Glorious

YO FADDAMACKA

Måndag, en ny dag, ny vecka. Hade sett fint ut med ny månad också men det skulle vara att ljuga.
Anyway, två prov avverkade, två kvar. Hade slapplektioner AB, prov på alkoholhanteringen och natur, vi skulle typ utvärdera kursen i projekt och företagande (=15 minuter högst) och idrott. Gött.

Nu ska jag egentligen plugga gastronomi, men det är tråkigt. Det mesta är om smak, och det har vi redan gått igenom i drycker så jag är inte så orolig över den biten. Däremot är jag confused över om B-gruppen ska vara i köket imorgon, för jag vet inte om jag har rena kökskläder. Det hade vart bra om våran teorilärare hade kunnat svara på det förra gången men han skulle vara så hemlighetsfull. Jag undrar vad de har planerat egentligen.


Dagens låt är en klassiker, har haft den i huvudet hela dagen.

Soffans fest

YO FADDAMACKA

Igår gick jag upp vid elva och var fortfarande helt död, men ändå pigg på något sätt.

Var hos Soffan redan vid ett, jag och Elin hjälpte till hos henne inför hennes fest. Vi lagade massa mat och stökade runt, ändå var det jättestressigt i slutet och när jag blev stressad så blev jag blev lite irriterad på att vi knappt fick någon tid på oss att fixa oss. Men men, även om jag inte var helt nöjd med resultatet så såg jag ändå någorlunda hemskt 50-80-tal ut, så jag orkade inte bry mig så mycket.

Massa trevligt folk och maten blev ändå helt okej (jag stör mig fortfarande på 15-minutersriset som var överkokt inte ens efter 10 minuter :P), Basmatiris med citron- och vitlöksmarinerade kycklingspett och en kallsås på turkisk yoghurt,curry&citron samt en fräsch sallad. Vi hade fixat en schwarzwaldtårta också och en kladdkaka till dessert, fast alla var redan väldigt mätta och inte nog med det så grillade vi marsmallows. Kändes som att vi skulle vara sociala med mat nästan haha :P

Vi var överallt och gjorde lite kul grejer (typ ballongkrig, frågesporter, sanning & konka, ett kortspel (där jag lyckades förstöraxD) ) och när det var dags att sova (vid tre?) så var jag dödstrött. Sov väldigt gott hela natten även om jag vaknade flera gånger av att Elin hade rört sig närmare coh närmare och tillslut flåsade mig i nacken (missuppfatta inte). Shit va det kittlades :P

När jag slutligen vaknar av två röster tillhörande Elin och Soffan så får jag veta att klockan är två. Fick lite lätt panik i örat innan de säger att de skojar och att den bara är halv elva. Vi stapplade upp och gick ner för att äta frukost med Melle och Sebbe medan vi kollade på barnkanalen innan det var dags att dra sig hemåt.
Plugg har resten av dagen innehållit, woho. 4 prov kommande vecka, ge mig fredag efter skolan tack?

Veckan springer iväg

YO FADDAMACKA

Veckan har gått fort, har inte haft tid att sitta vid datorn sedan tisdag. Det känns faktiskt väldigt bra att inte behöva dras ditåt.

Onsdagen hade jag och Soffan lektion i idrott, det gick helt okej. Efter det skulle vi ha bamba, men den var stängd! Jag var ashungrig så jag blev lite sur, men så gick några stycken (jag inräknad) ner till J och så fick vi asgod mat. :D
Efter det var det samhäll, som var betygssnack bara, tre minuter ungefär så slutade vi eftersom jag inte behövde göra något omprov i svenska.
Jag och Elan uträttade ett ärende i stan, sedan gick hon, jag och Soffan och fikade lite på Sweet Coffee Bar. Vi pluggade lite Näringslära och pratade om allt möjligt. Efter det åkte vi ut till styrsö, där vi pluggade näringslära från sex till kvart i tolv. Snacka om att vi var helt slutkörda sedan, vi la oss typ direkt efteråt och så djupt som jag sov.. jag trodde nästan att någon klubbat till mig.

Torsdagen var bara Näringslära, lämnade in arbetet som jag slitit med. Vi såg på film och hade allmänt segt resten av lektionen. Jag satt mest och hoppades på att jag gjort rätt i mina uträkningar, annars hade jag suttit nästan sex timmar helt i onödan. Jag kommer fan börja grina isf.
När jag kom hem somnade jag nästan två timmar i soffan, innan det var dags att åka ut till Kungälv och gå handledarkursen för körkortstillståndet. Fyfan, vägen dit var inte kul, massa vägarbete. Och det var en seg kurs, fast det var nog mest för att jag var så trött.

Fredag betyder servering. Treorna tog studenten och att servera dem.. det var okej, men de gnällde. Tur att det fanns så mycket najs folk annars där, det gjorde min dag.
Angelica kom över till mig förut för att lämna tillbaka lite smink jag glömt hos henne. Det slutade med att vi satt och snackade i två och en halvtimme vid köksbordet. Det var trevligt. :)
Nu är jag trött AB, ser knappt vad jag skriver. Dags att sova, imorgon är det en stor dag.

En sådan där mindre bra dag

YO FADDAMACKA

Gastronomin idag var riktigt jobbig. Först hade vi en tre timmars lång lektion med våran teorilärare i gastronomi och sedan skulle vi dessutom göra en meny.
Den där menyn, h e l v e t e . Jag och Elin skulle göra inköpslistan och mejla den till en av kökslärarna i gastronomin, och med en budget på 350 kr och svindyra råvaror hade vi en helveteseftermiddag/kväll. Tror vi satt i över en timme med bara inköpslistan för att få det att gå ihop. Vi fick i sista minuten ändra på desserten, det gick inte ihop alls annars. Kom hem vid halv tio idag, på kvällen.
Tyckte väldigt synd om Elin som försökte hålla god min, jag har en sådan där dag då jag mår dåligt helt sådär random, haft spänningshuvudvärk och har varit på ett fruktansvärt dåligt humör och snäst åt allt och alla.
Förlåt min underbara Elan och tack för att du orkade stå ut med mig!


Jag och Elan. Inte idag men en sån där underbar dag då solen skiner och man mår bra.

Jag har suttit och planerat min idrottslektion som jag ska ha imorgon tillsammans med Soffan. Det verkar bli ganska bra nu när jag skrivit ihop en kladd i alla fall. Vi ska träffas tidigare imorgon för att äta frukost och skriva rent och göra de sista ändringarna. Nu är det bara näringsläran kvar att skriva, ska börja lite lätt nu tänkte jag.

Uppdatering och födelsedagsdags

YO FADDAMACKA

Nu var det ett tag sedan jag skrev. Jag får alltid lite dåligt samvete när jag inte skrivit på några dagar, men jag måste inse att jag inte har någon anledning då detta är min blogg. Jag skriver när JAG vill, om vad JAG vill. *Sitter och intalar mig detta*

Helgen har varit händelserik, men jag är trött, orkar inte skriva om den. Kan säga att den var grymt kul och en spontan lördag.. ;) Tack underbara vänner för att ni fanns coh förgyllde min helg.

Idag är det måndag, prövningar i skolan. Jag kom iväg faktsikt så jag fick gjort lmk. Det känns.. jag vet inte faktiskt, allt låser sig alltid när jag är nervös och stressad. Men jag insåg igår att jag inte orkar haka upp mig på det, jag gör mitt bästa och går det inte vägen (seriöst, en hel kurs är fan inte lätt samtidigt som man har hundra andra ämnen att plugga på) så är inte möjligheterna att läsa upp det efter gymnasiet uteslutet liksom. Det gäller bara att hålla kvar den inställningen så att jag inte bryter ihop totalt om jag failar. :P
Jag blev förvånad, för på min lapp stod det att jag skulle ha både skriftligt och muntligt, men det var bara skriftligt. Det gjorde inte så mycket, fick oväntat sällskap hemåt istället.

Jag åkte in till stan senare igen, en viss Soffa(n) fyller nämligen 18 år idag! Congratulations igen ♥ Jag och några vänner hade anordnat en överraskning till henne, en viss person som dök upp och förgyllde allas dag ännu mer. Det var underbart kul och vi fikade på fröken Olsson i flera timmar, tiden flög verkligen iväg.


Födelsedagsbarnet herself. Dock inte idag.

För att sammanfatta senaste dagarna så kan man säga sol, värme, underbara personer, allmänt grymt och pepp inför sommarlovet.  Puss på det.

Esters mässa

YO FADDAMACKA

Idag var det Esters mässa på skolan, vi gick omkring och kollade (och smakade) på olika projektarbeten som treorna gjort medan vi gick poängpromenad. Fick värdefulla tips som är bra att ha tills det egna projektarbetet som väntar nästa år.

Efter skolan skulle jag träffa Tew, eftersom jag slutade väldigt tidigt så gick jag och Elin omkring lite i stan. Blev ett litet köp faktiskt, 20 spänn var var inte så farligt.
Åkte till Deregna för att vänta in fröken Tew, självklart så förscvinner det underbara vädret och ersätts med hällande regn. Chauffören stannade på resevhållplatsen också = gå igenom spöregnet i bara tröja. Han släppte bara av alla, sen fortsatte han åka till den vanliga hållplatsen som har tak. FYFAN va lågt, hoppas han blir träffad av blixten och dör. Idiotjävel.
Detta gjorde mig på så fruktansvärt dåligt humör eftersom jag var hungrig, så när frn äntligen dök upp drog jag bara tag i henne och sa att vi skulle direkt hem till mig och äta. Lagade thaigryta, det var längesen mat smakade så gott.

Vi bestämde oss för att gå ut lite och fota när det slutade regna, blev lite bilder på mina skor (högklackade sandaler) som jag köpte förra året men inte hunnit använda. Nu ligger de forfarande i kameran som dog när jag skulle sätta in bilderna i datorn. Smart.

Wonderwall

Den här versionen har jag letat ihjäl mig efter då jag inte vetat vem som gjort den, nu har jag hittat den. Njuut.


Wonderwall - Ryan Adams

Imorgon börjar jag elva (tror jag). Sovmorgon, I love it.

Yrkesmässa

YO FADDAMACKA

Idag har det hänt grejer. Först var det en lektion i skolan, idrott. Efter detta sprang jag, Soffan, Elan och Alex omkring och ordnade med kläder och försökte hitta lärare (utan framgång) som vi skulle ha undrer resten av dagen. Vi skulle nämligen iväg och vara med som utställare på Yrkesmässan, som ägde rum på Svenska Mässan.

På yrkesmässan fick vi duka upp olika teman på ett bord, jag och Alex dukade havstema (en dukning som jag blev mycket stolt över) och sommar- & frukttema. Vi hade egentligen tänkt göra regnbågstema, med tanke på regnbågsfestivalen som vart (eller ska snart vara?) aktuell, men de var så tråkiga färger så det blev inget med det.
Vi bytte i slutet med Soffan och Elan, så vi fick leka bartenders och blandade alkoholfria drinkar. Jag är klumpig ab, spillde ut massa drinkar och välte ut glas. Men men, jag lärde mig också tillslut.
Vi skulle fått fikakort, men jag och Alex hann inte med det eftersom vi skulle iväg och prata med floristerna om bordsdekorationer (eftersom serveringslärarna varit så duktiga och glömt ta med blommor). Kändes lite irriterande eftersom jag redan var på dåligt humör pga att jag egentligen behövde äta nåt.

Nu funderar jag på att ta nåt att äta så jag kanske kan sluta vara irriterad hela tiden, men att resa sig och gå dit känns jobbigt. Skicka lite mat? (A)

I'm looking at you through the glass ...


Temadag igår och klagande

YO FADDAMACKA

Igår var det temadag och det var mycket lyckat. Jag gjorde förrätten och var med på ett hörn på desserten, varmrätten fixades av en annan i vår grupp. Vi fick bara positiv kritik, hade bara behövts lite mer salt tydligen i en rätt som jag inte tillagat. Jag var stolt över mig själv för att det jag trollade fram med mina magiska fingrar blev så grymt lyckat. Farmor och farfar var de två jag valt som mina gäster då de är grymt förtjusta i spansk stark mat (fast maten inte alls blev stark trots det som det stod på förrättens recept). De var ritkiga änglar och väntade på mig efteråt och körde mig hem. Var sjukt trött och hade spänningshuvudvärk så mådde inte så bra, så är mycket tacksam över att jag fick skjuts hem.

Så, idag.. En dag som gått åt helvete från första början, idiotjävlar som ALLTID ska borra på tisdagar, enda dagen med sovmorgon. Min spänninghuvudvärk höll fortfarande i.
Inte blev den bättre heller. Jag blir så trött på folk som ignorerar en, folk som inte ställer upp, folk som inte kan stå för det de säger, folk som ger en dåligt samvete utan anledning.
Tack så mycket. Det är dagar som denna som jag undrar varför jag ens orkar försöka vara snäll mot andra när det känns som att man inte kan få tillbaka.

Onyttig långhelg

YO FADDAMACKA

Sitter och lyssnar på Kent medan jag funderar på vad jag ska skriva om idag. Har haft långhelg and I loved it. Har haft fem underbara lediga dagar som gått otroligt fort.

Onsdagen så träffade jag Soffan, Elin och Alex som haft nationella prov i matte A. Usch vad jag är glad att jag läst färdigt det! Vi fikade på Espresso House, min mockalatte var underbart god. Vi gick omkring för att fönstershoppa ett bra tag efteråt, det regnade rejält men det var mysigt att vara med mina fina vänner.

Resten av långhelgen spenderades i sommarstugan, som varit mycket saknad. Det var härligt att komma iväg och kunan släppa allt. Min mobil dog redan på torsdagen och jag bestämde mig för att inte ladda den. Det var faktiskt en befrielse att vara utan den.
Det var kallt som f a n när vi kom fram men efter massa eldande i braskaminen och i bastun (vedbastu is the shit) blev det slutligen varmt. Väldigt varmt, jag sov utan täcke t.o.m.

Jag har haft den ultimata sommarstugehelgen, som innebär slappaslappaslappa, promenader i naturen, hänga på stranden, massa GH/Rockbandsspelande, massa onttigheter som choklad, godis och kakorätning dagligen m.m.

Lördagen så bestämde jag mig för att baka glutenfria Chocolate Chip Cookies. De belv beroendevarningsgoda, även om chokladen smälte och gjorde att kakan blev kletig där chokladen var.

Det var hemskt att åka hem. Jag tycker inte om den där känslan man har när det är dags att åka, så jag valde att sova hela vägen hem.

Gastronomi och datorer

YO FADDAMACKA

Idag var det lååång sovmorgon, orkade inte gå upp vid elva så jag låg kvar en timme till nästan. Gött att gastronomin började 14.45, softare morgon kan man leta efter.

Vi hade bara teoretiskt idag också, så det kändes soft. Vi fick Tyskland som land, hade ju funnits roligare menmen. Vi gjorde typ allt arbete i skolan denna gången så jag ska bara skriva ut lite grejer så är det klart. Känns som att vi var duktiga idag och vi blev klara ganska snabbt.

Min dator har inte haft en sådan där startsida där man väljer vilken användare man vill ha sedan viruset på min dator så nu sitter pappa och svär över min dator när han försöker fixa det. Kul att hästarna lyckades hitta in i den filen av allihop. :P *Hör ironin*
Inte för att det fuckar upp datorn utan den funktionen, men det känns rätt så B att det inte fungerar, då är det inte XP för mig. Massa krav, jag vet, men det ser ut precis som inloggningen i skolan, det är nästan så att det känns värre än B, det känns ju äckligt. Jag är rätt sur på datorerna i skolan för de hatar mig, de fuckar upp sig coh segar sig som fan när jag loggar in på dem.

Jag håller på att baka bröd inför långhelgen, de står på jäsning just nu. Jag håller tummarna på att jag har gjort rätt (Y)

Måndag. Ny dag, ny vecka.

YO FADDAMACKA

Måndag, det betyder en ny vecka. Jag har inte alls haft lust med idag, trött och haft spänningshuvudvärk hela dagen men jag höll ut. Starkt av mig *high five med mig själv*.
På idrotten hade vi massage som avslutning, inte helt fel faktiskt. Det uppskattades mest av hela lektionen.

Har pratat med Linda och gjort upp massa planer, jag är osäker på hur vi ska få verklighet av dem men det återstår att se. Nu är jag för tillfället så trött att jag snart somnar, tänkte kolla på Svenska Hollywoodfruar - Maria Montazami is the shit - och sedan sova. Gastronomi imorgon och sedan ledig resten av veckan, gött. Sommarstugan here I come!

Söndag

YO FADDAMACKA

Idag har jag varit igång ordentligt, eller hjärnan iaf. Har gjort projekt&företagsuppgiften (så gott jag kunde) och bestämt förrätt till våran temakväll i skolan och gjort en inköpslista på det. Den var inte kort..

Hade besök av lite trevliga virus förut som försökte erövra datorn när jag satt och letade efter förrätter på internet, den underbara trojanska hästen och lite fler. Var lite lätt nära att få en hjärtattack där eftersom inte pappa var hemma, men mamma fanns i närheten och hjälpte mig. Jag är så glad att jag har ett riktigt bra virusskydd, den satte skiten i karaktän direkt så jag bara kunde deletea det.
Man ska aldrig lita på någon hemsida över huvudtaget, inte ens hemsidor om mat.

Nu ska jag vara en ängel och dammsuga. Det är värt det eftersom jag får en glad mamma istället för en skitförbannad. Hon och dammsugarens kemi går inte alls ihop.

Lördag

YO FADDAMACKA

Idag (igår? Lördag iaf) har jag varit på IKEA igen. Känns lite som att jag bor där, så ofta som jag varit där den senaste tiden. Jag och mamma hittade lite saker som man bara inte kan leva utan (som vanligt), man kan inte gå ut ur den affären utan att handla något.

Jag har rensat ur garderoben också, massa kläder som inte längre får vara med. Tror jag fyllde en sån där papperskasse från IKEA, de är ganska stora. Ni som ville kolla på dem innan jag slänger dem, välkomna hit och rota!

Bakade kärleksmums, eller fiffirutor som de tydligen också kan kallas, på glutenfritt mjöl för bara en liten stund sedan. Det blev lite annorlunda men mycket gott!

Städmani

YO FADDAMACKA

Yo, det har varit två softa dagar. Igår var det bara en lektion men jag var tvungen att vänta typ två timmar på att ha utvecklingssamtal, wei.
Kvällen spenderades hos Soffan där jag och Elin övernattade. Vi hade en myskväll med hemmagjord pizza med massa konstigt på och lite godis.

Idag vaknade jag redan vid nio och kände mig väligt utvilad. En timme senare reagerade resten av folket så vi kunde gå upp och baka scones. Jag lärde mig att laktosfri mjölk i kaffet är förjäkla äckligt.
Vi gjorde lite läxor av det vi kunde göra och kollade på fina lägenheter till et bra pris. Vi satt och drömde oss bort lite.

Jag har varit duktig sen jag kom hem. Jag har städat och dammat i mitt rum, fick en uppenbarelse och bara satte igång. Det blev riktigt fint, har bara en liten hög med skolsaker, papper och lite småskit på min stol som ska ut ur rummet som ajg inte vet vad ajg ska göra av. Santtu den underbaringen dammsög mitt rum och moppade golven. Hon är guld värd, min älskade syster.

Jag är född bäst

YO FADDAMACKA

På 16-bussen träffade jag J, vi pratade lite och jag fick mina små misstankar bekräftade, det var samhällsprov idag oxå. Jag hade inte pluggat det minsta eller ens gjort klart frågorna eller något. Satt och gissade på varenda fråga nästan, vissa var grundskolenivå som man kunde.
Kollade nyss på våran samhällslärares hemsida där han lägger upp resultaten, jag fick 16 poäng, det är jävligt bra. Jag är född bäst.

Svenskaprovet gick bra fast jag inte pluggat så mycket, tror jag. Jag svarade på alla utom en iallafall, borde räcka till G. Jag som har sådan fruktasvärd press på mig själv, min svenskalärare säger nämligen åt mig att jag ska klämma ett MVG på resten av allt så har jag MVG i svenska B, hon är stora förhoppningar på mig. Jag har fått två VG hittills i svenska B, resten MVG. Hon berättade att hon bara satt MVG på två treor, det var sådan tjejer som hade fått typ ett till två vg, resten högsta poäng. Jag känner inte alls hur stressad jag blir av det, nej då.

På dryckeslektionen (som jag vart osäker på om vi skulle ha) hade vi Jeopardy. Jag svarade rätt på tre stycken frågor, jag stör mig på att han inte såg oss som satt i kansten där framme i början, vårat team kunde vunnit annars. Inte för att jag bryr mig så mycket, tyckte det var kul ändå (speciellt när några andra rök ihop och det belv tredje världskriget ett tag xD) men principen liksom.
Ville visa att jag kunde mer än vad jag kunde få fram, för jag ligger nämligen mellan VG och MVG i drycker. Pratade lite med läraren sedan, han sa att han skulle se över mitt evangemang i kursen och utifrån detta avgöra vad jag får för betyg. Nervöst.se. Men han tyckte att det såg mycket lovande ut då han tycker att jag är ganska aktiv på lektionerna. Trevligt att han tycker det, jag kan inte riktigt hålla med om det men kasnke något som inte jag tänkt så mycket på. Om inte annat så tänker han på alla gånger han sagt till att det är dags att vara tyst. :P

Haha nu ser jag att det blev massa betygsnack, men jag är nervös inför mina betyg. Känner att det är sån press fårn så många håll att jag måste vara bäst hela tiden.

Från betygsnack till roligare saker: Efter skolan var det lite sent men jag följde med Soffan hem, fick låna bra skor och så gick vi ut på promenad. Vi promenerade till IKEA först, köpte en sådan där spritspåsgrej med olika spritsar och en tårtsåg i ett för 49 kr, billigt coh bra. Vi fortsätte vår promenad till Coop, minns inte vad vi hade för ärende dit men det slutade med att vi köpte lite naturgodis var att äta på vägen hem till henne igen. Vi var iväg säkert två timmar, det var riktigt skönt att få gå ordentligt, längesen jag tog en riktig promenad.
Att mina fötter nästan dör nu för att mina fotsulor är irriterade är en helt annan sak.

Sovmorgon

YO FADDAMACKA

Igår var jag ledig för att det var nationella prov (tror jag), skönt!
Dagen spenderades med att plugga lite faktiskt innan jag hoppade på spårvagnen in till stan för att träffa min fru. Hon skulle klippa sig och jag var moraliskt stöd. Hon blev assnygg i sin nya frisyr. :D
Vi gick omkring lite i stan innan vi drog hem till frugan. Vi lagade mat eftersom jag var hungrig, och jag färgade hennes hår. Jag tror att jag är bäst på att färga hår, jag fick det jämnt överallt!
När jag kom hem hade mamma bakat bröd igen, hemmet stod kvar och bröden var ätbara. Wow! ;)

Idag har jag sovmorgon då det inte är någon idrott. Börjar 12:05 (hade fått för mig att det var 13:05 så tack kära Soffan att du nämde det!) och hade tänkt sova till halv tio, men jag fick massa sms imorse som väckte mig så jag gick upp för snart en timme sen och har faktiskt käkat frukost och pluggat lite redan.
Ska ha prov i svenska sedan och jag har inte hunnit mer än att kolla igenom instuderingsfrågorna två gånger. Dags att sätta lite fart, wish me good luck!

Brödet som brann

När mamma bakar bröd ser det ut så här.

Hon har gjort framsteg. Nästa gång kanske det till och med är ätbart.

Jag tror att mamma är trött på att vara sjukskriven och skapar sina egna äventyr.

När jag öppnade ytterdörren här hemma efter skolan slogs jag nästan bakåt av en väldig röklukt. När jag skyndade mig in för att se vad som brändes så rök det som av bara helvetet från våran trogne bakmaskin.
Mamma som var i sitt rum märkte ingenting trots att man nästan fick skära i luften för att se något och kunna ta sig fram genom röken. Jag är så glad att jag sprang till min buss och inte valde att gå hem istället, då hade vi nog inte haft något hem kvar. Vårat brandlarm gick inte ens igång. Det luktar fortfarande elbrand hemma fast vi fått vädra och hela jag stinker.

När mamma sedan skulle lägga upp mat till mig tyckte hon att kastrullocket var en jättebra tallrik tydligen.

Jag tvivlar starkt på att man borde lämna mamma ensam något mer.


Kära mammas jobb, låt henne börja jobba direkt igen för vi vill inte behöva sova i skift för att hålla koll på mamma. Amen.

It's monday again

YO FADDAMACKA

Idag vaknade jag av väckarklockan och var väldigt förvirrad, för min mobil påstod nämligen att det var söndag. Det tog mig ett tag att vakna till och sluta yra så jag kunde tänka klart. Mina systrar var uppe redan så jag gissade på att det borde vara måndag ändå så jag klev upp tillslut.
På bussen ville inte skolkortet fungera, det fick direkt att tänka att det kanske ändå är söndag. Jag var tvungen att smsa Elin coh fråga, men det var måndag (tyvärr).
Skolan har varit helt okej, haft en förjävlig spänningshuvudvärk hela dagen och velat kräkas. Hade Beeptestet på idrotten idag, jag klarade två "längder" mer än förra gången och jag var inte så trött egentligen när jag slutade men axlarna höll på att dö så jag valde att avsluta ganska tidigt. Jag blev lite besviken på mig själv, skulle gärna göra om det igen isf.
När jag sprungit färdigt så gick jag till Elin som inte var med och hjälpte henne att privka av de andra allt eftersom de gav upp. Jag kollade upp vad jag fick på coopertestet, 9½ varv, vilket är bra. Men i idrottslärarens häfte stod det mycket dåligt efteråt, jag fattar inte riktigt då 12 var mycket väl godkänt :S Han måste skrivit fel, jag var jävligt stolt över mig själv efter coopertestet.

Fint gäng i stan

YO FADDAMACKA

Idag vaknade jag halv elva av telefonen som ringde. Träffade ett gäng i stan vid halv två och det var trevligt. Vi fikade lite så nu är mina pengar nästan slut, inget mer fika på ett tag. :P Kände mig lite stolt över mig själv som stod över glass fast jag verkligen ville ha.
Det var lite tantvarning på oss oxå, vi gick omkring i Åhléns City och kollade på massa grejer till hemmet. Jag får alltid sån lust att flytta till ett eget hem och få inreda det då.

Vi gick omkring i stan också, ute alltså. Det var väldigt fint väder. Jag vet inte om jag får lägga upp bild på en av dem, så jag väljer att inte ladda upp bilder med folket, utan lite andra fina bilder istället.





Våriga sippor

YO FADDAMACKA

Det är redan andra maj. Jag tyckte att det var julafton nyss och snö upp till öronen. Vart tog tiden vägen?
Jag saknar den inte egentligen, jag är taggad inför sommaren, sommarlov!
Blir förmodligen det sista riktiga sommarlovet, känns lite sorgligt när man lägger fram det så.



Vitsippan är en av mina absoluta favoriter i blomväg. De ser så vita och oskyldiga ut, de är stilrent vackra och de kommer med våren.
Känslan man får inom sig när man ser de första vitsipporna är obeskrivlig. Det sprider sig liksom en varm känsla och jag blir upprymd.
Det är då man verkligen inser att våren är här.

Valborg

YO FADDAMACKA

I torsdags var jag ledig och jag spenderade dagen med mamma. Vi skulle in på VIP i stan och beställa klipptid till mig, någon minut senare satt jag i frisörstolen och blev klippt. Mitt långa hår blev mycket kortare igen, mitt hår var extremt slitet. Jag som sparat på det så länge för att jag vill ha långt hår, blev lite ledsen i ögat. Men jag får skylla mig själv som inte klippt mig sedan innan jag var i Finland. Det ser ganska bra ut nu ändå, jag bara hatar min virvel litegrann som får luggen att stå. Jag körde järnet på gymmet direkt efteråt och förstörde håret som frisören kämpat i flera minuter för att få till. Kändes väldigt smart.
Jag bestämde mig för att sova hos Soffan, så vi kollade på Anastasia och åt den nya marabouchokladen Passion. Den var god, choklad in my heart.

Fredagen började med servering, hade ett nio-bord med en klasskamrat. Det gick bra tyckte jag. Det var förmodligen ett sällskap med mycket pengar då han som betalade hade ett American Express-card (som inte fungerade med våran bångmaskin men ändå). Ändå fick vi ingen dricks, dålig stil när vi slet som djur tycker jag.
Det var ju Valborg på fredagen också, jag var bortbjuden till Melle. Jag coh Soffan gjorde oss i ordning hos henne och åkte sedan för att möta Melle och hennes kille. Vi gick ut och åt för att sedan fortsätta hem till Melle och ha en kul kväll. Mycket trevligt måste jag säga, tack för att jag fick komma. :)

Imorse (igår? Iaf i lördags) vaknade jag av att mina axlar hade panik, sängen jag sov i hade inte rykten om sig för ingenting. Det blev en seg start på dagen och när jag kom hem vid ett så åt jag lite, sedan somnade jag på soffan och vaknade inte förrän vid sex.. Kändes lite fail, men jag behövde antagligen sova. Eftersom hela dagen gått så var det inte så mycket att göra, jag lagade fish and chips till hela familjen. Det blev mycket uppskattat. Jag har sett på massa TV idag, riktig slappdag.

Känner att jag blajjar på om massa ointressanta saker och borde bli tyst nu. Jag funderar bara på hur i helskotta jag ska kunna somna, jag är fruktansvärt pigg. Det känns som att jag är riktigt smart ibland.

RSS 2.0