Flumm med Paupau

YO FADDAMACKA

Det är Valborg, och jag festar inte. Den döh!
Det är inte det att jag inte blev bjuden på nån, för det blev jag. Men jag orkade inte.
Sen funderade jag på att hänga med till Slottskogen och grilla med Angelica och hennes klasskamrater, men det blev inte så. Men bussarna och spårvagnarna har nada luft, man svettas som en gris och har sån huvudvärk att huvudet sprängs, så kände inte för att åka in dit. Jag orkade helt enkelt inte.

Istället var jag i AC och flummade med världens bästa Paupau. Det var kul men kallt, så fick låna en tröja. :P

Mer har väl inte hänt idag, hade redovisning i severingen. Skulle vara servitris för Gustaf, och det låter porrigt.
Men det var det absolut inte. Det gick inte bra, för jag var nervös. xD
Men men, that's life.

Imorgon ska jag hem till Paupau, vi ska baka och kolla på Twilight, myys. ^^
Efter det ska frun komma till mig, vi kommer ha kul och hon ska sova här. ;) xD

Trevlig/Glad/God Valborg på er!

Muffinstjuv

När jag öppnade dörren till skafferiet blev jag arg. Så fruktansvärt arg.
Igår bakade jag massa muffins.
Det fanns tre förskrämda stackare kvar när jag kollade nu.
VEM FAN HAR ÄTIT UPP ALLA MUFFINSAR?!

Jag trodde jag var tydlig igår; Ta EN muffins, inte alla. Det är någon som fattar otroligt trögt i min familj.
Egentligen har jag ingen anledning att bli förvånad, jag borde vara van vid det här laget.

Mohahahahaha

Jag har lektion i en timma imorgon.

Jag bara kände för att skryta lite extra.
Detta inlägget var bara så nödvändigt.

Idiotjävlar och det vanliga

YO FADDAMACKA

Har ni tänkt på hur respektlösa människor har blivit?

Ett exempel; Idag när jag var i affären så var det ett gubbfan som hade två korgar på samma axel av nån konstig anledning. När han vänder sig om så smäller han till med dem i bakhuvudet på mig. Han bara kollade på mig, log lite och gick sedan därifrån. Jävlar i helvete vad arg jag blev! Var nära att ta upp en drickyoghurt från hyllan brevid mig och kasta i huvuvdet på honom, men jag insåg att det inte var värt det. Så jävla respektlöst ändå! Idiotjävel.
Okej visst, det gjorde inte ont direkt, men att abra flina och sedan gå därifrån. En gammal gubbe! Man tycker att gamla människor borde visa lite respekt iallafall, men nej. Gamlingar är precis lika respektlösa som alla andra.
Och jag är medveten om att det inte är särskilt respektfullt av mig att kalla gubben för gubbfan och idiotjävel, men han var så otroligt respektlös att han inte förtjänar någon respekt alls från mig.

Anyway,
Annars har min dag varit helt okej.
När jag vaknade så var jag ledsen, jag vet inte varför, men det var jag. Jag kände mig deppig och nere tills efter svenskalektionen, då det liksom kom som en uppenbarelse för mig. Det kändes bara som att allt kommer att ordna sig. Så blev jag glad. :)
Slutade två idag, så åkte direkt hem och bytte om till svalare kläder innan jag åkte ner till AC igen för att träffa frugan och gå ut och gå.
Vårat gå ut och gå blev idag att gå runt på ICA Maxi och leta efter mat till frugans mage som stönade och morrade. Sedan gick vi hem till henne, jag hade skoskavet Allan och vi satt på hennes balkong och softade.

Hah, fick ett sms från mamma där hon frågade om jag njöt av solen och vart jag var. Sa att jag satt på balkongen och solade (glömde säga att jag var hos Tew först).
Hon: Oh herregud, har jag stängt dig ute på balkongen, var min första tanke.
Höll på att dö av skratt när jag läste det. xD Fast jag är medveten om att det inte var så kul, men är man med frun så blir allt roligt. B)

Imorgon börjar jag klockan 14:10, och jag hörde av någon att vi slutar klockan 15:00. SOFT! :D Sedan är det tre dagars ledighet. Bacon. (Y)

Hasta la vista baby!

Telefonsex


Fröken August i stöldens system

Ooh, nu är Ruuds fru August i farten och hackat sig in i frugans blogg. MOHAHAH!
Nej, jag skojjade bara. Hon loggade in sig och så frågade hon faktiskt om jag ville blogga på hennes blogg, så det är bara att lägga ner telefonen med numret "112" färdigslaget på den.
*put it down*

Jag är hungrig och jag ska snart äta känner jag *sno frugans kylskåp* Jag vet inte vad jag ska skriva mer.

Kolla gärna in min blogg om ni vill, vilket jag vet att ni inget hellre vill :D
August

Ha det gött och ät er mätta!


Tro det eller ej men Ruud är gift med den här.

Två troll

ATM står Tew och tuperar mitt hår, mmmmh ^^ *njuta* *misstolka*
Men nu slutade hon, bäst för henne att hon fortsätter snart, annars!! :O *viftar med knytnäven*
Fixade nyss hennes hår med, så hon har oxå ultrafluffet.se. Vi är två små troll. ^^ Eller så är jag en igelkott vid elektriskt medvetande.. fråga inte, det var frugan som sa det.

Bakade lite muffins innan frun kom, de blev goda som vanligt, och pappa kom nyss in.
Han: Ska du ha bullarna du bakade till något speciellt?
Jag: Nej, du kan få ta EN muffins. Inte alla, men EN.

Sist åt han upp nästan alla, så nu vet han vad som gäller. Annars..!

I väntan på Tew

Yello folks

Ledig idag, göött. Sitter och väntar på att Tew ska komma hit, hon är påväg med glass!

Städat rummet lite snabbt idag, inte färdig än men det västa är borta iallafall. Fröken August gillar inte när det är stökigt så jag hoppas hon inte smäller av direkt när hon kommer in hit. Jag har faktiskt ansträngt mig lite för hennes skull.
Annars har jag inte gjort så mycket, kollade igenom lite skor med mamma förut innan hon gick till jobbet. Vi kom fram till att vi skulle träffas på backaplan när jag slutat på måndag, mamma behöver nya skor, jag behöver ett par nya skor som jag kan ha i sommarstugan = SHOPPING! :D

Jag är det största mysteriet för mig själv

Det största mysteriet för mig är jag själv.

Ibland förstår jag mig inte på mig själv. Som nu tillexempel.
För en stund sen var jag helt okej glad ändå, men så bara helt plötsligt så blev jag arg. Jävlar i helvete vad arg jag blev. Jag har ingen aning om varför. Men så orkade jag inte vara arg mer utan försökte få bort det.
Resultatet: Jag blev ledsen.

Nog dags att sova snart, visseligen är klockan bara lite över tjugotvå och jag är ledig imorgon, men jag är trött och då kommer mina humörsvängningar och hälsar på.

Dra åt helvete med er, godnatt.

Ruuden - Det grymmaste stället i världen

Du har fått en inblick i hur planeten Tellus, även känd som Jorden, ser ut i ett tidigare blogginlägg.

Nu ska jag presentera planeten Ruuden för dig. Det är ett ställe du just nu befinner dig på, mitt ställe. En värld mycket lik din på ytan, men det är så mycket grymmare (på ett bra sätt då).

Det är ett ställe där det inte finns några orättvisor. Det kanske låter omöjligt, men Ruuden är inte som Jorden, luften där vibrerar omärkbart av rättvisa. Vad som än händer, vad man än gör så skipas rättvisa tillslut, för alla.

Varje person har något som bara de är bäst på.

När man gör något brottsligt (för det förekommer tyvärr även där ibland) så blir man straffad på rätt sätt, du blir t. ex. inte frisläppt efter några månader bara om du tagit en annan persons liv.

Alla har en chans att komma hit på besök (vilket du gör genom att läsa min blogg), men inte alla har möjligheten att få leva här. Varför inte, undrar du, är inte det orättvist?

Nej, det är inte orättvist. Vad jag menar med att alla inte har möjligheten att leva här är att alla inte klarar av att leva efter rättvisans lag. De vill fuska, de tycker att de är mycket mer värda att få saker än andra.

Du tycker säkert att Ruuden verkar som en knäpp plats, men det handlar om att inte vara så jävla självisk hela tiden och vara rättvis. Och rättvisa betyder inte alltid samma sak för alla, därför kan ingen annan än en själv bestämma om det verkligen är rättvist. Du måste känna efter vad du verkligen tycker, och sedan handla utefter det.
Det är vad Ruuden handlar om.

Vad är rättvisa för dig?
Är det något du är beredd att leva efter?

Är svaret ja? Du är välkommen.

Igår gick jag in på ett café och ville ha en Nuffins

Igår jag jag in på ett café och ville ha en muffins
Utan russin och utan choklad
En vanlig jävla muffins

Dagens låt som vägrar lämna mitt huvud ifred.

YO FADDAMACKA


Imorgon är jag ledig, så jävla gött :D

Idag har dagen varit.. lång. Började med ett studiebesök på WIBO frukt och grönsakshandel (nåtsånt) i Gamlestan. Fyfan vad kallt det var! Men vi fick massa frukt sen, mums :)
Sedan hade vi lång håltimme, så jag, Soffan och Elin åkte till Paprika för att käka. Mums (Y) Billigt oxå, 35 kr, för jag delade en stor tallrik med Elin. Är man smart så är man. ;)
Sedan hade vi två otroligt SEGA lektioner, matte och svenska. I svenskan fick vi någon konstig uppgift, helkrånglig eftersom lärarkandidaten förklarade helt vimsigt. Det kommer gå så bra.. not. Skitsamma.

När vi slutat tänkte jag att jag ÄNTLIGEN skulle få komma hem snabbt och lätt, trodde jag hade turen på min sida för att bussen kom direkt, men självklart inte. Det hade skett en olycka i Brunstparken, så vi stod stilla aslänge på bron mellan Hjalmar och Nordstan, det var varmt som en bastu och trångt. Äckligt. Sedan, mellan Nordstan och Brunstparken (som det bara är en minut mellan) fick vi stå stilla i den äckliga bussen ytterligare tio minuter. Fyfan.
Mamma hade rymt från jobbet tidigare så jag mötte henne i Femman, hon hade köpt en asfin väska som är min sedan när hon inte längre vill ha den. ;) Min mamma har verkligen stil när det gäller väskor!
Sedan kollade vi på skor, men fru kräsen ville inte ha några tillslut ändå, så hon bjussade mig på en glass istället, med riven vit choklad på. Dog jag eller dog jag? :D

Dags att bege sig hem hoppar vi på 9:an och åker, så kommer vi till Gamlestan och busschauffören säger först då att eftersom det varit förseningar så kommer spårvagnen att fortsätta till Bellevue så alla får gå av och vänta på nästa. Hon kunde inte sagt det innan, nejdå.
Idiotjävel.

Efter ungefär miljoner timmar är vi äntligen hemma, och vi lagar väldens godaste kyckling, bulgur med currysås och grönsaker. Tummen upp på det. (Y) Blev så mätt att jag knappt orkade gå. xD

Snart är det dags att äta lite vindruvor faktiskt, de ropar efter mig i köket. Tummen upp på det med, bacon! (Y)

- Putte

Kidnappning av skor


Tew har förmodligen fått en crush på mina skor, för hon försökte kidnappa dem här om veckan.

Tha helg

HEJ

Okej, jag kan lika gärna nu förklara en sak om förra inlägget; Det var om ORÄTTVISOR, inte om att klandra personer. Det var om saker som man själv tycker är orättvist, inte att det är någons fel. Jag visade bara hur Jorden ser ut, de dåliga sidorna, orättvisorna. Och att trots detta har folk fortfarande hopp om världen, fast det bara blir värre hela tiden.

Men enough om det, det var inte därför jag sitter och skriver ett nytt blogginlägg.

Igår morse blev jag upptvingad vid åtta (ja, på morgonen) av att mamma sa att vi skulle till sommarstugan så jag måste upp och packa. Jag blev helt confused, för vi hade pratat om att åka till mormors sommarstuga innan så jag hade självklart vart inne på att vi skulle åka dit så det var så konstigt att jag skulle packa. Sen hör jag henne prata med mormor i telen, och DÅ fattar jag att medan jag var hos Tew i fredags planerade resten av familjen om helgen, nu skulle vi istället till våran sommarstuga. Hm, tack så mycket för att att ni informerade mig...
Så det var bara att snabbt slita ihop en packning eftersom vi skulle sova där.
Men men, det var ändå värt det, för jag har längtat dit ut. Och det var underbart väder igår också. ^^ Vi solade, spelade kubb och gick i skogen och på stigar. Underbart mys, landet is the shit! ^^

Idag var vädret inte lika fint, så mamma tog med mig på en promenad i skogen. Sedan hjälpte vi till att bära trästockar eller vad de heter, för de ska klyvas och shit till kaminen och bastun. :P Så nu har jag ont i armarna, nacken, ryggen och benen, kommer ha härlig träningsvärk imorgon. xD

I en värld full av orättvisor finns fortfarande hopp.. otroligt nog

Låt mig få presentera planeten Tellus, även känd som Jorden.
Det finns platser som ser vackra ut, men skenet bedrar.
Det är en värld full av orättvisor.
Stora som små.


♦ Människor i fattigare länder får svälta.

Vi slänger flera ton mat i Sverige varje dag.

♦ Våldtäktsmän våldtar oskyldiga människor.
Bara för att de är så jävla desperata efter ett knull så ska helt oskyldiga människor får men för livet.

♦ Folk utan vett i huvudet misshandlar andra.

Det kan vara allt från misshandel mellan gäng, kompisar, helt okända människor på stan. Det kan även ske i hemmet, fyfan vad kul det måste kännas för de som blir misshandlade i sitt eget hem, de får inte ens lov att känna sig trygga där.

♦ Mördare får lindriga straff trots att de tagit en annan persons liv.
"Eftersom A har skött sig så jävla bra i fängelset kan vi släppa honom. Det faktum att han helt kallblodigt tagit en annans persons liv spelar ingen roll, det var väl inte så farligt.Eller vad är det ni idiothuvuden tänker när ni släpper en mördare lös efter bara några ynka år i fängelset?
 
♦ Man får inte se ut eller tycka som man vill utan att bli nertryckt.
"Jävla EMO! GÅ HEM OCH SKÄR DIG!" Exempel på saker man får höra när man är ute, bara för att man är klädd i svart. Det är inte bara de s.k. "emosarna" (jag är fullkomligt medveten om att det inte heter emos, lägg märke till mina citattecken) som får massa drypande kommentarer för sitt utseende. Så fort man inte ser ut precis som alla andra börjar de elaka kommentarerna hagla som skott efter en. Samma sak när man tycker lite annorlundare än någon annan, då jävlar ska man bli nertryckt!

♦ Folk påstår att man lyssnar på skitmusik när deras egna musiksmak totalsuger.
Sköt ditt eget liv och låt andra leva sitt. Idiotjävel.

♦ Lärare som favoriserar elever.
När man tar upp det så säger lärarna alltid att de självklart inte har några favoritelever. Nej nej, absolut inte. Vi märker ju inte alls av hur du favoriserar henne, och tycker att allt hon gör är så fucking perfekt, fast det är precis som alla andras och inte ett dugg utmärkande.

♦ Folk tränger sig före i köer.
Man står i en låång kassakö, äntligen rör det sig framåt. Så kommer en tant och tränger sig före. Irritationen blossar genast upp, vem fan tror hon att hon är?! Man tvingar sig till att lugnt förklara att man faktiskt står i kö, och att den börjar därborta *så pekar man längre bak mot kön som konstigt nog blivit ännu längre*
Tanten säger att hon minsann inte tänker stå i den långa kön, hon är trött.
VAD FAN TROR DU INTE JAG ÄR? tänker man då. Jag är precis lika jävla trött, jag har haft en lång dag och vill bara hem.
Hörredu tanten, att du råkar vara gammal och skranglig ger inte dig någon som helst rätt att bli särbehandlad. Om det inte passar att stå i kön som alla andra kan du bara gå därifrån och handla vid en tidpunkt då alla är i skolan och på jobbet, då slipper du köerna. Kärring.

♦ Andra ska vara så jävla mycket bättre på just det man tyckte att man själv var duktig på.
Man är helt stolt och tror verkligen att man hittat något man är riktigt bra på, så kommer någon annan och ska krossa det genom att vara så jävla mycket bättre på det. Varför får jag aldrig vara bäst på något?

♦ Datorn vägrar fungera.
Man har hållt på med något aslänge, verkligen ansträngt sig och är värsta nöjd. Så ska man spara. Och det fungerar inte. Nån jävla bugg eller liknande stänger ner hela internet och där sitter man och bara känner hur ilskan växer och växer. Jävla h@##δξ!!

♦ Man vill lyssna på deppmusik för att man mår piss och bara vill deppa ner sig totalt ett tag så fuckar sig hela mobilfanskapet.
Släng fanskapet i väggen, då får du ut lite av dina aggressioner iallafall.

♦ Folk som har en dålig dag och låter allt gå ut över helt random folk de ser på stan.
Någon har en jävlig dag, och man råkar bara befinna sig i närheten och plötsligt har man fått höra massa hemska saker och/eller fått en knuff i sidan. Visst, alla har dåliga dagar, men varför i helvete måste oskyldiga människor straffas?

♦ Man gör allt för en annan person men får inte ett jävla skit tillbaka.
Man är den ultimata ängeln, man finns alltid där, tröstar och hjälper till. Men när man själv sitter där och behöver stöd finns personen inte där. Tack så jävla mycket.

Etc etc etc ...


Ja, planeten Tellus är en värld full av orättvisor.
Men otroligt nog är det ändå fullt av hopp.
Hopp om att världen ska bli bättre.
Jag undrar bara hur lång tid det kommer att ta innan de inser hur meningslöst det är att hoppas på något som aldrig kommer kunna existera i denna värld.

Life has many sides

Not all of them are happy.

Ruuden is the shit helt enkelt

Min fru har många raggingsrepliker, som "tjänna osten, där står du och möglar" och "tjänna mjölken, där står du och surnar", men den bästa är ändå "tjänna Ruuden, här står du och flummar".

Med en cola i handen

Det är soft, klockan är inte mer än halv ett och jag slutade för två timmar sedan. Började nio idag, hade nationellt prov i engelska och slutade tjugo över tio. Kan det vara mer soft fredag eller? :D

Själva provet gick.. Jag vet inte. Det känns inte så jättebra, jag segade med kladden och fick inte så mycket tid till att skriva rent den på själva provpappret. Jag hann inte läsa igenom den + att jag hade skrivkramp AB så får se om engelskaläraren ens kan tyda min stil. xD Vi får hålla tummarna på ett G iallafall. (Y)

Sitter och lyssnar på Björn Rosenström med en cola i handen medan jag väntar på att Tew ska sluta och komma hem så vi kan gå ut och gå/jogga/vadvinuskullegöra.

NU ÄR DET HELG FADDAMACKA :D


Låt mig få presentera min "nya" blogg

Solen skiner och värmer, jackan är instoppad i garderoben, vitsipporna blommar. Våren är här.
Detta firar jag med en ny fräsch, vårig design och ett nytt namn till min blogg.



Bilderna är fixade av Tew.

När andetagen tar slut

Nu har jag tänkt igen.
Jag tror att min hjärna kommer att bli överhettad av allt tänkande, jag har tänkt mycket på senaste tiden. Den har nog aldrig jobbat så intensivt förut, för jag har aldrig haft så mycket att tänka på, så många stora saker.

Har ni tänk på att när det är något man verkligen inte vill tänka på så kan man inte få det ur huvudet?
Ju mer man vill att det ska försvinna, ju hårdare biter det fast.
Man måste få bearbeta vissa i huvudet, få ett avslut innan man kan gå vidare. Men om man inte kan det då? Om det verkar omöjligt? Vad gör man då?

Varför måste allt vara så komplicerat?
Jag har så många olika känslor inom mig som jag inte får utlopp för. Jag visste inte att man kunde känna så många olika saker samtidigt. Hur får det plats? När det blir för många känslor på en gång, vad händer då?

Jag kan vakna på natten av att jag slutat andas och det skrämmer mig.
En av anledningarna är att alla de känslor som jag aldrig får ut går inte att hålla inne i drömmarna. De slänger sig på mig, allihopa på en gång. Det blir för mycket, så känns det som att jag inte klarar av att andas mer och bara slutar. Så vaknar jag och märker att jag inte kan andas, sedan tar det ett tag innan jag kommer på hur man gör igen.
Detta skrämmer mig, för tänk om jag någon gång är så borta när jag vaknar att jag inte kommer att hinna komma på hur man andas förrän det är försent? Är det möjligt?

Jag måste ta mig tid att reda ut alla tankar och rensa skallen.
Frågan är bara när jag ska hinna med det, det är så mycket på gång hela tiden. Det har blivit ganska mycket saker att göra i skolan och jag vill så gärna få umgås med mina underbara vänner, för med dem är jag glad. Ge mig lite extra tid tack.

Varför måste pollen finnas?

HEJ!

Sitter här halvt död, jag gillar inte pollen. Varför måste det finnas? Jag blir så tung i huvudet och det känns som att jag inte kan andas ibland. Antar att halterna vart lite högre den senaste veckan, om jag inte fått värre allergi. Men men, halterna går förhoppningsvis ner snart, jag orkar inte klaga på det mer. (Y)

Idag har jag haft lite sovmorgon, började halv tio. Ändå höll jag på att försova mig och fick springa som fan till bussen. xD Hade mina nya fina skor på mig idag, märkte att det var bättre utan den extrasulan, så den har jag köpt helt i onödan. Men whatever, det behövs säkert till andra skor någon gång.

På svenskan har vi börjat repetera sketchen nu, det kändes lite bättre än vad jag trodde det skulle göra faktiskt :)

Imorgon är jag ledig, bortsett från utvecklingssamtalet kl 12.40. Så det känns väldigt soft. Fredag är det Nationellt prov i Engelska A, så då ska jag bara åka dit så jag är där klockan nio, 80 minuter senare slutar jag, och det är helg. Det känns otroligt soft, och jag förtjänar det! Jag vet inte varför, men jag gör iallafall det.

Ännu en dag ur Puttes liv

Yello people and bananas

Hade nationellt prov (muntligt) idag i engelskan, började kl 8.00. Var jag trött eller var jag trött?
Första delen gick bra, men så var vi (jag, Soffan och Ida) så nervösa och trötta att vi liksom lyckades missa hela poängen med del 2, och diskuterade det på helt fel sätt. xD Irriterande, för innan vi gick in i klassrummet så visste vi ju precis vad det var man skulle göra, vi hade ju diskuterat det innan och allt. Men men, inget att göra åt. Försöker att släppa det men det går inte, jag blir så sur på mig själv, för vi skulle fått så mycket bättre resultat om vi bara gjort rätt.

Well, jag får ta igen det rejäla misstaget på fredag, då vi har den skriftliga delen, och på torsdag nästa vecka (eller?) när vi har hördelen. :P Wish me good luck.

Efter provet hade jag håltimma från halv nio till kvart i ett. Ida skulle göra ett prov så jag väntade tills hon skrivit det.
Sedan åkte hon, jag och Johanna in till stan, och jag köpte mina skor som jag gått och dregglat över i två månader nu! Efter det var jag på lite bättre humör, och vi gick in till Paprika och åt lunch. Drack en cola zero till det och jag har inte haft sockersug alls sedan dess. :O :D

När vi var färdiga bar det av mot skolan igen, matte och svenska väntade.
I svenskan ska vi öva in sketcher och spela upp dem för hela "klassen" :O Hemskt, jag har sån scenskräck att jag säkert kommer svimma. Jag kan liksom inte agera framför massa folk. Men men, det går väl som det går.

Skolan slutade och jag åkte till Hjalmar och mötte frugan, hon köpte oxå skor. (Y) Sedan tog vi 40-bussen hem, bara för att liksom. Jag var trött så satt jag och skrattade nästan hela vägen och en gammal man satt och stirrade på mig. Det var kul. Sedan somnade jag till ett tag, det tar på krafterna att få skratt-attacker.

Sedan har jag mest bara slappat när jag kom hem, somnade en halvtimma på soffan innan jag gick in i duschen.
Imorgon är det sovmorgon, underbart!

Posar-tönt

Jag har tänkt! *väntar in applåder*

Här-om-året klagade mamma på mig för att jag posar så fort en kamera dyker upp. Jag vart ganska förvånad och tänkte liksom att jag inte alls gör det :O Men så kollade jag igenom bilderna som Tew tagit på mig. Visserligen så skulle jag vara modell just då, men jag gör ganska tydliga poser faktiskt.


Jag försöker se någorlunda bra ut..




.. eller så måste jag löjla mig.



(Bilderna är miniatyrer, klicka för större.)


Well well, det är bara att inse, jag är en jäkla posar-tönt.

Det här är ingen ovanlig datalektion

Hej

Nu är det datakunskap, och jag gjorde precis färdigt min sista uppgift. Nu har jag gjort allt man ska göra, skönt. Nu kan jag slappa resten av lektionerna med gott samvete. ;)

Förra lektionen var livsmedelskunskap, vi hade prov i styckdelar men det gick inte så bra. Jag har pluggat på som fan, men de fastnar bara inte liksom. -.- Well, det finns tillfälle att göra om det iaf. :P

I natt sov jag inte så mycket, men jag kom upp ganska tidigt ändå, *applåd till mig*.
Höll på att somna flera gånger på spårvagnen, det är jobbigt när man inte har Annie som kan buffa på mig om jag skulle somna. xD

Jag är hungrig som fan, mat efter lektionen. Håll tummarna för att maten är ätbar (Y)

Följ min blogg med bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

Om du ändå läser bloggen med jämna mellanrum, varför inte föja den på bloglovin? B-)

Och så hittade jag en till sak jag tänkte testa i detta inlägg, jag gjorde en blogmix; Tuffingar.

Muffinssnack

Pappa rotar i skåpet och tar fram mina nyttiga muffinsar.

Jag: Tycker du verkligen om dem?
Pappa: Tja, de går ju att äta iallafall.

Han tar en tugga av muffinsen.

Jag: Hm, jag ska nog inte säga vad det är i dem i så fall.
Pappa: Va?
Jag: De är faktiskt lite nyttiga.
Pappa: Vadå, är det havre i eller?
Jag: Värre. Det är fibrer!

En mycket älskad sko

Yo!

Var ute i skogen med Tew förut och var modell för henne. Det blev nog några lyckade foton tror jag, hennes kamera dog när hon skulle sätta in bilderna i datorn. :P

Vi gick bl.a. till en bro, så tänkte jag skoja med henne och kickade mot henne med foten. Jag tänkte (som vanligt) inte på att jag hade skor som satt löst, och skon flög upp i luften.
Jag trodde detta var slutet för min älskade sko, att den skulle flyga ner i vattnet och drunkna. Men så kom en vind helt mirakulöst just då (okej, det blåste ganska mycket) och skon hamnade på bron, brevid mig som (nästan) hade drabbats av en hjärtattack. Åh, min älskade sko, du klarade dig!
Aldrig mer säger jag bara, aldrig mer ska jag kicka någon när jag har mina älskade skor vid en bro!



En vanlig skype-konversation med Tew

Tew: Vi är coola
Jag: *Tuffa
Tew: Nej coola
Jag: TUFFA!
Tew: COOLA MF!
Jag: Muckar du eller?!
Tew: JA! Vadå, vågar du inte utsätta dig för blåmärken på rumpan?
Jag: Självklart, frågan är mer om du vågar utsätta dig för en sönderriven BH?!
Jag igen: Det lät lite perverst..

Litet tråkigt BTW bara

Jag googlade IAMPUTTE, så fick jag fram bloglovin, och det visade sig att jag har 3 prenumenanter på min blogg xD Jag visste inte ens att man kunde ha det, jag känner mig otroligt efter. Jag fattar inte ens hur jag ska göra för att kunna prenumenera på de bloggar som jag följer slaviskt xD

Konsten att spela badminton med solen i ögonen i blåsväder

Yello

Åh, jag måste bara säga en sak; Jag sov inatt, flera timmar. Och jag hade en jättefin dröm :)
När jag vaknade trodde jag först att det jag drömt var verklighet, för jag låg med armen på samma sätt som jag gjorde i drömmen och höll något (någon) i handen, men det visade sig bara att det var en bit av min andra kudde. Men jag vart förvånad över att det var den personen ajg drömde om, för att jag aldrig sett på han på det sättet. xD
Men iallfall så var jag typ glad ändå när jag vaknade, för det var så fint :)

Anyway,
Idag har man vart på besök i mormors sommarstuga, tjejerna i familjen. Det var mysigt men lite kallt. Att jag hade på mig väldigt tunna sommarkläder kan ju spela roll iofs. :P
Efter en kort bussfärd var vi framme och eftersom det var vindstilla så plockade jag och Santtu fram badmintonrackettena, och precis som vi fick dem i handen började det blåsa. Typiskt, men vi lät inte det stoppa oss, utan spelade ändå.
Jag hade solen i ögonen hela tiden, så jag såg nästan inget alls, men jag lyckades ändå träffa bollen typ 2 gånger av 10. :O ^^ Jag har skills helt enkelt.

Vi gav upp sedan, och så läste jag om fisk och om styckningsschemat (livsmedelsläxa -.-) en stund innan mormor drog med mig och mamma till hennes kompisar. De har en jättefin katt som diggar att bli klappad, hon fick mycket uppmärksamhet, den söta lilla hårbollen^^

Sen gick vi promenad, jag fick ett fint skoskav (Y)

När vi vart där hela dagen så åkte vi hem, och tog vägen om affären. Vi köpte massa kul saker, så när vi kom hem bakade jag "nyttiga" muffins. Det är nog bland de godaste muffinsarna som finns faktiskt, och de går så fort att göra (Y)

Det här med att de är nyttiga, det stämmer delvis. Det är massa All Bran Plus i, det är fullt av fibrer. Sen är det morötter i oxå, två stycken! Att det är socker i dem behöver ni däremot inte veta om.

Kärlek för dig kan vara sorg för en annan



Modell: Putte | Fotograf : Tew

Våga vara dig själv

Ni männsikor som inte kan vara er själva.
Jag förstår inte varför ni inte kan det? Är ni verkligen så hemska att ni måste fejka?

Jag var sådan förut, så på ett sätt förstår jag väl. Om självförtroendet blivit så totalkrossat av andra falska människor som inte heller kan vara sig själva och inte kan stå för vad de tycker och känner. Ni blir inte accepterade för den ni verkligen är. Då förstår jag er, även om jag fortfarande inte tycker att det är rätt och även om jag inte kan acceptera det.

Men om det är för att bara verka bättre, bara för att, liksom. Jag vet flera personer som gör så, bara för att de tror de blir populära.
Vissa av dem gör det för att jävlas.
Andra för att de inte kan stå för den de är.
Det finns de som ljuger om precis allt i sitt liv.

Jag har en fråga till er, hur kan man lita på er om ni inte ens kan vara ärliga om vem ni är?
Man litar ju på en människa som inte finns.

Freitag

Yo people.

Idag blev det ingen skola, jag vet inte vad som hände imorse riktigt men jag kom inte upp. Min kropp kanske tillslut bara totalvägrade eller något, hade ganska rejäl sömnbrist.

Vid nio vaknade jag till av att Soffan ringde (tror jag iallafall), men det är allt jag minns. Jag vet inte vad jag sa till henne, tänk om jag bara somnade när jag svarat? xD Jag vet iallfall att hon har ringt och det står att jag svarat i samtalslistan.. xD
Så Soffan, om jag var konstig så får du förlåta mig, jag var inte helt medveten om vad jag sa. Iallafall så minns jag inget.

När jag vaknade till vid halv tolv så önskade jag nästan att jag inte vaknat, jag ville inte leva just då. Ont som jävla helvetet i magen.
Jag tog mig till datorn och sjukanmälde mig, för jag skulle förmodligen inte klarat att ta mig till skolan ändå.
Proppade sedan i mig lite choklad och linkade till tabletterna som låg i köket av någon korkad anledning, tog två starka tabletter och efter ett tag började jag känna mig lite som en människa igen.

Syrrorna fick med mig på GH, så de lirade och jag sjöng några låtar, sedan kände jag att jag behövde komma ut och röra på mig. Jag lyckades få med mig lilla Hebbe, som inte är så liten längre. Den ungen går redan i sjuan. Tiden går fort, snart är de äldre än mig. Eller fan, det går ju inte. *Min hjärna funkar inte* Men hon är snart längre än mig. Skitunge.
Hon knäppte massa kort på mig när vi var ute, några blev faktiskt helt okej bortsett från att jag har sminket från igår på mig. xD

Vid sex kom mamma hem, då gjorde vi pannkakor. Några fick lite banan i sig, och så slängde vi i blåbär. Mums ^^, Så bakade vi (mamma) ett snabbt bröd som håller på att tillagas i brödsaken (en sån brödmaskin you know).
Hoppas det blir mer lyckat än det vi gjorde igår innan vi gick och la oss, det visade sig att det bara blev stora, hårda smulor av skiten, helt misslyckat.
Det smakade inte så gott heller, jag var dum nog att stoppa en stor "smula" i munnen när jag såg det.
Man måste ju testa.

Döda mig?

Min mage gör livet jävligt olidligt. Har inte kunnat äta nåt på hela dagen (nu räknar vi inte choklad då det är en obligatorisk sak vid Underbara veckan).
Låt mig dö några dagar tills det blir bättre.

Dagens blogg

Hej

Idag har jag haft servering. Det gick ganska bra, hade kallkökets bord med Ida och Soffan. Jag lyckades faktiskt bära tre huvudrättstallrikar (ja, de hade massa mat på sig)! Hehe, blev lite stolt där faktiskt, mitt lillfinger orkade. xD

Imorse när jag vaknade höll jag på att dö. Min mage gjorde så fucking jävla ont! (Ursäkta språket, min morsa vill läsa min blogg så jag får väl lära mig att inte svära så mycket då, hon gillar inte det. xD) Underbara veckan är här, kul (Y)  Andra dagen är värst, idag var det bara första dagen och jag höll på att dö. Jag ser verkligen fram emot imorgon, not! xD
Men inatt somnade jag iallfall några timmar, även om jag bara drömade samma dröm och en annan hemsk dröm så fick jag iallafall sova lite. Tackolov! :)

Imorgon ska vi ha gäster, rädda mig någon! Servering är inte roligt helt enkelt. Men men, det är bara två gånger kvar då vi har gäster, imorgon och en dag till. ^^ Sen ska vi till kallköket tills vi slutar, yesyesyes! ^^

vi kommer att döö, samtidigt du och jag
vi kommer att döö, samtidigt du och jag
vi kommer att döööööööö-öööööööö
dööööööööö-öööööööööööööööö


Ja, den sitter fortfarande i mitt huvud.

Liten edit:

Kollade precis mina besökare, VISSA DAGAR HAR JAG ÖVER 80 STYCKEN!
I had no idea att den var så populär xD Men det känns kul :)

vi kommer att dö, samtidigt du och jag

vi kommer att dö, samtidigt du och jag
vi kommer att dö, samtidigt du och jag
vi kommer att DÖÖÖÖÖÖÖÖÖ-ÖÖÖÖÖÖ
DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ-ÖÖÖÖÖÖÖÖ
Sån otroligt störande låt som fastnar i huvudet.

HEJ på er!

Idag är jag trött, har huvudvärk och tror att det snart är dags för den underbara veckan igen.
Fast dagen är ju iallafall bättre än vad den var igår, konstigt nog, för jag sov nästan inget alls inatt heller. Det börjar kännas rejält nu.

Anyway, fick tillbaka matteprovet idag. 19 poäng (Y) Och ja, det var godkänt.
Resten av dagen var otroligt slapp, tack för det televerket! ← Och så börjar jag låta som min mamma xD

Atm sitter jag och förhör frugan på hennes glosor, det går ganska bra, bara nåt litet ord som krånglar men när vi är färdiga ska det sitta!

Jag funderar på att lägga ut recept och sån skit, har massor av mumsiga maträtter och desserter mm som jag borde arkivera på något sätt, men eftersom det blir jobbigt med massa kategorier så gör jag förmodligen en separat blogg till det. (Y)
Sen så har jag fått höra av massor av människor att de läser min blogg, såna som jag vanligtvis inte pratar med. Det är kul att höra :) Fast jag har inte fattat hur man ser hur många besökare man har? xD
Det ska iallfall undersökas närmare, när jag orkar (någon gång om tre år ungefär).

En känsla


Ett stort tomrum som värker

Av Tew August
Denna bild är ©opyright av Tew August.



Samma jävla skitdag

Okej, varför hatar jag denna dagen och den inte borde finnas?
Let's göra en lista:
  • Jag kom inte upp förrän vid halv sju imorse och hann inte att äta frukost
  • Jag kom inte upp för att jag inte sovit någonting inatt
  • Jag sov ingenting inatt för att jag hade total jävla ångest, mådde så fruktansvärt dåligt och jag är rädd för att somna
  • När jag somnar så drömmer jag samma dröm om och om igen, och när jag vaknar så antingen gråter jag eller så har jag slutat andas för det gör så ont inom mig att kroppen försöker att kväva det genom att sluta andas
  • Jag kan inte få den jävla drömmen ur huvudet och blir ledsen när jag tänker på det
  • Jag har varit ledsen och deppig hela dagen och varit nära på att bara dra hem flera gånger
  • Jag satt nästan och grät hela vägen hem på spårvagnen och bussen
  • Jag har ett serveringsarbete som vi ska ha gjort 4 punkter på tills torsdag och jag har knappt ens kollat på det

Jag tror jag börjar få en sån där vårdepression, det förklarar delvis varför jag vart så deppig ett tag. Jag bruakr få det på våren faktiskt, det fick jag förra året oxå. Fast då hade jag en anledning, men iofs har jag en anledning nu oxå, nästan samma anledning faktiskt.
Det känns som att jag inte orkar så mycket mer nu.
Snälla, låt mig dö några veckor.

Tack, Ida och Soffan, för att ni finns. Om ni inte skulle varit där idag så skulle jag inte orkat vara kvar hela dagen.

Ät skit

Jag hatar denna dagen och den borde inte finnas.

Tänk positivt

Hej

Idag var jag med Angelica, det var kul :) Vi kollade på två (tre?) avsnitt av SATC, jag förstår varför hon är beroende :O
Sen var vi ute och gick, vi gick typ 3-4 varv runt Mölnesjön, det var så fint väder och vi bara pratade och pratade om allt möjligt.
När vi kom hem till henne igen sen så åt jag där, sen kollade vi på fler avsnitt av SATC, sen pratade vi och kollade på TV tills det var dags att dra sig hemåt.
Det var iaf kul att vara med henne igen, det är inte så ofta det händer nu för tiden. :)

Nu har de 10 efterlängtade dagarna av ledighet gått, och imorgon är det dags att "face the reality" igen, alltså skola. Som vanligt vill jag verkligen inte, det är inte lika kul som att vara ledig. Men visst, det finns en positiv sak. Jag får ju träffa kompisarna där igen :)

Jag har bestämt att jag ska försöka bli lite mer positiv, jag är så otroligt negativ hela tiden och det drar ner stämningen liksom. Så jag ska försöka att bara tänka på det positiva, och förtränga de negativa sakerna.
Wish me good luck, I'm gonna need it.

Ciao.

Gjorde om bloggen.. igen

Well, rubriken säger väl allt egentligen.
Jag vet inte om det blev så bra, är inte helt nöjd, men den får duga sålänge. Jag gillar enkla bloggar.

Påskhelgen

Hej

Idag kom jag hem från farmor och farfar. Åh vad jag inte ville åka därifrån, den jobbiga magkänslan kom tillbaka redan när vi var halvvägs hem bara.

Jag minns i torsdags när jag hoppade av bussen. Jag var helt depp, men så kollade jag ut på Bohus och kände bara att jag var hemma.
Jag är mer hemma där än vad jag är härborta. Där känner man sig alltid välkommen, man är aldrig ivägen och man får ha sina saker ifred.
Och all stress släpper, allt det jobbiga liskom försvinner. Det är så otroligt skönt.
Och det är därför jag hatar att komma hem. För allt man förträngt kommer tillbaka samtidigt.

Hos farmor och farfar var det underbart som vanligt.
På torsdagen var det iten så mycket att göra, jag och mina systrar som var där redan köpte lite godis och så hängde jag lite med dem.

Fredagen gick vi till Kungälv, as fint väder :) Jag tror att det måste vara en av Sveriges finaste platser på våren/sommaren. Jag tror jag vill bo där sen när jag flyttar hemifrån :) På kvällen åkte syrrorna hem. :O

Lördagen var lite lugnare, var ute hela dagen och sen hade farmor lagar "påskmat", lammstek och sån skit xD Sen går vi upp mot Jennylund för att titta på påskbrasan en stund.
Idag blev jag uppkörd "tidigt" (innan elva!) och så hjälpte jag till lite när farmor bakade. Sen åkte vi runt till lite affärer. Jag visade min farmor vad foundation var, hon hade aldrig fattat vad det var innan xD När vi kom hem igen så gjorde hon en annan slags påskmiddag innan det var dags att åka hem._______________. Bajs på't.

Men ja, man kan iaf säga att min påsk var mys :)

Och imorgon ska jag vara med Angelica, det ska bli kul :D

Ciao.


Åttonde april

Hej.

Idag har jag en sån där jobbig dag.
 
Jag kunde inte sova i natt, fick världens ångest och kunde inte göra så mycket annat än att typ gråta. :/ Sen när jag var helt tom och inte kände något längre var jag så utmattad att jag slocknade, jag tror klockan var någonstans vid fem då.
Sen hade jag en väldigt hemsk dröm;

Hela världen var svart och alla var borta.
Så såg jag ett svagt ljus.
Och sen såg jag en person, men jag kunde inte komma fram dit, mina ben ville inte lyda.
Jag ville skrika men jag kunde inte. Så flinade personen elakt mot mig och gick iväg och tog ljuset med sig.
Och lämnade mig åt mörkret, helt ensam.


Sen vaknade jag av att jag inte kunde andas. Det var hemskt.
För min största rädsla är att bli lämnad, övergiven.

Jag var ganska utmattad när jag vaknade, så idag har jag inte orkat göra så mycket. Spelat GH, tagit ut min tvätt, lyssnat på musik. Skulle var med kompis men jag klarar inte det idag.
Ska nog försöka lägga mig tidigt och läsa ut min bok så den blir färdig någon gång.

Ciao.

.

Det är lustigt hur ens syn på något kan förändras på bara en sekund.
Hur något man varit så säker på plötsligt inte alls känns lika säkert längre.
Hur man blir helt osäker på hela situationen.
Allt är inte alltid så säkert som det verkar.


Och det är jobbigt att inse.
Jag hatar att ha fel.
När det inte blir som jag vill.

Och jag hatar känslan av osäkerhet.
Att inte veta säkert.
Det gör mig illa till mods.
Det rubbar hela mig, ger mig ångest.

En mycket klok människa sa en gång till mig att man inte ska ha några förväntningar.
Man ska inte ta något förgivet.
Det blir ändå aldrig som man önskar.
Men ändå kan jag inte låta bli.

Jag gillar att plåga mig själv.
Inte medvetet.
Men jag ska upprepa varenda misstag,
göra nya hela tiden.
Och ingen stoppar mig.

Jovisst, jag lär av mina misstag.
När jag upprepat dem för många gånger.
För jag är en sådan person.
Som måste göra fel flera gånger innan jag förstår.

Att inse detta är också jobbigt.
Att vara så otroligt trög är inte roligt.
Jag vill ju bara att allt ska bli bra.
Jag försöker så mycket att det bara blir fel.

Man kan inte lita fullt ut på andra.
Inte heller på sig själv.
Man måste lära sig att inte ta något förgivet.
Man ska aldrig vara för säker på något som kan förändras.

Vissa saker måste man lära sig själv.
Vissa saker lär man sig bäst den hårda vägen.

Nuffins

Hej

Idag har jag varit en snabb stund med frun i stan, hon köpte bok, snygga örhängen och snyggt halsband. :) Sen kom vi på massa bra ursäkter för att få äta hennes (kladdkaks) Nuffins ;) Vi kom på så många "bra" anledningar att vi bestämde oss för att åka hem till henne och baka :D
Nu har hon precis fixat mitt hår medan jag har nördat lite.

Igår blev det ingen blogg, när jag kom hem så var jag så jävla trött att jag inte orkade med nåt, jag ville bara sova jättelänge. Så jag la mig i sängen astidigt, läste lite i den sista twilight-boken innan jag somnade. Klockan var typ halv nio kanske? xD
Vaknade massa gånger under natten men tvingade mig själv att somna om, så när jag vaknade vid elva idag så hade jag världens huvudvärk och ont överallt xD Och jag var hungrig, åt typ bara lite pommes frites och milkshake igår vid.. halv två kanske? :O

Jag var så hungrig att de mesta av mina drömmar gick ut på att jag åt, jag åt hela tiden nästan xD
Eller så var jag i skolan, och alla bara klagade på mig. O_o Jag tror det har att göra med att jag känner mig så otillräcklig och inte alltid klarar av att finnas där hela tiden för alla när jag själv mår som sämst, men det var asjobbigt, ALLA hatade mig :O Tackolov var det bara en dröm, för jag tror inte att de hatar mig, right? :O

Well, nu ser min fru otroligt utråkad ut, ska nog ge henne lite uppmärksamhet :P
Ciao.

Kallt!

Tjoo ^^

Min dag blev snabbt fullbokad efter förra bloggen, frugan kom över och vi flummade och lirade GH aslänge :)

Sen när klockan var typ 18:20 smsade Annie och frågade om vi fortfarande skulle hitta på nåt. Självklart, så bestämde vi att vi skulle ut och gå för det var så fint väder. DAMN vad det var kallt ute! :O Skulle lämna av frugan vid hållplatsen vid Ranne centrum, och det blåste som fan:O Och Annie, som också antagit att det var varmt, hade en asfin klänning (och byxor då, tackolov xD).
Det var lite kallt, men vi bestämde att vi skulle runt sjön. Vi gick mot stentjärn och fortsatte överallt på stigar, och plötsligt, efter ungefär en timme (och en halv?), så kom vi till Vättlestugan. Vi fortsatte på vägarna där och gick ett varv runt Ranne också, vi kände oss duktiga. När vi var vid hållplatsen vid centrum och skulle skiljas åt var det redan mörkt, klockan var halv nio :O Men det var mys, det kändes som att det var längelängesen vi hittade på något bara vi två liksom, och vi pratade massa och gjorde lite planer inför sommaren som förmodligen aldrig kommer bli av XD

Jag har kommit fram till att gänget träffas alldeles för sällan, vill att det ska komma mer typ GH/Rockband-kvällar och filmkvällar! Och då måste Bella komma, det är inte samma sak utan dig, och vi saknar dig! Nästa gång måste du komma!

Anyway,
När jag kom hem så var jag helt stel i armarna och hade förlorat känseln i fingrarna och armarna typ xD jag värmde dem lite och gjorde iorning lite mat, nån thaigryta med ris ^^ Mums, nu är jag iaf mätt och belåten ^^

ÅH FUCK, jag är typ hypernervös inför imorgon! :O Men det ska bli så mys :D .. Hoppas jag :O
Och det var något mer jag skulle skriva men jag har glömt bort det nu, typiskt._.

Well, det var väl allt för den här gången.

Byebye ;*

Tidigt uppe

Hej

Det är morgon, klockan är inte ens tolv och jag är uppe :O Det är typ min nya grej, att vakna tidigt.
Idag ska jag vara med Annie, fast det blir inte förrrän vid typ 18.00. Men det ska bli kul iallafall :D
Innan dess funderar jag på att övertala typ Tew eller nån att leka med mig ^^

Imorgon, då jävlar! :O www.nervousashell.com! :O

Bye

Nytt hår

TJÄNNA :D

Idag har jag inte hunnit göra så mycket, fastän jag vaknade astidigt. Vaknade först tio i åtta helt klarvaken, men det var för tidigt för att gå upp så jag tvingade mig själv att somna om xD Vaknade vid fem i halv tio, huvudvärk. Gick upp och duschade läänge, mys :)

Sedan vid tre skulle jag och frugan klippa oss, så vi möttes halv tre i AC. Vi gick omkring lite, sen när klockan närmade sig tre gick vi in till frisörsalongen.
Det var typ nån släktträff där eller nåt, antagligen skulle det bli fest senare hos dem för det var hur många som helst som skulle göra iordning sitt hår och bli sminkade, så hon som skulle klippa oss frågade om vi kunde vänta en kvart. Visst, det kunde vi.
Fyrtiofem minuter senare, när jag var rejält sur och funderade på att dra, för en jävla snorunge höll på att hänga på mig och började stortjuta när hon inte fick leka med min mobil, så kom hon tillbaka och sa att hon kunde ta oss nu. Äntligen.
Jag var först ut, håret blev underbart!
Innan vi äntligen fick sätta oss i stolen och få våra huvuden fixade så sa jag och Tew att nästa gång ska vi gå till min frisör jag brukade gå till i vanliga fall, men efter klippningen så undrar jag om jag borde testa att gå dit en gång till ändå, för så fint som håret blev där brukar det aldrig bli hos min frisör. För det blev vcerkligen lyckat, hon var asduktig på att klippa och styla.

Väl ute från frisörsalongen var klockan nästan fem, så jag drog till ICA maxi och hjälpte min mamma att bära hem lite saker. Sedan hemma så spelade jag och syrrorna GH, de spelade och jag sjöng ;) Det var kuligt ^^

Det var massa varmt väder idag :D Typ över 20 grader i solen! :O :D Hoppas det blir lika fint hela veckan :)

ÅH, det är bara 2 dagar kvar nu!! :D Min nalle kommer då, då jävlar :D

Btw, jag har fått en silvrig soda stream-flaska, erkänn coolt? ;)

Nu ska jag sluta skriva massa ointressanta saker :D
Hejdå :)

Det är fakking påsklov :D

YO, WHAZZUUUUUP?! (8

Det är MADDAFAKKING PÅSKLOV!!! En hel veckas ledighet, mums :D

Idag var det servering igen, jag tog hand om både förrätts- och dessertbuffén, det gick bra B) Allt tog slut typ samtidigt så det blev lite kaosigt och massa varmt när jag fick springa mellan köket och restaurangen för att byta ut faten. xD Men det var kul, älskar buffén :D
Sen slutade jag, lite senare än jag trodde, men ändå :D NU ÄR DET LOV!
Angelica kom hit så vi åkte hem tillsammans och vi mötte Tew i AC, så hon är här nu och tuperade precis mitt hår, det är så underbart när nån gör det, hårmassage<3

ÅH DET ÄR LOV LOV LOV LOV!!
Och det är bara tre dagar kvar, sen kommer Robinbobbin<3
Längtar massa<3

Nu ska jag sluta skriva massa onödig skit ;)
Puss på er sötnosar :D
Ciao ;*

Thursday, one day left till tha PÅSKLOV :D

Tjabba :O

Jag har haft servering idag, det var lite rörigt och jag hade feber men det gick bra. Hade kallkökets bord med två killar.

Det känns typ som fredag, men jag har imorgon kvar oxå innan lovet. Men men, bara en dag kvar *tänka positivt* ^^ Och bara 4 dagar kvar innan Robin kommer :D

USCH, jag hittade lite godis, men det smakar SMÖR! Men när man bet på den blev det lite bättre xD

Imorgon är det ingen hygien för mig, jag har gjort provet och jag fick godkänt (Y) Så jag slutar vid två ungefär. Så jag ska vara med frugan B) Hon ska komma till min skola, typ om det är fint väder kan hon sitta vid kajen och vänta, det är så fint där :D Åh, jag vill ha fint väder imorgon! :)

Jag har bestämt att jag inte orkar vara på dåligt humör, så nu är jag GLAD! :D Och jag pratar Nima-språket, sa ebe istället för be xD Åh, jag mins när han sa: "Ni kan estetcha i eduschen" till tjejerna och alla bara usch xD (Och ingen utom Vättleungarna fattar nåt xD)

Nu ska ajg avsluta detta tråkinlägg och chatta lite :)
Byee ;*

April april.. in my ass

Tjingeling.

Idag har jag fått mycket uträttat.

Först skola, där hade jag engelskaprov första lektionen. I have no fucking clue hur det gick. Hoppas på bra iallafall. Snälla, håll tummarna för mig.
På svenskan så läste svenskaläraren upp de sju "bästa" novellerna, så skulle klassen rösta fram de tre bästa av dem så kunde man typ vinna priser. Min novell var en av de sju bästa, jag kom på tredjeplats. Ärligt ville jag inte ens att hon skulle läsa mig, men men. Får se vad man vinner, fattade inte riktigt det, får väl se när hon fixat det. xD Fast jag bryr mig inte så mycket, det fanns andra noveller som var så mycket bättre än min liksom.
Resten av dagen gick fort. På studiepasset skulle vi egentligen måla ägg, men ingen hade vattenfärger så vi hade frågesport istället. Det är ju första april idag, så våran livsmedelskunskapslärare försökte lura i oss att vi skulle ha ett lmk-prov, fan va jag ryckte till. xD

Efter skolan åkte jag och Soffan till 4-gott, så kom vi ut med varsin godispåse. Det är farligt att ha så mycket onyttiga affärer på vägen.

Tew, my lovely wife, väntade på mig vid Brunstparken, så åkte vi till Weekday på Grönsakstorget. jag hittade asheta gråa byxor, halva reapriset = 100 kr = de är mina. Tew hittade inga där så vi gick till Weekday vid Domkyrkan istället, hon hade bättre tur där. Sedan drog vi in på Gina Tricot, hittade en ASHET klänning jag bara skulle ha, men de hade bara L -.- Fan vad arg jag blev, det var rea på den också, 50 spänn! Putte blev ledsen i ögat :O
Sedan drog vi till Nordstan coh kollade den Gina, men där fanns den inte ens kvar. Vi kollade Peppers på jeansshorts, men när vi begav oss hemåt så hade vi fortfarande bara köpt varsitt par jeans.

På vägen hem så träffade vi på den trevlige pricken Mikael, som joinade oss tills hans hållplats kom. Tew förföljde mig hem, så vi gick ut och fotade lite på utsiktplatsen. Sen var vi så hungriga att vi nästan höll på att svälta ihjäl, så jag bjöd på philadelphia med bröd ;) Efter det gick vi ut till lekplatsen utanför mig och så fotade hon otroligt sexiga bilder på mig, vi skrattade så vi grät. Jag är bäst på miner.
Jag har aldrig påstått att jag är normal.

Sedan ville vi inte vara ute mer, så vi besökte min dator tills det var dags för Tew att bege sig hem. Jag var en ängel och följde henne till busshållplatsen xD

Väl hemma igen minns jag inte riktigt vad jag gjort, mer än att jag innan jag satte mig här kollade på något tråkprogram på TV innan jag bestämde att det skulle vara roligare att prata med Robin istället.

Jag har mått väldigt bra idag. :) Lite smått irriterad vissa tillfällen, annars bra. Så jag förstår inte varför jag är på gränsen till depp nu på kvällen, jag mådde bra tills .. typ Tew drog. Jag klarar inte av att vara själv xD

Imorgon börjar jag inte förrän 14:10, jag kan sova till 12:00 om jag vill! *Gråta av lycka* Men det är servering, och jag vet inte varför men jag får typ nästan ångest. :/ Det är så tråkigt! Jag vill vara i köket._.
 
Nu ska jag iallafall snart duscha, jag är mega massa trött.
Auf Wiedersehen.

RSS 2.0