Lunch och julklappsshopping

YO FADDAMACKA

Idag har jag ätit lunch med Sofie, evigheter sedan jag träffade henne så det var trevligt. Sedan sprang vi omkring i stan och kollade på silverringar då jag vill ha en, men as usual hittade jag ingen. Hennes kille kom sen - han verkar vara trevlig - så jag hängde med dem tills mina systrar kom.

När Santtu och HB kom visade jag dem Manga-affären där de köpte massa manga-pockets. Sedan gick vi omkring i stan och storhandlade typ, syrrorna köpte jeans på Weekday och så shoppade vi massa julklappar. Åh vilken mysig stämning det var, jag tycker om att shoppa julklappar. :) Vi kollade efter idrottsskor till syrrorna men de hittade inga, så vi åkte hem sedan.
Hade klack idag så mina fötter gör lite lätt ont just nu, skönt att sitta ner. xD



Imorgon ska jag till Elin med resten av skogen, nu är allt rörigt och jag tycker det känns jobbigt och stressigt när jag inte har någon aning om när/var/hur nånting men det löser väl sig förhoppningsvis.


Slottskogen

YO FADDAMACKA

Idag var jag och min fru i vackra Slottskogen och fotade höstbilder. Åh vad en systemkamera hade varit perfekt, vanliga kameror är för sega och hann inte fånga upp de fallande löven vi kastade. :/
Men vi fick några fina bilder ändå, Tew hade laddat sin kamera just innan hon åkte, coh vi körde slut på hela batteriet. xD

För tillfället skickar hon bilderna för fullt till mig då jag glömde min kamera.


Hösten är underbar.
Fotograf Tew.

Det tog oss flera timmar att fota, vi blev helt stelfrusna coh började förlora känsel i fingrar coh tår men det var värt det. Vi hade mycket kul och fick till bra reslutat. :)


Picture #2

Med denna bild säger jag godnatt.

Picture



Inspirerad effekt av Tew August.

Dagens planer

YO FADDAMACKA

Jag är precis nyutkommen från duschen där jag spenderade en halvtimme på att försöka vakna. Jag har börjat vända på dygnet och det är ingen bra idé! Ikväll blir det att gå och lägga sig lite tidigare än tre. xD

Idag har jag gjort upp ett litet schema jag tänkte försöka följa, jag har redan prickat av en grej (duschen).
Sedan är det frukost (blir mer lunch istället, eller brunch?), synundersökning och fixa glasögon som står på schemat. Angelica följer med mig så jag får trevligt sällskap i alla fall. :)
Sist på listan står det plugga. Usch vad jag inte vill det, men jag måste._.

Nu får jag försöka sluta fly undan mitt schema om jag ska hinna bli färdig tills bussen går. Frukost/lunch/brunch/whatever nästa!


Puttes dag

YO FADDAMACKA

Idag har jag som sagt varit med frugan, lite smaskigt skvaller blev det allt. ;)
Sedan smsade Angelica efter ett tag, så det blev att gå ut coh gå massamassamassa varv runt Ranne medan vi bara pratade och pratade, kom hem vid elva. xD


Gammal bild på oss, från nian på flygplatsen när vi kommit hem från Berlin. Angelica, jag och Tew.

Jag är trött och arg på internet nu, typ allt är segt och flera funktioner funkar inte längre, skit. -.- Men har iaf fixat ny bakrund, får vara så ett tag i alla fall.


Saftigt skvaller nästa!

YO FADDAMACKA

Nu har frugan Tew kommit hit, vi har ätit frukost och nu ska vi snacka saftigt skvaller. ;)


Min fru. ^^


Sista söndagen i oktober

YO FADDAMACKA

Igår blev det att åka till farmors syster. Det var ganska kul faktiskt, hon hade bakat massa gott, en speciell äppelkaka, bullar, pepparkakor och bananmunkar. Det var nog de godaste munkar jag ätit. Jag som var proppmätt redan innan höll bokstavligen på att spricka efteråt, jag hade så fruktansvärt ont i magen!
Jag fick recept och sedan hjälpte jag systern med hennes engelskaläxa. Jag tycker det är jättebra att hon går en engelskakurs för att lära sig fast hon är så gammal. :)

Idag gjorde jag mer äppelchips och bakade en banan-mockakaka. Oh my vad god den blev! Recept kommer på matbloggen sedan. Det var en mycket uppskattad kaka, Anna täti (typ tant Anna på svenska) kom och hälsade på, vi gick allihopa ut coh promenerade (shit vad jag har saknat att promenera omkring därborta, allt är så otroligt fint) och sedan fick jag skjuts av henne hem.

Jag känner att det är konstigt att vara hemma igen, och att jag redan vill tillbaka till Bohus! Jag älskar min farmor och farfars hus, det är så hemtrevligt och mysigt det kan bli. Speciellt på somrarna och vintrarna.
Anyway, imorgon blir det att vara med frugan, det var ett tag sedan nu känner jag. Egentligen skulle vi till Slottskogen men det blev inte så, så istället ska vi uggla hos mig och snacka saftigt skvaller, så blir det slottskogen på onsdag istället.
Och på tisdag ska jag till optikern och kolla synen, sen köpa nya, heta glasögon. :D

*Här är en bild som inte vill uppdatera sig.*

Btw, ni har väl inte glömt att dra tillbaka klockan en timme?

// RUUDEN (jävla bildgrejen funkar inte-.-)

Mina dagar

YO FADDAMACKA

Jag lever, jag lovar. xD
De senaste dagarna har jag inte haft tid/orkat att blogga bara, vart annat på gång liksom.

Onsdag till torsdag sov jag som sagt hos Soffan, numera Fikonbusken (long story), då var det bara hon och jag. Vi hade så kul, vi skrattade och hon mobbades för att jag gjorde så kul ljud när hon kittlade mig.

Torsdag till fredag sov jag ännu en gång över hos Fikonbusken, då joinade resten av skogen bestående av Olivträdet och Äppelträdet (Alexandra och Elin), det var också sjukt kul. Vi hade riktig myskväll, de hade lagat mat när jag kom till Soffan och det smakade himmelskt gott! :D Sen hade jag med mig massa EKO-gott, vi vägrade erkänna att det är godis när det var kravmärkt, så hade vi chokladglass och frukt till efterrätt. ;)

Igår var det prov i kallkök, både teoretiskt och praktiskt. För att göra den historien kort, teoretiska var inga problem och praktiska gick oxå bra, trots att det var rörigt. När vi slutat var jag helt slut, två dagar utan spikmatta märks. Jag åkte till farmor och farfar på kvällen och här befinner jag mig även nu.

Idag har det också varit fullt upp. Klockan 8.00 på morgonen blev jag väckt och sedan medsläpad till affärer halva dagen. Det var jobbigt men ändå kul, jag gillar affärer. Sedan har vi torkat äpplen (inte i ugnen denna gången utan i en sån köksmaskin som är till för det) och lagat middag. Nu är jag en mätt plätt och snart ska vi förmodligen till farmors syster på kaffe om jag inte ska få baka en underbar kaka istället. Härborta hinner man inte hungrig i alla fall. xD

Imorgon bär det av hemåt igen, fast det är inte så jobbigt med söndag just denna veckan för det är loooov!
Och ja, jag tänker minsann ha lov fast vi är överösta med prov!


.. och där rök lovet..

YO FADDAMACKA

Idag har det varit en lång dag! På svenskan hade vi Argumentationsuppsatsen som skulle skrivas. Det gick inte alls bra. Blev hyyperstressad när första personerna gick och mina argument blev inte bra :( Jaja, bättre lycka nästa gång.

På dryckeslektionen fick vi veta att vi skulle ha prov i drycker vecka 45 (veckan efter lovet). Nu har vi sex prov vecka 45, veckan efter lovet.  Där rök det lovet. Fan.

Inatt ska jag sova hos Soffan, sitter för tillfället vid hennes laptop. Nu ska jag äta! :D


Det här med fransk manikyr..

Den som påstår att det är lätt att måla på en äkta fransk manikyr är jävligt skillad.

Jag började fixa franska manikyren på mina naglar, resultatet blev helt vanligt nagellack i svart (och inte ens det blev särskilt fint idag). Så duktig var jag på det alltså.


Röjning av Avenyn

YO FADDAMACKA

Idag blev det ingen bowling, så jag och Elin röjde Avenyn lite istället. Vi var på stadsbiblioteket, "fikade" på Subway och shoppade lite småkrafs.
Subway är btw totalt överskattat. Visst, det var helt okej, men inte så jättemassagott som många säger.

Jag fick iallafall köpte lite nya kollegieblock och bättre pennor, så nu är det slut med att ta med sig miljarder pennor för att man inte vet om pennan kommer sluta att fungera och folk som ska låna men aldrig ger tillbaka.
Vi gick in på Specsavers, jag hittade sådana svarta markerade bågar som faktiskt ville passa mig, nu passar det att finnas minsann! Men men, that's life, så ska det alltid vara. :P
Jag letade efter en äkta silverring i affärerna också, men de har ingen som faller mig i smaken. Jag blir bara kräsnare och kräsnare, har letat i två år nu. xD

Nu måste jag förbereda lite inför min "argumenterande uppsats" jags ka skriva imorgon. Bajs på det, jag har ingen bra feeling gällande det. Men det är inte mitt fel att våran tillfälliga lärare inte kan förklara så jag förstår. :P


Humörsvängningar och ett bekant nummer

YO FADDAMACKA

Idag har jag haft väldiga humörsvängningar och var glad ena sekunden för att vara på fruktansvärt dåligt humör i nästa. Väldigt jobbigt, och idrotten var jättetråkig. Underbara Soffan och Elin gjorde ändå min dag, tack :)

När jag kom hem var jag på dåligt humör och satte mig med lite choklad och apelsin för att plugga. Läste igenom hela TE-häftet och repeterade vatten, kände mig duktig så jag vilade ögonen en stund tills det var middag.

När jag ätit märkte jag att ett mycket bekant nummer ringt igen. Ett jävla Callcenter. För i helvete, jag är så trött på dem. En jävla dator som ringer upp HELA tiden i en lång period nu. Det är ju inte alls störande, nejdå.

Ska kolla igenom lite andra skitläxor och vid tio kommer Roast, hoppas det blir lite kul iaf. :)
Och imorgon är det tisdag = bowling med Soffan och Elin (och förhoppningsvis Alexandra). :D Tisdagarna är roliga, nu när vi bestämt att vi ska göra något på tisdagarna efter de haft matte. ^^


En dag med underbara Soffan

Headern är bara tillfällig, är så äckligt trött på den förra.

YO FADDAMACKA


Om 5 dagar, den 23 oktober klockan 16.30, är det höstlov. Y E S .

Jag är sjukt trött och har ingen lust egentligen att skriva, men jag känner nästan en skyldighet att uppdatera så att jag i framtiden kommer ihåg vad jag gjorde denna dag.

Så, idag har jag varit och hälsat på Soffans jobb. Vi gjorde lite läxor, diskterade och tramsade och hade väldigt roligt. Jag kom dit lite över ett och hjälpte henne att stänga vid fem, sedan åkte jag med henne bort till Kärra och tog bussen hem därifrån. Det blev massor av prat och skrattande, precis vad jag behövde idag! :)

När jag kom hem skulle jag göra muffins, så ska självklart någon (i detta fall pappa) komma dit och stirra ögonen ur sig och gnälla på mig massor för han ska hacka sin jävla lök JUST DÄR jag står och JUST DÅ. Då blev jag skitarg och gick därifrån så han kunde hacka sin äckliga lök, sen kan någon annan kan göra färdigt muffinsfanskapen. Sista gången jag bakade när alla andra är hemma, är så trött på att alla alltid ska förstöra.
Nu sitter jag istället och lyssnar igenom massa Rammstein och All That Remains, bra musik när man är arg.


Höst.

Funderar på att duscha så jag kan komma i säng snart, är bara på dåligt humör och kan lika väl sova.


Träningspass och shopping

YO FADDAMACKA

Igår var jag sjukt trött och orkade inte skriva någonting. Jag är i och för sig alltid trött, men men.. Hände inget speciellt igår, var bara kallkök i skolan och efteråt dog jag på soffan ett tag och åkte med en sväng till min farmor på kvällen när lille mor och lille far lämnade av småsystrarna.

Idag har jag däremot hållt igång. Först vaknade jag vid tio, gjorde mig iordning och åkte till gymmet med moor lille. Vi höll igång i 70 minuter innan energin tog slut. (Notering till mig själv: Ät bättre frukost än en liten yoghurt.)

Efter det så gick vi till Paprika och käkade lunch för att få energi, sedan var det dags att shoppa. Det kändes som att vi shoppade upp halva stan.
Jag köpte en ny, större träningsväska, träningsbyxor och en jättemassafin svart kappa. :)
Min mamma la ut massa pengar på sig själv, hon köpte träningsskor, dyr jacka och en halsduk. Jag är mycket stolt över henne.
Sedan bestämde vi oss för att det räckte för idag, så vi åkte hem fattiga men glada. Det var längesen jag och mamma hade en shoppingdag så det var väldigt roligt och lyckat. :)


Så jävla onödigt

YO FADDAMACKA

Idag vart jag lite lätt sur ett tag. Vi började engelskan kl 8:00 i ett klassrum utan luft. Våran engelskalärare är även vår studiehandledare, så vi frågade om vi verkligen måste gå på studiehandledningen eftersom typ hälften av oss har 2 timmars håltimma innan. men hon sa att vi visst nåste komma eftersom tre i klassen skulle fixa med sin frånvaro. Jäklar vad sur man var, väldigt onödigt eftersom de lektionerna är höst 5 minuter.

Lektion två hölls i samma luftfattiga klassrum och den var låååång. Jag tycker det är jobbigt att konventrera mig när lektionerna är ca 2 timmar långa och vi ska lyssna hela lektionerna.

Efter detta blev det att dra till bamba, och just innan hade vi pratat om hur fel det var att maten i skolan är så fruktansvärt dålig (bara massa hel- och halvfabrikat, och vi ska ändå föreställa att gå på restaurangskola) så det var en riktig aptitdödare att gå in i matsalen. Usch säger jag bara, smaklöst smaklöst smaklöst. Vi borde faktiskt klaga.

Haha, jag har klagat väldigt mycket ser jag, men då kan jag meddela att efter det blev det bättre. När Soffan och Elan hade matte så satt jag med tre killar från klassen och spelade kort, så tiden gick någorlunda fort i alla fall.
Klockan två gick vi in på den onödiga lektionen och slutade ungefär fem över. Jättenödvändigt, NOT!

Sen så har jag bara tagit det lugnt hemma idag, lagat mat, duschat och kollat på Mumin. ^^


Lång dag AB

YO FADDAMACKA

Igår mådde jag väldigt dåligt just efter jag skrivit blogginlägget och la mig i sängen för att läsa lite i en tidning. Jag mådde bara mer dåligt då så vid 18-tiden tänkte jag att jag skulle vila lite och la ifrån mig den.
Nästa gång jag öppnade ögonen var klockan 00.10. Oj. Jag slängde av mig kläderna och fick ligga lite på spikmattan innan jag somnade igen. Ändå var jag helt utmattad när jag vaknade vid sjutiden för att duscha. O_o

Första lektionen idag var idrott, var helt utmattad och hade ingen energi då jag inte ätit sedan lunchen dagen innan. Jag har faktiskt aldrig gillat idrott så överdrivet mycket, men hittills har det vart helt okej på lektionerna! Haha, bara för att jag säger så kommer det gå åt h*lvete härdanefter *ta i trä elle vad man säger*.
Anyway, jag gjorde två/tre mål när vi hade basketfia *stolt över mig själv*.

Resten av dagen flöt på as usual, sen sa Soffan att Drycker börjar denna veckan. Den lektionen börjar 16:30 och slutar 18:50. Fuck vilken tid!
Jag förstår faktiskt inte riktigt.. Vi börjar 9:30, äter lunch vid 11:00 ungefär, sedan slutar vi inte förrän 18:50. Hur har de tänkt att man ska klara sig då? Jag köper en coca cola för att få en sockerkick, men det kan faktiskt finnas dem som inte har råd/vill lägga sina pengar på mat från caféet.

Det är fruktansvärt kallt ute oxå! Jag hade ingen känsel i händer och fötter när jag kom hem, och när jag kom in genom dörren så möttes jag av en ljuvlig doft. Mat och nybakat bröd, höll på att dreggla ihjäl mig när jag såg det. xD

Usch, nu ska jag strax läsa igenom engelskan tills imorgon.


Biljardspel

YO FADDAMACKA

Åh, blev på jättebra humör nu när jag loggade in på blogg.se. Första gången på några veckor är det inte segt!

Anyway, idag har jag varit ledig! :D
Åkte till skolan ändå, men för att hämta upp Soffan och Elanpelan, vi hade bestämt oss för att vi skulle spela biljard. Det var massa kul! Vi spelade massa omgångar biljard och ett sånt där ishockey air (hette det så?) spel. :)

När jag var hemma utanför dörren upptäckte jag att mina nycklar inte fanns i väskan! Först fick jag lite lätt panik innan jag kom på att jag glömt dem i min andra väska jag brukar ha i skolan. Jag ringde till mormor, som lyckligvis var hos nån väninna som bor i närheten så jag fick låna hennes nyckel hem. Vad skulle jag göra utan min mormor? :P

Nu ska jag fortsätta läsa lite bloggar innan jag ska läsa igenom engelskan som är till torsdag.


Slutkörd

YO FADDAMACKA

Vilken dag!
Jag var på så fruktansvärt humör imorse, jag orkade inte med sms på morgonen och ville inte till skolan. När jag väl fått min morgonkram av Soffan så blev det en aning bättre iaf. :)

Jag måste bara säga att lektionerna i Ansvarsfull Alkoholhantering är Zzzzzzz.. Kan man ha en mer ointressant lärare? (Jo, okej, det kan man men ni fattar principen.)

Idrotten är inte alls mitt starkaste ämne vilket märks ganska mycket på lektionerna, men jag tyckte ändå att det var helt okej idag (kan bero på att jag målat fan på väggen när jag fick reda på att vi skulle ha tempoboll = jag suger stort i det). Jag passade bollen och den gick till rätt person, första gången någonsin typ. Jag blev nästan stolt över mig själv. xD

Efter idrotten hade jag massa överskottsenergi kvar (våran idrottslärare tjatade massor om att det kommer vara jobbigt och blablabla, men jag var inte ens trött?) och jag bestämde mig helt random att gymmet skulle få den äran att få mig på besök igen. Längesen sist, åh va det var underbart att bara ta i allt vad man har på styrkemaskinerna och springa ur sig all energi på löpbandet! :D
Efer lite mer än en timme var jag redan slutkörd och kände det där underbara lugnet man bara känner efter ett ordentligt träningspass. Jag längtar redan tillbaka.

När jag kom ut så var det perfekt väder ute, solen sken lite sådär lagom, luften var riktigt klar och kall, men inte för kall och jag fick den där fridfulla känslan. :)

Nu sitter jag och lyssnar på lite musik som jag tvingat W att fixa till mig. Massa underbar musik som jag inte hört på åratal känns det som! :)

För att sammanfatta min dag lite såhär snabbt:

Gym, sömn, vänner och min spikmatta får mig på bra humör idag :)



En chockad Putte med nya stövlar

YO FADDAMACKA

Idag hände något historiskt när jag kom hem. Min pappa lagade mat.
Visserligen bara pepparsås, men ändå. Helt själv (med lite vägledning från mig) alldeles från grunden. Och det smakade faktiskt gott. Jag är chockad och han lärde sig att det inte var så svårt när man följde ett enkelt recept.
Har bildbevis men min dator och kamera är fortfarande inte vänner så det blir inget med det. :(

Innan denna historiska händelse inträffade var jag med min fru. Vi var på (? i?) Backaplan och inhandlade stövlar. Jag köpte de där underbara vinterskorna som jag inte köpte i torsdags. Åh, de är så varma och gosiga. ^^
Skulle haft bild på dessa med egentligen, men som sagt, när kameran och datorn är ovänner blir det inget med det.
Jag köpte även ett par nya jeans på CC och rotade igenom några affärer efter en hårklämma, men det fanns ingen sådan som jag letade efter. :(

Efter detta åkte vi 40-bussen hem och flummade hemam hos henne ett bra tag innan jag åkte hem och resten vet ni. :P


Look, I'm so purple!

Jag måste ursäkta min fru's fotning, hon var extra ambitiös idag när hon tog bilderna coh darrade på handen extra mycket. Fast enligt henne var det inte hon som darrade utan kameran som var långsam.


I "mörker" är håret ganska mörkt..


I ljuset syns det lite bättre. B-)

Och ja, det är lila, bättre IRL.


Analmuffins

Tew har tagit lite bilder på mitt hår och annat, så ska jag föreslå att hon kan lägga in dem "den vaginala vägen"  som hon så fint brukar uttrycka det, och så har jag tänkt peka mot datorn.


Klicka här för att se när jag visar hur det går till med analmuffinsarna.


Ny signatur

Min förra signatur var så fruktansvärt stor, så fixade en ny som jag tänkt testa ett tag.


 


Dagen efter chips är godast

YO FADDAMACKA

Jag har funderat på en sak, chips är typ alltid godast dagen efter man öppnat påsen, det är liksom mer smak då tycker jag. O_o


Jag tycker att jag är otroligt snygg på det här fotot :D

Idag har jag haft en slappisdag AB, nördat vid fejjan och kollat på massa film ( slutet av Musse Piggs jul nåt sånt och Hostel II ) och spelat GH/Rocknband med mina systrar. Min käre lille far ville åka och handla förut också och måste självklart ha med sig någon som kan ta kommandot så jag fick offra mig där också. Han vill ha pepparsås imorgon och hade tänkt sig att jag skulle göra det så det var lite tillfredställande att säga att jag inte ens tänkte vara hemma imorgon, så nu har han bestämt sig för att försöjka sig på detta helt själv. Jag är mycket imponerad, fast jag misstänker att mamma blir den som kommer att få stå och göra den tillslut ( mamma, jag tycker du ska vägra så han får lära sig att göra pepparsås själv :] ).

Jag åt nudelkoppsak nyss, och självklart ska jag stajla mig med hur otroligt duktig jag är genom att hälla kokande vatten på benet. DO NOT TRY THAT AT HOME KIDS, IT HURTS.


Jag är lila

What the rubrik just said.

Idag blev det ingen skola för mig

YO FADDAMACKA

Som rubriken säger, idag blev det ingen skola för mig. Trist, tycker jag faktiskt.
Jag hade verkligen sett fram emot en heldag i köket men när jag vaknade imorse så ville inte min mage samma sak utan vred och vända sig. Jag hade faktiskt ingen aning om att Chicken á la King innehöll massa laktos och svamp förrän jag fick första svampbiten i munnen igår. Mycket trevligt måste jag säga, not.

Anyway, hittills har dagen spenderats större delen i sängen sovandes, sedan på toaletten och vid datorn. Sjävklart ville du veta det, jadå.

Ikväll blir jag lila, detta ser jag fram emot och hoppas att det blir bra.

(Btw, häromdagen fick jag en försenad present av min vän Elin. En receptbok på olika pajer, både matiga och dessert-aktiga. Jag hade tänkt vänta med att säga det tills jag fixat bilder på den, men min kamera vill inte längre föra över bilder till datorn (det är något pissigt glapp i antingen adeptern på sladden eller i självaste kameran). Det är även därför det inte blivit så mycket bilder på senaste tiden.)


Tävling hos Lindablom.se: Vinn en supersnygg skinnjacka!



Linda Blom har just nu en tävling där man kan vinna en sjukt snygg skinnjacka! Klicka här för att vara med du också!


Jag babblar på som fan om bl. a. skor (som vanligt)

YO FADDAMACKA

Första gången på två dagar (tror jag) som jag sitter vid en riktig dator. Jag har nästan glömt hur man använder en sådan! xD

Idag var jag först i skolan som vanligt. Jag förtjänar en ärlig applåd, jag kom upp i tid och var i skolan i tid imorse trots att jag började klockan åtta. :) Men vilken seg dag det var! Trodde aldrig att den skulle ta slut, satt och hängde över bänken och halvsov under näringsläran, det fanns ju ingen luft i klassrummet.

Femtioelva timmar senare var skolan äntligen slut för dagen så jag åkte in till stan och träffade mina söta systrar. Vi åkte till Backaplan och köpte stövlar. Någon som är förvånad, räck upp en hand. *Jag ser inga händer*
När jag skulle köpa mina klacklösa stövlar så var det två stycken som jag fastnade väldigt mycket för. De var ganska lika men ena paret var mer vinterstövlar och andra var höststövlar. Det ajg mest av allt skulle behövt egentligen var vinterstövlarna, men eftersom höststövlarna var lite finare så var det självklart utséendet som var avgörande. Så jag valde de finare, halare, ofodrade och kallare stövlarna. Jag tycker att jag är väldigt smart. :)

Mina systrar chockade mig stort idag, de köpte två par stövlar var. Det var verkligen jättefina stövlar som passade mina söta systrar jättebra. :)

(HÄR låtsas vi att jag lagt in en bild på mina nya skor eftersom det segar sig som bara den. Om du vill se bild på mina skor kan du klicka på ordet HÄR.)

När vi betalat stövlarna så var det ösregnet Allan ute, så vi gick in på Siba och köpte filmer för 300 kr istället och sedan gick vi till Coop och handlade lite middag.
Efter det så gick vi till hållplatsen precis lagom till att få se 40-bussens stora röv åka iväg, underbart. Tummen upp på det! Det tog oss nästan en och en halvtimme att åka hem och det var svinkallt ute, puss på det. :)


tråk i skolan

soffan tyckte att hon såg lite dåligt så hon lånade mina glasögon.. Hon blev het!

i want så här fina färger ute

jag kom just på hur man gjorde för att lägga upp bilder från mobilen (y)

mobilblogg mitt i natten

yo faddamacka. Jag ligger här i min säng atm med mobilen i handen. Jag kan inte sova, spikmattan ville inte fungera :( det är ytters irriterande att inte enter funkar på mobilen. Verkar inte som att man kan lägga in bilder heller,k mysko. Ligger och smider planer för imon, ska ev. Till stan efter skolan och köpa lite nödvändigheter som jeggings, hårfärg och kanske en ny ögonskugga? Nu ska jag försöka sova sova iaf. Natti natti'

APU-rapporten..



.. är färdiiig!


En gravid APU-rapport

YO FADDAMACKA

Idag har jag varit ledig men inte fan har jag haft kul för det. Har suttit och skrivit och skrivit om på min APU-rapport som ska vara inne den 7 oktober och även vecka 43 enligt våran svenskalärare. Låter verkligen som att hon har bra koll.

Btw,
Hade världens weirdaste dröm inatt.
Jag och min käre lille mor var helt som vanligt, men så plötsligt var både jag och min mamma gravida och skulle föda ute på en gräskulle.
Sen var jag utanför min kropp och när jag var tillbaka igen hade jag precis fött en liten flicka och mor min hade fött en liten pojke. Vi gick direkt ut och skulle shoppa jeggings medan Santtu och HB tog hand om bebisarna.
När vi kom tillbaka hem hade någon kidnappat de små barnen och jag blev helt förtvivlad och sprang efter kidnapparna och fick tillbaka barnen, som sovit helt lugnt hela tiden. Då bestämde jag och mamma oss för att vi måste döpa dem snart, annars kanske någon försöker kidnappa dem igen!
Jag kom på ett namn till min lilla tjej i alla fall (som jag inte minns i vaket tillstånd) och så skulle vi precis bestämma vart ungarna skulle döpas när jag vaknade.


What's up med dessa graviddrömmar egentligen?! Det läskiga var att jag för första gången när jag drömt att jag varit gravid så födde jag mitt barn. Och jag kände vad jag skulle tippa på var m o d e r s k ä n s l o r . Mitt barn var det finaste som fanns, och känslan när barnet blev kidnappad var obeskrivligt svart.
Det var riktigt obehagligt, jag som inte ens är säker på att jag vill ha barn. :S

Anyway, nu ska jag bara göra en miljöbeskrivning, göra ett personporträtt och en framsida til APU-rapporten så är jag klar sedan. Fyfan.


Tänk om..

Tänk om någon kunde göra ens läxor åt en? Om någon kunde gå till skolan och/eller jobbet för en? Om någon kunde städa åt en? Om någon kunde göra det jobbiga åt en?

Jag är så glad att jag är ledig imorgon, jag pallar inte med skolan.
Jag är så fruktansvärt skoltrött.

Nu tänker jag snart sova, godnatt piipol.


Under våran romantiska lunch

Igår (klockan är ju över 12) så åt jag och Soffan en otroligt romantisk lunch vid hemköp som bestod av smaklös grillad kyckling. Under lunchen ringer hennes pappa och de börjar diskutera mat.

Soffan: Det finns ingen mat i Rommelanda, man äter ju kottar där!


Http://blogg.dr?

(Jag stör mig på att jag skriver för snabbt och alltid råkar skriva blogg.dr, därför får det bli dagens rubrik så kanske jag lär mig.)

YO FADDAMACKA

Idag har vi haft ansvarsfull alkoholhantering, naturkunskap på Polhemsgymnasiet och idrott. Bara nya ämnen. Känns lite som att vi bara har en lektion av allt, för hittills har jag inte haft ett ämne mer än en gång.

Anyway, på naturkunskapen har vi Kaj (någon polhemsunge som vet om han är bra?). Han darrade som ett asplöv och verkade inte alls bekväm i sig själv när han stod där framme. Stackare.

Imorgon är jag ledig! :D


Så gick det till igår kväll

YO FADDAMACKA

Igår var det riktigt roligt.

Först kom Angelica, Annie och Tew över och jag bjöd på middag (tacos) och sedan hade vi lite GH/Rockband-kväll hos mig till klockan 21.00. Då drog vi vidare till Daniel, en gammal klasskamrat till oss från Vättle, för han hade typ fest.

Jag var verkligen jätteglad igår, först hade jag inte alls vart pepp på fest men när jag väl var där var det asnice. Vättlegängen var samlade igen och jag mådde bättre än på väldigt länge. Tack för en underbar kväll/natt/morgon (kom hem vid 4).


GH/Rockband-kväll nästa

YO FADDAMACKA

Ikväll ska jag ha middags- & GH/Rockband-kväll. Jag har ingen aning om vilka som kommer riktigt men de som är bjudna vet vilken tid det börjar så det är bara att se. :)

Jag har inte varit så jättepepp på det de senaste dagarna men idag känns det faktiskt helt okej. Det ska nog bli kul. :) Ska diska, dammsuga och handla idag innan de kommer så får snart sätta lite fart.


Om du tycker att din skola är oorganiserad..

YO FADDAMACKA

På min skola så hade det fortfarande inte fixat sig med skåp idag heller. Flera stycken har inget skåp och vi måste lägga våra saker i kallköklärarens "hytt" när vi ska ha kökslektion.

Jag är så fruktansvärt arg, vi som ändå gått på skolan ett helt år innan, så kommer Burgårdens elever in och bara tar allt. Okej, det var orättvist sagt men skolan får fan tänka lite någon gång. Om de inte har skåp så det räcker får de lösa det och inte straffa oss för det, men självklart inte.
Tack, tack så jävla mycket. Man känner sig så välkommen tillbaka liksom. Alltså, jag förstår att det blir trångt och att det blir lite jobbiga scheman när det är så många klassen men lite salar, det kan jag tolerera, men att det inte finns tillräckligt med skåp är fan inte acceptabelt!

Ska vi som varit på praktik och inte hunnit fixa skåp innan bli straffade för det? Är det vårat fel att vi inte kunnat vara på flera ställen samtidigt? Vad är det för jävla sätt egentligen?

Om de från början hade tänkt lite med sitt huvud (jag antar att de har något mellan öronen i alla fall, även om det inte används så ofta) och insett att det inte skulle finnas tillräckligt med skåp så kanske de kunde löst det. Till och med jag (som blir imponerad av mig själv när jag har tänkt) fattar att det inte är en hållbar situation, hade jag varit rektor hade jag kollat detta med skåp redan innan.

Det finns faktiskt lösningar. Köp in fler skåp, till exempel! I fall ekonomin inte tillåter det, varför inför de inte skåpsdelning? Det fungerar utmärkt faktiskt, jag och Soffan delade skåp förra året då jag ville vara i hennes omklädningsrum där de flesta kompisar fanns och det var inga problem alls!

Så kära Ester Mosessons Gymnasium, snälla fixa detta med skåpen. Vi får byta om på toaletten om vi inte har turen att ha några kompisar i närheten som har omklädningsrum. Ni, om några, borde veta om hur ohygieniskt det faktiskt är. Vill ni ha ett snuskigt kök p.g.a. elever med har kläder som legat på golvet på en offentlig toalett?


Present från Linda

Glömt att visa er vad min vän Linda gav mig igår som en försenad födelsedagspresent. Linda går Florist-linjen på Burgårdens gymnasium och hon har gjort denna fina blomdekoration helt själv, enda från grunden.





Tack så jättemycket Linda! ♥

 


Hej då matte B, hej lediga tisdagar!

Glömde ju berätta en kul sak, det färra inlägget blev så negativt bara tycker jag. Man ska kombinera in lite positivt när man skriver en blogg också, det får jag inte glömma.
Anyway, förut när Soffan, Elin och Alexandra hade matte A så gick jag till rektorn och fixade så att jag kunde hoppa av matte B-kursen. Så hej då Matte B! Nu är jag ledig på tisdagar, för det var min enda lektion. Så hej lediga tisdagar! :D


Det började inte särskilt bra.. och det blev inte så jättemycket bättre

YO FADDAMACKA

Usch, idag började inte min dag bra alls. Strul på morgonen, blev sur på mig själv att jag inte kom iväg till (första) engelskalektionen imorse och internet fungerade inte så kunde inte anmäla det hemma heller. Sedan gick allt fel, jag hittade inte rätt leggings imorse så jag frös ihjäl utomhus, sedan tappade jag min foundation så massa flög ut (sån där löspuderfoundation).
Inte nog med det, när jag skulle gå var det ungefär 5 minuter kvar till bussen skulle komma, och jag hittade inte mina nycklar. SKIT. Jag tänkte att mamma ändå är hemma så började springa ut från dörren och mot hållplatsen, så kom jag på att jag måste ha lås med mig för jag skulle ju fixa skåp! H*lvete, in och hämta det. Det är ca 4 minuter kvar tills bussen ska gå så ajg skyndar mig iväg igen. Jag känner efter mobilen när ag går upp för backen. Den ligger kvar på bordet i hallen sedan jag sprang in och hämtade låset! Rövhål!
Det är bara att kuta in igen och hämta den, och sedan var det att springa som bara den till busshållplatsen i mina uppenbarligen hala klackar och självklart bussen väljer att vara jättesen bara för det så att jag fått springa och nästan vrickat fötterna i onödan. Jag älskar sådana mornar, puss på sånt.

Under näringsläran fick vi 15 minuters rast och jag passade på att sno Soffans dator för att anmäla frånvaron för engelskan. Näringsläran var btw väldigt lång, tur att det verkar vara ett ganska intressant ämne i alla fall.

Innan Soffan, Elin och Alexandra skulle ha matte så gick jag och Soffan till vaktmästaren för att be om skåpen som vi aldrig fick. Han säger då att det inte finns några skåp kvar.
Ursäkta?! Inga skåp kvar?
Han sa att skåpen som var i korridoren var bara att ta om det fanns något, så jag och Soffan kunde dela ett och sedan fixa så vi kommer in i närmsta omklädningsrum tills han fixat detta. Vi hittade faktiskt ett sketet skåp först, men så gick vi in i Elins omklädningsrum och det fanns 2 skåp utan lås så vi snodde ena att dela på, fast vi hann inte fixa så att vi kunde komma in i omklädningsrummet. Så Elin, du måste komma imorgon så vi kommer in!
Det är massa andra som inte heller har skåp ännu, jag vet inte hur skolan tänker egentligen men många är väldigt arga i alla fall. O_o

Jag pratade med våran nya engelskalärare förut och hon sa att det som de andra gjort på engelskan kunde jag hinna göra på nästa lektion. Det kändes ju bra i alla fall. :)


RSS 2.0