någon jävla spårvagn skulle komma. När 4:an äntligen behagade sig dyka upp var mina fingrar blåröda och jag hade nästan ingen känsel kvar i dem. Jag smsade Ida på spårvagnen, hon var fortfarande sjuk. :( Men men.. Väl framme i Brunnsparken var det att skynda sig över till hållplatsen där 16-bussen går, tackolov slapp jag vänta så länge på den iallafall, och jag hann till skolan och byta om med 10 minuters marginal! :)

I varmköket fick vi idag vara större grupper (3-4 folk i varje grupp egentligen), våran grupp var 5 st. xD
Vi lagade pocherad flundra (?) med saffransris och nån paprikafrässak. xD Det gick bra, våran grupp var väldigt effektiv.

Efter varmköket ville jag bara lägga mig i ett hörn och sova, men vi skulle ha hygien. Tackolov pratade läraren bara massa och alla skrev av det han skrev på tavlan, sen fick vi sluta massa tidigt. :)

Väl hemma la jag mig på soffan och glodde på Simpsons, och plötsligt vaknar jag av att pappa kommer och säger att det är mat, jag sov i en och en halvtimme. xD Fast nu har jag sån illamående-huvudvärk, usch. :S Och tabletter hjälper inte heller. Bara det inte blir som förra gången då jag somnade på soffan och vaknade med det, att det håller i sig i flera dagar. :S

Haha, jag kollade lite på postkodsmiljonären med mina päron medan jag intog dagens middag, och då sa han Rickard eller vad programledaren där heter att han äntligen kommit på vad Kim (hon som delar ut pengarna i grannyran-saken) betyder: Kontanter I Massor. xD *Asg.* (Ja, min humor är sämst, deal with it. xD)

Nu ska jag byta låtar på min Winamp, att lyssna på Shy och Tallulah om och om igen makes you crazy tillslut. xD
So long, suckers. ;*

Snö är fint :)

Tjo-la-hopp din fis :O

Jag så trött att jag tror jag dör.

Det var dags att byta från kallkök till varmkök idag, och nu är vi bara 2 (ev. 3) i varje grupp, det var lite nytt. Men det gick bra, vi gjorde asgod lasagne. :) Sen var det pannacotta till efterrätt, och FUCK vad god den var! Och det gick ganska fort med städningen också, så vi fick sluta tidigare. (Y)

Sen när jag gick ut för att åka hem så snöade det för fullt, det var massa fint och mys (kanske lite kallt men det gjorde inte så mycket). :) Jag tog 99an, jag och Soffan åkte tillsammans till Brunnsparken och pratade massa, det var oxå mys. ^^

Nu sitter jag och slappar, det är varmt och skönt här och jag nördar bdb lite. Jag läste igenom mina två blogginlägg innan och kände mig väldigt.. hm.. intressant... eller inte. Men jag är så trött så det får bli tråkigt, så är det bara! Men jag ska försöka vara duktig och fortsätta uppdatera blogginlägg och de ska (förhoppningsvis) bli mer intressanta med tiden.

Nu ska jag leka med Bluesun som kom in för att hälsa, hon sitter och biter sönder mina naglar den lilla rackaren.^^ Ciao.

Snark

Tjo! ^^

Nu ska jag vara duktig och skriva ett blogginlägg igen tänkte jag, så nu ska du få stå ut med massa onödigt men otroligt intressanta saker jag tänker berätta. :O

Inatt sov jag högst 2 timmar, det var väldigt jobbigt att komma upp. Massa (Y) till mamma som kommer in och tjatar asmycket på morgonen, utan henne skulle jag försova mig jämt. xD

Ganska soft dag i skolan, jag "jobbade" (=halvsov) mest hela dagen. Jag somnade till ett tag mellan matten och svenskan, "stolpen" ute i korridoren var ganska bekväm. :P Sen somnade jag en stund på soffan när jag kom hem, och blev väckt av att mamma kom fram med sina iskalla händer rätt i ansiktet på mig. Mys. ( Y )

Nu ska jag läsa igenom en novell jag skrivit i nian för att få inspiration till vad jag ska skriva för novell i svenskan, och klockan nio ska jag kolla på den nya TV-serien på TV3 *tillfälligt hjärnsläpp so I don't know vad den heter atm*.

Åh, min man kanske kommer till Göteborg, mys. Det gillar vi. ^^

Nu måste jag göra något annat innan jag somnar. Så nattinatti alla små barn^^

Ny blogg

Shululu people!

Jaha, då försöker jag på nytt att börja blogga, med en ny fräsch blogg och allt. Eftersom klockan är ca 02:40 är det väldigt svårt att komma på vad jag kan skriva. Jag har stora planer på att börja blogga på riktigt nu - och de planerna kommer som alltid att faila, men whatever xD - om allt men (mestadels) inget. Fast nu är det sent, och jag är trött. Skolan börjar igen på tisdag så om jag inte ska börja med att försova mig det första jag gör så borde jag sova så jag kommer upp imorgon.

Godnatt ppl, har ni tur så kanske jag inte failar ännu utan skriver iaf några otroligt intressanta blogginlägg. ;)

Tudeluu ;*

RSS 2.0