Det sista för idag

Fyfasen vad tiden går fort! Imorgon är det redan FÖRSTA JUNI! :O Vart tar all tid vägen?

På senaste tiden har det känt som att varje dag är tre dagar, men ändå har jag knappt hunnit med att göra någonting!
Det är läskigt hur fort tiden går, tänk att det bara är 12 dagar kvar innan det är sommarlov!
Sedan är det dags att börja tvåan.. och jag har inte ens fattat att jag går i ettan ännu!

Shit, jag har bara denna uppgiften i svenskan kvar att göra, sedan är det inga mer läxor eller prov överhuvudtaget att plugga till. Det känns hur underbart som helst.

Imorgon ska jag försöka gå upp vid tio/halv elva och ha lite mer tid på mig, så jag tänkte duscha nu så jag kommer i säng och får sova ut ordentligt.

Detta blir alltså sista blogginlägget nu. För denna dagen, denna veckan och denna månaden!

Herregud igen!

Ursäkta mitt uttryck ännu en gång, men jag kom precis på en sak till;

Det är ingen livsmedel imorgon. Jag är färdig med allt i datakunskapen så jag behöver inte gå på den lektionen. Matten är jag klar med, så den behöver jag inte heller gå på.
Jag har bara svenska imorgon, jag börjar alltså klockan ett och slutar vid två. EN ENDA TIMMES SKOLA!
Gissa vem som blev glad? :D

Ska redovisa/hålla tal i svenskan imorgon, ska prata om min sommarstuga och visa några bilder xD Helt fail men jag har absolut ingen aning om vad jag ananrs kan prata om.

Bara för att jag har sån soft dag imorgon bjuder jag på en bild som mamma tog på mig, sommaren innan nian och jag hade precis färgat håret svart för första gången.

Svart outfit

Well, dagens outfit var ganska.. svart..


Svart klänning - Lindex (förrförra året)
Leggings - H&M
Halsband - Thailand
Skor - Skopunkten
Solglasögon - Stadium (märket Prestige, finns även på Åhléns bl.a.)

Herregud

Ursäkta mitt uttryck, men jag kom precis på detta;

Om 11 dagar är det skolavslutning.
Det betyder 9 skoldagar.
Varav en av de nio dagarna är endast skolavslutning.
En annan av de nio dagarna är en idrottsdag.
Det betyder 7 riktiga skoldagar.

Om 12 dagar är det sommarlov. Herrejävlar!

Presenten

Mammas Mors Dag-present.

Linda Jansson är konstnären som målat och skrivit på kortet.

Dags att plåga er med lite bilder

Yeah.
Och imorgon är det måndag. Kan vi inte spola förbi det? (A)

Anyway, vi drog till Botaniska förut, och fotade litegrann. Därför ska jag, som jag sagt, plåga er med några av bilderna därifrån.


(Klicka för större bild)

Efter detta åkte vi till Maxi för att köpa lime och lite annat. Sedan lagade jag en god middag till mig och Tew.

Ugnsbakad lax med broccoligratäng och fullkornsbulgur.

Efter detta har Tew varit en ängel och diskat medan jag slått in mammas present och skrivit ut kortet.

Sedan följde jag Tew till bussen, och nu sitter jag här. Ska börja på mitt tal jag ska hålla i svenskan nu tänkte jag.

Snart bär det av till Botaniska

YO!

God morgon förresten.. eller god dag.. god eftermiddag?

Tew sov ju här hos mig, det var mys som vanligt.

Var vrålhungrig när jag vaknade, så vi fixade massa stor frukost med (fadda)mackor med allt möjligt mumsigt på och en skål med vanlijyoghurt & färsk ananas + banan. Det var gott och vi blev mycket, mycket mätta.

Snart så bär det av mot Botaniska, Tew och jag ska fota som galningar och sedan plåga er med bilder :)

Det är ju Mors dag idag, ska köpa mammas present sedan och så har jag en speciell till sak. :) Hon blir förhoppningsvis glad, jag vill verkligen göra henne glad, det förtjänar hon.
Jag har ju världens bästa mamma så!

Senare idag så ska Tew äta middag hos mig, det har jag bestämt.
Vi ska göra ugnsbakad lax med broccoligratäng och bulgur till det. Sedan ska vi självklart ha massa grönsaker till! :D
Eftersom lax är så otroligt gott och jag vet att Tew tycker om det väldigt mycket så ska vi äta det idag, hon med, vare sig hon vill eller inte! Muhahah.. xD

Kvällen i Slottskogen

YO FADDAMACKA

Igår kväll var det en kul kväll. VI åkte till slottskogen, grillade (fast jag och Tew var tvungna att gå lite innan elva, vi hade ingen lust med att betala nattaxa och hon skulle hem och packa lite för att sova hos mig så vi hann aldrig grilla marsmallowsen). Men det var kul, pratade med lite okända människor och flummade lite.
Mitt i allt kommer Oscar från ingenstans och hälsar och språkar lite med mig, sen drar han vidare.
Iaf, det blev inte så mycket kort, gav kameran till Tew så hon fick ta hand om den delen, men hon hann inte heller ta så mycket. Det blev bara lite bilder från ibörjan, på några få av oss som satt i en liten klump innan resten kom.


Vi hade verkligen tur med vädret :)

Femtioelfte bloggen

Och nu skriver jag ännu ett inlägg xD

Jag börjar se mer och mer fram emot imorgon :)

Först ska jag leka med Linda lite, hon ska få hjälpa mig med ett Mors Dag kort tänkte jag xD

Sedan ska jag möta upp Tew och Angelica vid Maxi, handla typ grill & marsmallows, och åka till Slottskogen och vara sociala med några från A's klass :)

Låter rätt nice, eller vad säger ni? B-)

*Jagärsåbloggberoendeidagattjagmåsteskrivaneralltommittlivtyp*

Beroende

Jag har insett att jag börjar bli beroende av att blogga. Såfort jag inte sitter vid bloggen får jag ett sådant sug efter att uppdatera den, jag känner att jag hela tiden vill skriva massa. Men så inser jag det "absolut värsta"; Jag har ingen aning om vad jag ska skriva.

Jag har börjat följa jättemånga bloggar oxå. Jag kollar nästan dagligen in bloggarna minst 3 gånger för att se om de uppdaterat, och varje gång de inte har det blir jag besviken. Jag kommer på mig själv med att önska att alla jag följer kunde uppdatera lika mycket som mig, jag kan uppdatera typ 5 gånger per dag vissa dagar. xD

Detta medför att jag blir ännu mer taggad att blogga, och då blir det lätt så att det blir väldigt ointressanta texter. Som denna texten.

För att bloggar med bilder ser mer intressanta ut, så bjuder jag på en lite halvt misslyckad bild från häromdagen.
Egopic fer sure, fjortisvarning. Enjoy.

Ny energi

Aah, nu har jag druckit en liter bubbelvatten med colasmak (mamma har köpt såna där safter till sodastreamerna igen:D). Efter det och en middag bestående på tacos har jag nu fått lite ny energi, även om jag är pratiskt taget färdig för sängen trötthetsmässigt (finns det någon som heter så ens?) . Tror jag ska dra ut om en stund, det är så fint väder och jag tror jag är i behov av frisk luft.

Jag tror att jag har bestämt mig för att jag ska köpa den lila klänningen. Min kära moder tycker att den är mest bröllopsaktig. Hon säger att jag kommer att hitta massor av underbara klänningar jag kan ha på stundetbalen senare, det är ju ändå två år kvar. Jag borde inte förhasta mig, jag kanske inte alls har den stilen sedan, säger hon.
Typiskt nog har hon förmodligen rätt. Det låter så vettigt. Mammor är kloka.


Tha dress jag förmodligen ska köpa.

Min moder ska följa med till Backaplan på tisdag, jag får sån beslutsångest när jag ska köpa något speciellt och inte får bekräftelse att den verkligen kommer passa.
Min mamma har den förmågan att övertyga mig om att det är rätt val av någon konstig anledning, för hon är alltid så brutalt ärlig. Tycker hon att jag ser ut som en fet gris i något klädesplagg skulle hon säga det (kanske inte att jag ser ut som en fet gris, men att jag ser tjock ut i det). Det känns tryggt att veta att hon inte bara säger att det är fint bara för att jag kanske tycker det, därför är hon en bra shoppingkompis. :)

Blööööööö....ja

YO FADDAMACKA

Det var tydligen såååå viktigt att vi skulle komma till skolan idag och hjälpa till, för det fanns såååå mycket att göra!
Så vi släpar oss upp och är de enda ettorna på skolan som inte får vara lediga(!!), för att komma dit och dekorera kakbitar till studenterna som bageriet bakat. Varför i helvete var vi tvungna att komma dit för? De kunde ju likaväl fixat det i bageriet -.-
Fuck vad onödig dag det varit, det är ju inte så lätt att dricka där heller när kallköksläraren blir sur om man dricker när man är i köket och det blir inte så mycket rast där, så man har världens huvudvärk när man slutar.

På hemvägen var jag tvungen att handla fågelmat till våra dunbollar, jag var törstig och sur på hela denna onödiga dagen.

Ikväll ska jag sova tidigt, har så ont i huvudet av sömnbrist att det drar vid halsmandlarna som om jag ska spy. Jag slår ihäl den jäveln som väcker mig innan elva imon.

En faddamacka med kyckling

YOYOYO FADDAMACKA MED MASSA KYCKLING!

Idag har det varit en mycket lång dag. Det började med att jag försov mig, gick upp när bussen skulle gå. Men på nåt bra vänster hann jag med bussen efter och kom precis i tid (tack J att du var försenad första gången någonsin).
Dagens lektion gick ut på att prova frysta mejerprodukter. Alltså glass. Klockan 8:20 på morgonen. Gissa vem som mådde illa sen?

Sedan hade vi håltimma i lite mer än fyra timmar, tills 13:15. Kul, not. Men jag och Soffan åkte till Backaplan och kollade på klänningar. Jag kollade på den perfekta klänningen, men även en annan.. Jag tror ajgs ka köpa den andra, den är mer bröllopsaktig. Den andra är balaktig/begravningaktig liksom. xD

Lila klänningen är den jag förmodligen kommer köpa. Den andra är den som jag vill ha as fucking hell, men den passar nog inte till bröllop..


Vi åkte till Tres, ett café på Lindholmen, och mötte upp E och A. De hade fikat, så jag snodde lite av E's kladdkaka hon inte orkade, för den såg så god ut.

När kallköket väl satte igång var det praktiskt prov. Jag coh Soffan jobbade tillsammans, vi fick kyckling som pålägg till förrätten, som skulle vara en smörgås av nåt slag. Sedan skulle vi göra en dessert som skulle ha jordgubbar och rabarber.
Vi bestämde oss för att göra en smörgås med stekt kyckling och massa goda grönsaker som garnering och en asgod sås, sedan rabarberpannacotta med jordgubbskräm.

En faddamacka med kyckling.
Rabarberpannacotta med jordgubbskräm.


Det kunde inte bli mer lyckat. :)
Jag tycker om denna dagen.

Åh, vi såg studenterna från bla YTC förut. De var lyckliga, stod på flaket och skrek för full hals. De spelade The Final Countdown. Jag bara kände att FAN JAG VILL OCKSÅ TA STUDENTEN!!!

Låten som framkallar jobbiga minnen

Idag när jag väntade på Tew var det massa folk i stan, jag HATAR när det är knökat, speciellt när jag inte har någon med mig.
Jag flydde in på Carlings, där det inte var så mycket folk.

Men så ska de spela den enda låt som jag verkligen inte klarar av. Av alla miljarder låtar i världen spelar de den låten.
Det är ingen dålig låt, det är en av världens vackraste låtar. Men minnena som jag annars aldrig tänker på längre bara flödar, jag minns när jag satt på bussen den dagen och lyssnade på den. Den känslan jag hade då.
Jag vill bara springa ut ur affären, men jag tvingar mig själv att lyssna, jag måste lära mig. Två killar därinne kollar lite konstigt på mig, jag går i cirklar i affären och försöker att upprätthålla masken, jag vill inte bryta ihop.
När låten var slut snubblar jag uppför trappan och ut för att ta luft.
Tänk att en låt kan påverka en så.

Jag kan lyssna på vad som helst från den tiden, det påverkar mig inte. Av någon anledning var det just den låten jag inte klarar, fast det inte är något så speciellt med den. Jag fick en chock över hur allt bara hoppade på mig igen, jag har inte tänkt på det på snart ett år nu. Jag trodde inte jag kom ihåg känslan längre. Känslan av allt.

Detta medförde att jag blev på ännu sämre humör. Jag var redan sur, men nu hade den där hemska känslan från tiden efter dessa minnen satt sig fast inom mig, och jag ville bara sova och inte vakna mer.
Jag blir så trött när jag får den känslan, och på bussen hem så satt jag och slumrade för att försöka fly undan allt jobbigt.

Varför finns det inte en delete-knapp någonstans, som man kan trycka på och deletea alla tankar och minnen man inte vill ha kvar.

Visst, man måste ha vissa minnen kvar, men varför måste de fortfarande göra ont? Varför räcker det inte med minnena?



Ingen klänning

Det blev inget tittande på klänning. Varför är inget ni behöver bry er om.
Ska be Soffan gå med mig istället och kolla på klänningen, hon får fota den när jag har på mig den. (y)

Nu ska jag äta, jag är så in i helvete hungrig, illamående och sur så det behövs.

Irriterande

Jag följer Tews blogg, och mycket av det hon säger håller jag verkligen med om.

Ett exempel, som precis nyss gjorde mig irriterad: Folk som skickar totalt onödiga sms.
Jag behöver inte veta varenda tanke ni tänker, det är helt okej att ni behåller dem för er själva.
Jag har ett liv utanför mobilvärlden oxå, och jag tänker inte svara på helt onödiga sms. Vill ni prata om sådana saker så är det helt okej när vi är med varandra, då snackar man om allt och inget.

Nu säger ajg inte att ni inte får skicka onödiga sms över huvudtaget, visst, jag förstår om ni har tråkigt ibland, för det har jag oxå. Men inte varenda dag. Tänk er själva, skulle inte ni oxå bli jävligt irriterade om ni hela tiden fick massa onödiga sms, dag ut och dag in?

Och nu gäller inte detta alla, utan er som skickar sådana sms. Jag vet på ett ungefär vilka som kommer känna sig träffade.

Det är inte för att vara elak, men jag antar att ni hellre vill veta om detta än att jag ska gå och vara irriterad hela tiden på er?
Jag skriver heller inga namn, för ni som skickar massa onödiga sms vet själva vilka ni är.
Känner du dig träffad så är du förmodligen en av dem.

Noggrann

Haha, jag märkte nyss min lapp jag satte upp vid tre inatt.
Well, det är bäst att vara noggrann när man sätter upp lappar på dörren.

Jag fick iallafall sova :)

Btw, var det någon mer som stördes av blåsvädret inatt?
Det lät som en hel orkan var utanför, våra väggar knakar och har sig fortfarande.
Det är läskigt, tänk om de skulle ramla ner?

God förmiddag

YO FADDAMACKA

Jag har precis avnjutit en frukost bestående av en skål vaniljyoghurt med blåbär, en (fadda)macka med ost, gurka och alfalfagroddar och ett glas apelsinjuice. Mätt som fan nu.


Innan dess har jag hunnit ta en väldigt lång dusch och dammsugit hela hushållet, give me an applåd
*väntar ut applåderna*

Sitter och samlar ork till att sminka mig, sånt är ansträngande vettö.

Nu besvarar jag en vanlig fråga

Jag har kompisar som frågat hur jag kan låta min mamma läsa min blogg.

Mitt svar är enkelt:
För att hela världen som klickar in sig på min blogg kan läsa den. Så varför skulle inte hon få läsa den?
Jag kan säga att jag inte har den blekaste aning om ifall hon läser min blogg eller inte, och jag kunde inte bry mig mindre.
Jag tänker inte på henne som min mamma som läser, utan som en av mina läsare.

Tror ni att jag är så dum att jag skriver saker som jag inte vill dela med mig till henne på en sådan här offentlig sida?
Skulle det vara så hade jag haft blogglösenord, för det hon inte får veta behöver inte hela världen veta.
Sådant som jag vill undanhålla henne skriver jag på exempelvis bilddagboken, då jag kan se vilka som kollar.

Allt som skrivs på denna blogg är till för alla, även min kära moder.

Grattis mamma, du har nu fått ett helt blogginlägg som handlar om dig.

Ledig

Jag är ledig imorgon.
Sug på den du.

Då ska jag och Tew till Backa plan när hon slutat jobba.
Hon ska fota mig i klänningen jag vill ha på bröllopet och studenbalen.
Det kommer bli massa mys och du får inte följa med :)

Att "komma ut ur garderoben"..

Hm, jag sa till N förut att jag var bög och jag tror inte att han tog det så bra konstigt nog..
Att "komma ut ur garderoben" och erkänna något sånt är inte alltid så uppskattat.

Tisdagsoutfit

Well, min outfit idag..


T-shirt med revor & linne (de ska vara tillsammans) - Inernet
Jeanskjol - Fått av Tew
Tights - H&M

Graviditetsepidemi?

Jag vet inte vad man ska tro..

Soffan pratade om att hon drömt om att hon var gravid häromveckan.
Jag läser en bok om en tonårstjej som är gravid.
Syrrona skojar om att jag ska bli gravid när jag är 24 år (vi gjorde en "lek" när vi hoppade studsmatta och blev lite för oseriösa typ).
Samma natt drömmer jag att jag är gravid i sista veckan.
När jag kommer hem läser jag på Spiderchick's blogg (länkar för att ni ska kunna läsa bloggen, den är grymt bra) att hon är gravid.
Idag läser jag på Tews blogg att hon drömde om att hon var gravid.

What's up med detta att vara gravid?
Försöker någon säga mig nåt?
Är det en graviditetsepidemi på g?

Jag tar fan priset

Jag glömde ställa väckarklockan.
När jag vaknade av mig själv trodde jag att det var lördag eftersom jag sovit så länge, så jag vänder mig om och börjar slumra till. Så blir jag klarvaken med ett ryck. DET ÄR JU FÖR FAN TISDAG! Helvetes jävla skit.
Jag blir så sur på mig själv! Fan, jag brukar ju inte vara så slarvig. Jag behöver lov, det märks tydligt.

Jag kom just på att det var redovisning i engelska idag. Helvete igen. Hoppas att alla itne hann klart, så fortsätter det imorgon, DÅ JAG SKA KOMMA UPP OCH GÅ PÅ LEKTIONEN. Om det så är det sista jag gör. Jag är trött på att försova mig, det har hänt alldeles för mycket nu.

Soffan frågade om jag ska på svenskan. Jag borde dra dit, men jag har en huvudvärk jag kallar Djävulen. Sovit-för-länge-huvudvärken. Tog några tabletter, let's see om det hjälper. Borde inte ens sitta vid datorn, jag vill bara lägga mig ner igen.

Redovisning tomorrow

Imorgon ska jag ha redovisning i engelskan, ska stå helt själv framme vid tavlan. Det känns väldigt läskigt och jag ser inte fram emot det. Men jag ska klara det, om det så ska gå åt helvete.

Eftersom jag inte översatt min text till engelska ännu är det dags att göra det och börja plugga på skiten.

Wish me good luck.

Tjabba tjena hallå

YO FADDAMACKA!

Hm, kollade min blogg nyss, den ser helt sepestörd ut, helvete oxå.

Wellwell, jag kom hem igår vid nio iallafall. Jag var trött och sur så jag orkade bara inte skriva blogg faktiskt, första gången någonsin.

Min helg i korta drag; Torsdagen gick jag upp vid tio, gjorde mig iordning och vid halv tolv satt alla packade i bilen påväg mot landet. Vi slappade, åt middag och satte upp den efterlängtade studsmattan. Harrejävlar vad vi hoppade, träningsvärk.se. Bastu efter det, för att mjuka upp musklerna. Kvällen/natten avslutades med GH, hela familjen som vanligt. Mysmys.

Fredag
vaknade man med träningsvärken AB, hela kroppen gjorde så in i helvete ont. Men det hindrade inte oss, vi hoppade som galningar igen trots mycket klagande. Det kom regnskurar titt som tätt och hindrade oss från att kunna hoppa så mycket mer, tråkigt. Bastande again, bra för kropp och själ. Kvällen avslutades än en gång med GH, the hole family med vals/buggdansande föräldrar.

Lördagen
sov vi länge hela familjen, det var kanonväder och shortsen var på. Vi åkte in till Fristad och handlade, därefter var det matlagning som stod på tur. Hackade lök så tårarna sprutade, men det blev gott iallafall. Sedan hoppade vi självklart ännu mer. När vi kollade på film så kom en granne över, hon var lite virrig och ville att vi skulle hjälpa henne leta efter hennes man som försvunnit. Hon var jätteorolig och pratade om att hon snart fick ringa polisen. Päronen gick ut med henne, så när de kom upp till hennes stuga så kom maken där och undrade vem fan de var. Han hade bara varit borta i tio minuter tydligen.
Anyway, det ena ledde till det andra, plötsligt kommer mamma ner ensam, pappa sitter och har kul med den där "försvunna" maken, de skulle komma ner och basta sedan. Min kära far och denna make fick verkligen connection, så nu har mina föräldrar fått mer nya vänner därborta. Det finns nåt bra i allt som händer.

På söndagen
(igår) hade jag inte kunnat sova tills när klockan var fem (av anledningar som inte är avsedda för er), så tog på mig joggingskor och gick ut och sprang. Jag har sämst kondition. Jag orkade knappt nåt, visserligen var jag ganska utmattad redan men ändå. Skickade sms till Soffan som fyllde 17 (grattis ännu en gång!) och vid åttatiden landade jag vid våran stuga igen och la mig i sängen. Jag sov enda tills vi skulle åka hem (vid 19-tiden), sedan slumrade jag i bilen. Jag behövde det inte egentligen, men jag fann ingen ork att gå upp. Detta resulterade i att jag inte var hungrig, så jag åt ingenting alls, eller drack för den delen.
Jag sov någon timma i natt oxå, även fast jag inte var trött.

Idag vaknade jag tidigt, vid sex ungefär. Jag var inte ens hungrig, men jag hade ju tid så jag beslöt mig för att tvinga i mig lite frukost. Jag hatar frukost, jag mår så fruktansvärt illa så tidigt på morgonen när jag försöker äta.
När jag sitter utanför Livsmedelskunskapssalen med några andra kommer J, våran lärare, och säger att vi inte ska ha någon livsmedel idag. Tack för den.
Jag och Soffan åkte till stan och Backaplan för att hitta en bok till henne. Vi hittar inte boken hon ville ha, däremot hittade vi massa annat.
Jag kollade på en klänning i Backaplan, den är helt underbar. Den hade nog vart perfekt till bröllopet som jag ska på 1 Augusti (pappas kusin Saara ska gifta sig^^) och till studentbalen. Jag vet, det är långt dit, men den är så fin.

På matten idag fick jag reda på att jag fått G på nationella, och att jag klarat Matematik A-kursen. Jag behöver bara gå på utvärderingen imorgon och betygsnack nån måndag om två veckor, men min kurs är klar. FAN VAD GLAD JAG ÄR.
Svenskan hade vi uppvisning av våra rollspel, vi ägde. (Y)

Tidigt as hell!

Fan, NU får jag reda på att vis ka åka massa tidigt imorgon till landet, vis ka åka redan vid TIO. Jag ska packa och skit, får nog ta och göra det nu. Bas, jag som tänkte sova snart :(

Detta blir förmodligen den sista bloggen innan jag åker, och det verkar som att söndag blir nästa gång som vi hörs.
Hoppas ni överlever utan mina underbara bloggar :O

Bye darlings ;*

Föräldrar med koll

Hah, kom att tänka på när jag var hos Tew förut.
Direkt när vi kom innanför dörren hemma hos henne var hennes mamam på henne om att hon inte kunde kolla på Tews blogg för att den var lösenordsskyddad. Jag lovar, jag hann itne ens ta av mig skorna och komma in i köket så hade hennes mamma hunnit ta upp det xD
Sedan när vi satt och flummade som mest så ringde hennes pappa. Han ringde bara för att fråga varför han inte kunde kolla på hennes blogg.

Snacka om att ha föräldrar som har koll på ens liv.

Wannabebloggare? Never!

HAHA, gjorde ett test på Testtrific där jag checkade vilken bloggtyp jag är. Mitt resultat:

Wannabebloggare
Du tror att du är på väg att bli något stort. Du definierar dig själv som modell (ja, du har ju låtit en fotograflörlig ta några photoshoots på dig i en studio), du är en blivande skådespelerska (hey, du har trots allt säkt till ett antal dokusåpor och medverkat som statist i "Smala Sussie"), betraktar dig själv som konstnär (eftersom dina verk medverkade på skolans vernissage) och hävdar att du jobbar "med mode" (fast du i verkligheten jobbar som butiksbiträde i kassan på Lindex). Eventuellt drömmer du om att bli designer av något slag och sitter hemma och knåpar ihop egna smycken eller syr egna kläder. Eller varför inte journalist? Du har för fasicken fått flera krönikor publicerade i lokaltidningen! När du går ut dricker du bubbel eller Cosmopolitans eftersom öl "är för losers". I bloggen skildrar du ofta hur många gratisprylar och inbjudningar till diverse evenemang som dimper ner i brevlådan.

Intressant säger jag bara, för
Ett; Jag definierar inte mig själv som modell, jag ÄR modell för min otroligt duktiga fru som är bland de bästa på att fota. Jag har inte varit i någon studio då bilder blir vackrare i naturliga miljöer som i skogen t.ex.
Två; Jag är ingen blivande skådespelare, jag tycker inte det är kul med skådespel och lämnar det till dem som vill istället, och jag har ingen släkting som varit med i någon jävla dokusåpa och jag har inte varit statist någonstans alls.
Tre; Jag betraktar itne mig själv som konstnär, jag ÄR en (jag ahr bara inte upptäckt min konstnärliga sida ännu). Och skolan har ingen vernissage.
Fyra; Jag har aldrig i hela mitt liv hävdat att jag jobbar med mode, jag har inte ens jobb atm så jag akn fan inte jobba i den kassa affären Lindex (fortfarande sur för klänningen).
Fem; Jag kan varken göra smycken eller sy, jag har noll tålamod.
Sex; Jag har inte fått en enda krönika publicerad i lokaltidningen (det enda jag läser i den är serierna).
Sju; Jag har aldrig druckit vare sig Cosmopolitan eller bubbel, men jag är nyfiken på dem!
Och åtta; Alla gratisprylar jag får i brevlådan är adresserade till mamma, varför skulle jag skildra det?

Det som stämmer skulle väl vara det första. Eller nej, för jag tror inte, jag VET.

Wannabebloggare? Never!


Well well..

Jag tror faktist att jag ska följa med till landet ändå. Mamma vill så gärna ha mig med, och syrrorna tycker ju inte att det är kul utan mig.
Men framför allt; Jag vill dit.
Jag insåg det idag, att när jag tänker framåt på dagarna kan jag inte se mig själv vara hemma. Jag ser mig själv i stugan, i våran stora trädgård (våran stuga ligger i en alldeles egen, stor glänta i skogen och all mark i gläntan är vår) hoppandes på studsmattan med mina underbara systrar.

Jag kan helt enkelt se mig själv vara ensam hemma och hata detta stället i så många dar när de andra får åka iväg och kunna glömma allt och känna den underbara friheten.

Kvalitet noll

Jag åkte ner till AC, eller Deregna (så grymt namn), förut. Mötte upp Tew och sedan träffade vi min mamma i Lindex.
Mamma hade fått en check därifrån så hon kunde få en sommarklänning, så jag skulle leta efter en till mig eftersom hon inte använder klänning själv.
Jag hittade en jättesnygg röd klänning, faktiskt! Jag brukar inte hitta så mycket därinne faktiskt, jsg gillar inte den affären så mycket.
 Anyway, jag tog med klänningen till omkl'ädningsrummet och när jag ska ta på den märker jag att blixtlåset på sidan är trasigt. Suckandes ber jag Tew hämta en ny, men när jag ska ta på mig den ser jag att blixtlåset på den oxå är trasigt! Så sämst kvalitet!
Jag gav upp och sa till mamma att det inte fanns nåt, jag vill inte ha deras dåliga kvalitet ändå.

Atm har jag och frun bakat maränger som ligger i ugnen och blir goda och Tew leker frisör och stylar mitt hår, mmm ^^

Mitt hår i ettan

Jag kom på att mitt hår varierat sig ganska mycket (iallafall luggen) bara nu över ett år. Kolla bara här:

När jag hade min röda lugg, början av ettan.

När jag hade gråsvart lugg, julavslutningen i ettan.

När jag hade blålugg, början av vårterminen i ettan.

Jag just nu. Ljus lugg, brunsvart hår.


Jag gillar att variera mig, märks det?

Musik

Har ni tänkt på hur mycket musik påverkar oss?
Man sätter t.ex på aggressiv musik, och bara känner aggressionen pulsera genom kroppen. Underbart tycker jag, man känner sig gladare efteråt.
 
Mässan var som jag tänkte mig, massa elever och knökat. Vi gick omkring och kollade på allt och smakade på massa saker, sedan fick vi åka hem. Att gå igenom allt tog en halvtimme. Väldigt nödvändigt när det tog mig en och en halvtimme dit (åkte till Kärra först för att ta den vägen och få sällskap av Soffan).

På busshållplatsen var det någon från den där saken där jag ska ha sommarjobb som ringde, jag hade totalt glömt bort att mötet var idag vid tio, och om man inte gick på det så fick man inte jobbet! Fan vad sur jag blev, men hon var snäll och gav mig en ny tid. Kände mig så slarvig. Men tack, du kvinna som ringde, annars skulle jag inte haft något jobb xD

Snart ska Tew smsa, ska möta henne i AC (eller Deregna som vi kallar det) så jag sitter och väntar på det ;)

Frukost

YO FADDAMACKA

Sitter och intar lite frukost nu innan jag ska åka. Jag var smart idag, gick upp i tid förengångskull  :)
Har redan hunnit sminka mig lite mer, nu äter jag och sen är det bara tandborstning kvar så är jag klar (Y) Jag tror nog jag hinner till 11:07 då bussen går, känner mig duktig :)

Idag är det ju Esters Mässa, så slutar massa tidigt. Sen ska jag vänta tills Tew slutar och sedan ska ci flumma :D Det har jag bestämt.
Vi får se om jag stannar hemma eller inte, ni får ju börja boka upp mig så att jag känner att det är rätt beslut :O

Faddamacka

Nuförtiden känns en dag som två/tre dagar och detta gör mig förvirrad och jag har svårt att hålla reda på vilken dag det faktiskt är. Det som stör mig är att fast det känns som att dagarna är hur långa som helst hinner jag aldrig med något ändå.

Btw, mina tankar ligger faktist mest åt att jag ska stanna hemma under långhelgen och få vara ifred från familjen. Ifall ajg gör det hoppas jag att ni bokar upp mig, annars blir jag lite sur eftersom jag är hemma för er skull.

Det är lättare att leva ensam än att känna rädslan när det är över


Bestäm åt mig, för jag kan inte

Imorgon börjar jag klockan 12:30 och det är Esters Mässa så kommer sluta efter typ en halvtimme eller nåt. Sovmorgon OCH sluta tidigt, det gillar vi.

Jag vill gå på matmässan som är i Svenska Mässan imorgon, men jag orkar inte anstränga mig att fråga någon ifall hon/han vill hänga med, så det blir nog inte av.

Jag vill till sommarstugan över långhelgen, därborta existerar inte stress, tjat, skolan, ja, inte verkligheten. Där har jag ingen täckning på mobilen, vilket får det att kännas som att jag lever ett mycket lättare liv utan massa plikter.
Men ändå vill jag inte åka. Alla planerar ju massa kul saker och vill att jag ska vara med, och jag vill ju vara med på dem. Jag vill liksom både äta kakan och ha den kvar. Varför kan man inte bli två personer liksom?

Det känns som att om jag stannar hemma blir familjen (speciellt syrrorna och mamma) besvikna. Mina systrar för att studsmattan ska sättas upp och de vill nog ha mig med då för det är mycket roligare att hoppa alla tre, vi har en askul "hopplek" som man måste vara minst tre på. Sen mamma för att jag är hennes sällskap när hon vill ut i kogen elelr gå promenader, eller helt enkelt bara vill ha sällskap. Jag känner mig så taskig när jag inte hänger med dit ut, även om jag egentligen inte borde göra det.

Men om jag åker med blir flera av kompisarna besvikna. Jag har varit borta så mycket nu och de vill oxå få vara med mig någon gång. Jag har kompisar som jag inte varit med på länge, vissa inte på flera månader, bara tomma löften om att vi ska vara med varandra snart, men det blir aldrig av. Det känns som att jag borde ge dem lite tid oxå. Och jag saknar dem.

Jag kan inte bestämma mig och önskar att någon annan bara kunde bestämma åt mig, säga åt mig vad som är rätt.

Okej nu blev det en massa klagande om en "onödig" sak tycker de flesta säkert, men det är jobbigt att slitas mellan sina underbara kompisar och känslan av frihet.
Jag hatar detta jävla stället så otroligt mycket men alla mina kompisar finns ju här och jag vet inte vad jag ska göra.
Jag önskar jag bara kunde ta med mig alla dit bort.

Tisdagens outfit

Idag vaknade jag sent och hade inte så mycket tid på mig att välja kläder, så slängde på mig lite bekväma försommarkläder.
Har vart gamska lat idag, tänkte vänta och se om frun vill vara med mig sen när hon kommer hem efter optikern, hoppas det. Behöver lite socialt umgänge snart innan jag stryper mig själv av uttråkning. Men iaf, har vart så lat idag att jag inte orkat gå ut och knäppa lite bättre bilder på min outfit idag. Anledningen till att jag lägger upp outfit överhuvudtaget idag är för att jag har bestämt att jag ska lägga upp det och kom på det nu.
Känner mig ganska ful idag faktiskt så därför blev det bara bilder på själva outfiten och inget ansikte.


Tröja med dragkedja (Emily the Strange)  - Shock
Linne - Thailand
Kjol - H&M
Leggings - H&M

RIP Ludwig

Min älskade lilla Ludwig som jag haft i snart ett år dog igår :( Jag blev lite ledsen i ögat, för även om han är helt värdelös så är han ändå min liksom.
Mamma ska hjälpa mig att skicka in honom, så kanske han blir frisk på riktigt.

(Ja, det är min mobil jag pratar om. Han heter faktiskt Ludwig.)

Alla nationella färdiga

YO FADDAMACKA

Nu är alla nationella gjorda för i år, skönt. Sen tror jag inte det är mer prov faktiskt över huvudtaget nu i ettan, dubbelskönt :)
Provet idag (del 2, matte A) gick bra tror jag. Bättre än vad jag förväntat mig, svarade på nästan allt faktiskt.

Imorse kom jag upp lite sent igen, och fick ta bussen som gick 3 min över åtta (skulle tagit bussen innan egentligen).
Detta resulterade i att jag nästan missade 16-bussen. Stod på 4an och såg hur 16-bussen kom på andra sidan, flög av spårvagnen så fort dörrarna öppnades och spurtade(?) till bussen, jag hann precis. Det var jättelängesen jag sprang så fort, hade abra tankarna på att jag måste med bussen, annars kommer jag bli försenad och då blir det inget prov.
Jag kände mig grym som hann :)

Efter provet bestämde jag och Soffan oss för att ta båten från Lindholmen, så vi fick än en gång springa (läs: jag sprang som fan, Soffan med hennes långa ben bara småjoggade brevid mig) som galningar, coh det var en lite längre sträcka denna gången och det brände i halsen när jag var framme vid båten (som vi oxå hann med, den väntade på oss :> ).
Dålig kondition kände jag direkt, men samtidigt kände jag hur underbart det var att springa. Det är dags att sätta fart med det igen, känner mig sporrad. :)

Jag lämnade in en lapp till Forex, sedan gick vi och bytte Soffans web-kamera. Så tog vi 43an som tog en väldig omväg för att de satte upp stängsel på vägen JUST FRAMFÖR VÅRAN BUSS. Alla bilar innan fick åka igenom men inte vi. Blev lite putt där, men men. Direkt efter 43 stannat på Soffans hållplats kom faktiskt 40-bussen, så jag hade ju ändå tur :)

Hm, jag kom på en sak när jag och Soffan var på Elgiganten; Jag har inte ens haft mascara på mig de senaste två dagarna. Det tycker jag är duktigt av mig, jag har inte klarat av att gå ut utan det innan.

I brist på middag

Mamma frågar mig och mina systrar över sms vad vi ska äta till middag: Korvstroganoff? Pastagratäng? Risotto? Vad till middag? Flest röster vinner :)
Jag: Risotto
Santtu: Korvstroganoff
HB: Pastagratäng
*Vi bara måste jävlas*
Mamma: Då blir det tomater och gamla strumpor idag :)
Jag: ÅH VA GOTT! :D


Det gamla vanliga..

YO FADDAMACKA

Nu har jag precis stått och sjungit mig hes. GH med syrrorna är grejer det vettö. ;)

Idag har dagen blivit bättre efter förra blogginlägget iaf. :) Fick i mig lite näring efter den långa datorn så jag kände mig lite bättre.
På matten fick vi öva på nationella proven med ett gammalt sådant. Det gick åt helvete och jag ser verkligen fram emot imorgon då de riktiga Nationella provet är. :)
Svenskan skulle vi bara öva sketcher, det gick bra för vi har övat ganska mycket redan och killarna är grymma på sina immitationer xD

Efter det var det att dra hemåt, coh DÅ märkte jag att 4an som brukar gå mot Mölndal har bytt kurs ett tag, den går till Krokslätt och på de nya spårvagnarna står det att det är Nattaxa O_o Tur att man skulle åt andra hållet då, där var det iaf ingen jävla nattaxa. Massa jobbiga ungar på vagnen (sexor) så jag skyndade mig till Kungsportsplatsen så jag fick sittplats.
Bussarna var helkonstiga oxå, de gick flera mot Ranne samtidigt så det var bara att välja och vraka xD Bra det ;)

Nu sitter jag och väntar på att morsan ska komma hem, behöver hjälp med matten, gärna idag.

God jävla morgon

Gissa vad jag gjorde idag? Ja, jag försov mig.
Jävla bajs, jag börjar bli riktigt trött på mig själv nu.


Min helg i "korta" drag

YO FADDAMACKA

Tänkte (som vanligt) berätta om min helg och jag hoppas att ni inte somnar. :P

Fredags åkte vi (jag och mina systrar) till farmor. Det var mysigt, farfar var i Tyskland så vi hade typ en tjejkväll/dag efter. xD
Jag var trött till 1000, när vi kollade på Talang somnade jag på soffan och blev väckt av farmor 21:30 som sa att jag skulle lägga mig i min säng där istället. Jag borstade tänderna snällt och gick sedan och la mig. Jag sov djupt innan 22:00.

Drömde massa konstiga drömmar som var jobbiga, men vaknade klockan 6:00 och var pigg. Det är så typiskt när man ändå får sova, att man vaknar tidigare än man kommer upp på vardagar och är pigg.

Jag vägrar gå upp, och lyckas sova en stund till innan jag vaknar och tänker att nu måste klockan vara mycket!
Klockan var sju och jag vänder mig om och somnar igen.

En timme senare vaknar jag igen, piggare än någonsin och inser att ajg aldrig kommer kunna somna igen.
Som på beställning kommer farmor in och frågar om jag vill med in till Kungälv. Självklart vill jag det, så efter en dusch och lite frukost åker vi iväg medan syrrorna sover som små grisar.
När vi kommer hem har farmor köpt ett snyggt "dessertset" som är svindyrt (typ ittala eller arabia eller nåt) till mig, som jag ska ha när jag flyttar hemifrån :P



Senare på dagen så bestämmer jag mig för att göra maränger. Åh my Ruuden, underbart goda! Det godaste maränger jag någonsin ätit, och ändå har jag gjort dem innan och det inte vart så speciellt. Jag undrar vad det är med farmors kök, allt som görs där blir 100 gånger godare än annars.

På kvällen kommer päronen och hämtar oss ungar, dags för sommarstugan, goodbye täckningen på mobilen (därför har så många inte fått svar igen). Ska ta och svara på de sms jag tycker förtjänar svar.

Anyway, där händer inte så mycket, först Robinson och sedan ESC. Norge vann ju, och efter att ha hört låten några gånger måste jag hålla med om att den låten nog var den bästa (jag gillar inte sån musik de har i ESC men om man ska välja så). Grattis till Norge, de måste fira ordentligt nu, de både vann ESC och deras nationaldag var idag. Kul för dem.
Sedan var jag trött, hade ju vart uppe från åtta, så jag somnade ganska fort.

Idag har jag gjort ingenting typ, solat lite, spelat lite kort med syrrorna och ätit. Var ute på en liten promenix med morsan oxå, det var skönt att få röra på dököttet lite. Sedan bar det av hem, och jag längtar redan tillbaka. Nästa gång ska vi sätta upp studsmattan. :D

Ingen blogg i helgen

YO

Vid sju/halv åtta nu ikväll ska jag åka till farmor med syrrorna. Farmors mat *dreggel* xD

Anyway, kommer hem på söndag, vilket betyder att det inte blir mer bloggande förrän då. Lucky you, slipper mig i två dar haha. xD

Bye darlings.

Kallkök again :)

YO!

Idag hade vi kallkök igen, det var awesome :D Jag, Ida och Soffan jobbade i samma grupp, det var grejer det ;) Vi (läs: Soffan) lekte lite med grädden också..



Sedan togs det lite kort i omklädningsrummet..


Jag posar (as usual) för att Soffan ska fota mig, så kommer Johanna från ingenstans (okej, hon var bakom mig xD) och ser kul ut ;)


Vi är så tuffa (Y)


Jag bestämde att denna tjejen (känd som Soffan MF!) skulle bli plåtad.

Kul dag idag, kallkök is the shit :)


Återträffen

YO FADDAMACKA

Igår var det ju återträff för min kära gamla klass! Det var kul, även om man mest pratade med dem man hängde med i nian (och de flesta träffar jag fortfarande på fritiden eller påväg mot skolan eftersom några av dem går på Lindholmen).
Vi var på EVERGREEN, som sagt, och det visade sig att det var en mysig kina (eller om det var taiwansk?) restaurang, det var jättebilligt! Liksom 110 kr (+ pengar för dricka) för trerätters, klart man körde på det!
Det blev vårrullar till förrätt, någon gryta med kyckling och vildpepparsås och grönsaker till huvudrätt och friterad banan med glass till dessert. Hm, friterade bananen var lite konstig, det var så mycket fritering liksom!
Men det konstigaste av allt var att det fanns friterad glass. Det hade jag faktiskt aldrig hört talas om förrän då. Nu är jag helt övertygad om att man kan fritera precis allt.


Vi hade lite tråkigt när vi väntade på maten, och jag tyckte att servetterna de vikt (före-bilden) var lite tråkig, så jag visade Tew hur man kunde vika dem snyggare (efter-bilden).


Jag, Angelica och Annie. :)


The killar. :)


Angelica skulle visa att man såg ledsen ut när man tryckte upp ögonbrynen så de blev som streck. xD


Min dessert; Friterad banan med glass. Bananerna ser dock lite ut som potatis.. :P


Friterad glass. Den får mig att tänka på bakpotatis.

Lite av bilderna. Det var såklart mer människor, men det var dem som jag satt med, då blev det att man tog kort på dem.
Btw, Tew är fotografen, ajg var lat och orkade inte ta upp kameran. xD
 

Snart dags att åka

Eller snart och snart, bussen går 16:50. Jag äter lite atm, är sjukt hungrig helt plötsligt och håller på att dö, nudlar smälter jag fort så jag hinner ngo bli hungrig innan jag är framme :P


Dagens sminkning. Jag stör mig, jag lyfter omedvetet på ena ögonbrynet hela tiden!



Dagens outfit:
Lila linne - Empress
Jeanskjol - Fått av frugan
Olikfärgade tights - Lindex
Armband - Egengjorda
Örhängen (syns ej på bild) - Internet

Till denna outfit tillkommer en väska, en kofta från H&M och ett par svarta ballerinaaktiga skor från Din Sko.
Nu måste äta färdigt och se till att naglana torkar som de ska så jag hinner packa ner allt jag ska ha med mig i min väska, jag är väldigt seg. :P

Goddag darlings

YO FADDAMACKA

Jag kom upp ur sängen vid elva, utvilad och pigg.
Ljudlöst på mobilen är en bra uppfinning, hade massa sms när jag vaknade. :P

Hitills idag har jag inte hunnit göra så mycket, har duschat, gjort en specialmilkshake som inte innehåll så mycket socker (mitt sockerbegär var så stort att jag behövde något), ätit frukost, spelat lite GH och läst igenom alla bloggar jag följer.

Vid fem ska jag vara i AC, tänkte smsa Annie och se vilken buss hon tar. I AC möter vi Sofia Ri och Mikael + folk från gamla klassen som inte heller hittar till EVERGREEN. Åh, idag är ju återträffen och det känns som att det kommer bli askul! ^^,

Jag kollade igenom min statistik häromdan, jag har i snitt 80 besökare per dag! Visst, det kanske inte låter så himla mycket, men för mig är det det eftersom jag från början inte hade tänkt skriva bara för att andra ska få läsa, utan bara för min egen skull. Men alla besökare sporrar mig till att fortsätta skriva och hålla bloggen uppdaterad. :)

Sov gott

Trots att klockan är tjugotrenollnoll och jag är ledig imorgon så har jag bestämt mig för att gå och lägga mig snart. Jag har stora planer på att få sova ut ordentligt men samtidigt inte sova alldeles för länge imorgon.
Den som väcker mig innan halv elva är det vädligt synd om.

Godnatt darlings<3

Väderleksrapport

Jag kom just på att väderleksrapporten har spått regn imorgon.
Jag hoppas verkligen att de bara ljuger (som vanligt). Jag har ju valt ut en het sommaroutfit och allt tills imorgon som ger självförtroende.

Blir det regn imorgon blir jag arg på den som inte åt upp sin mat idag (enligt Soffans farmor så regnar det dagen efter om man inte ätit upp sin mat).

Imorgondagen

Jusste, jag måste bara säga: IMORGON ÄR JAG LEDIG FADDAMACKA!!
Blir lite avundsjuk va :O

Imorgon ska jag även på återträff. Min kära gamla klass, som varit både underbara och helt jävliga. Fan vad kul det ska bli! :)
Kameran ska ligga i väskan, så det blir nog några bilder oxå. (Y)
Vi ska till Restaurangen EVERGREEN, aldrig vart där men det låter iallafall kanon.

Min imorgondag (det är inte grammatiskt rätt, jag vet, men det låter tufft) låter underbar tycker jag, och det är bara för att jag är så mycket tuffare än dig. :D


Glada sommarbilder is the freedom,
se bara på min fru liksom. ;>

Älgjakt

YO FADDAMACKA

Jag har drogat Parlamentet idag, så underbart när Björn och/eller Johan är med xD Älgjakten är ändå bäst, när mamma såg Glans få sina raseriutbrott så sa hon: Men det där är ju du! (Ja, jag kan bli så otroligt arg ibalnd att jag bara skriker rätt ut xD)
I förrgår när jag och Tew var ute i skogen vid bron så gjorde hon en totalt underbar immitation av Björn, och vi låg nästan ner på bron för vi skrattade så. xD Sen när jag imiterade Glans så tog jag i så att det såg ut som jag höll på att skita på mig (det finns bildbevis XD).
Åh, det var kul, längesen jag skrattade så våldsamt.

Anyway, inte det jag tänkte skriva, tappade tråden där lite.
Idag har jag haft nationellt prov i matte, det gick väl bra eller kanske inte.. jag vet inte, jag orkar inte bry mig just nu. Den dagen den sorgen liksom.

Det var min enda lektion, så efter det åkte jag, Soffan och Ida till Feskekôrka och gjorde en uppgift vi har i Livsmedel.

Sen åkte jag med Soffan hem till henne ett tag, det var bl.a då jag började med mitt Parlamentet-drogande.

Efter det har jag inte gjort så mycket, ätit och kollat på Top Chef. Det blir en slapp kväll, är trött och jag börjar bli riktigt irriterad på min huvudvärk nu, den har hållt i ett jävla tag nu.
Ja, jag är lite småirriterad, mest för att alla bara älskar att stressa upp mig för ingenting hela tiden, jag orkar inte. Ge mig lov, låt mig komma bort från det EN KVÄLL iallafall.
Fan ta den jäveln som försöker stressa mig imorgon då jag är ledig.


Stajlfoto vettö.

Brand

BILD: GP

Det har tydligen brunnit längre upp i vårat hus förut idag, fyrans uppgång. Jag och mamma tog en liten snabb promenad för en timme sen för att bl.a. checka in hur det såg ut. Helt utbränt hela vägen upp från lägenheten som brunnit. Lägenheten där branden startade såg såklart värst ut, fönstrena hade gått sönder och skit, brandkåren var fortfarande kvar.

De verkade som att den startade i köket, så jag sa till mamma:
- Tänk om det var deras spis som orsakade det? De kanske hade samma fel som våran gamla, bara att de inte hann byta ut den...

Men det var bara nåt som slog mig, och inte förrän jag sagt det så insåg jag att om det var så, så hade det lika gärna varit vårat kök som tänt eld på sig. Usch, hemska tanke.

Senare kollade jag i GP, det var ingen spis som var felet, de misstänker tydligen mordbrand. O_o

Jag tycker så synd om människorna som fått sina hem förstörda. Vart ska de ta vägen?

Lite senare

Plötsligt blev allt tråkigt igen, för tiden bara flyger iväg och jag borde göra något men jag orkar inte. Jag kollar allas bloggar om och om igen, men det ör ingen som lagt upp nåt nytt._. Lägg upp massa skit nu people, underhåll mig!

Fuck vissa personer som bara sabbar och inte bryr sig om andra. Du vet nog vem du är, ta åt dig.

Glad dag

YO FADDAMACKA

Idag är jag trött. Men jag har vart glad idag också, eller mestadels iallafall, och det känns bra. Det känns liksom som att jag äntligen börjat lägga allt bakom mig och bara blickar framåt.
Orka bry sig om det jobbiga som hände igår när det kommer hända så mycket nya, roliga saker imorgon.
Jag har tänkt att jag ska visa att jag vill bli mer optimistisk, nu ska jag försöka vara positiv :) Tummen upp för såna här dagar när livet känns bra :)

Idag hade vi den där debatten i skolan, det gick väl ganska bra antar jag, de andra sa iallafall det. xD Jag var trött och orkade inte riktigt delta vilken jag nu tycker är lite synd för jag kom på massa bra saker man kunde säga när jag satt på spårvagnen hemåt. xD

Jag väntar för tillfället på att cappuccinon jag precis drack ska börja verka och att mamma ska komma hem så kan jag överraska henne genom att vara hemma för en gångsskull, så kan vi gå ut och gå riktigt långt som vi pratat om ett tag nu :P

Nya tag som inte riktigt blev av

YO FADDAMACKA

Well, dagen blev inte så jobbig som jag befarat. Matten var iofs jobbig, hade sån mensvärk att jag ville dö ett tag.
Svenskan var faktiskt riktigt kul, blev en del gruppbyten coh jag hamnade i en grupp med endast goa tjejor, det kändes så mycket bättre (Y)

Efter skolan åkte jag hem med Tew, men vi skiljdes åt i AC, jag gick hem för att få i mig lite food och byta en sak. Det slutade med att jag somnade en halvtimme på soffan, men jag var mycket piggare efter det. :)
Sen stack jag till Tew, vi skulle ut på promenix men det blev massa fota istället. As you saw på dagens outfit for example.


Tänkte jag skulle bjuda på lite flummbilder. Jag blev extremt flumm efter att fått sova en halvtimme och druckit en energidryck.

Dagens outfit

Dagens outfit, och en pose på det.
Kofta - Internet
Linne - Empress
Jeanskjol - Fått från Tew, egenklippt
Tvåfärgade tights - Lindex
Tygskor - Skopunkten
Väska - Fått från mamma
Halsband - Fått från M-L

Tråkigt klotter

Jag har seriöst inget att göra, och ändå sitter jag vid datorn! Det är så tidigt att nästan ingen har bloggat, vakna people och blogga lite va! Jag läser även om jag inte kommenterar hela tiden, jag lovar.

Det är så otroligt tråkigt när inte youtube funkar för då finns det ingen musik. -.- Jag är sjukt trött på min musik jag har på mobilen, känner att det är dags att uppda tera musikbiblioteket där lite.

Och jag tror jag har fått världens mensvärk, ont ont ont i magen. Och jag är hungrig, så kommer en i klassen och skriker tacos, helvete.
Efter denna sega lektion är det matdags *tummen upp* Sen vill jag inte ha matte och svenska, kan inte lärarna var sjuka eller på kurs eller nåt -.-

När skolan är slut för dagen så ska jag och Tew ut och gå en riktigt lååång promenix, yes yes. Det blir inget springande, jag spyr fan om jag springer när jag har mensvärk. Sen kan jag inte springa typ med andra, jag blir typ stressad om den andra har mer kondition och tänker att jag måste orka lika mycket och bara för det börjar jag andas ojämnt och orkar inte springa alls xD Intresting, I know!

Seriöst, klcokan är halv och vi borde få sluta nu. Nu orkar jag inte skriva mer och jag tror inte någon orkar läsa mer tråkklotter ändå.
Bye darlings.

Ny vecka, nya tag

YO FADDAMACKA

Ida kom till skolan idag :D *Putte goes massa happy*

Anyway, det var inte det jag tänkte att denna bloggen skulle handla om.

Denna bloggen handlar om att jag har bestämt mig. Det säger inte dig så mycket va?
Men det är det den handlar om iallafall. Jag har alltså bestämt mig. För vadå?

Jo, för att jag ska skärpa mig!
Jag klarar seriöst inte av att min kropp ser ut som den gör, så missnöjd som jag är har jag inte varit på två år. Nu måste jag sätta fart på dököttet och börja träna igen. Eller ja, springa.
Nu är det slut med massa onödigt socker, som godis m.m. Endast på lördagar, om jag har varit duktig och vart ute och sprungit/joggat eller promenerat långt när jag är med kompis. Annars blir det inget godis eller liknande.
Jag funderar på att ta tag i mina planer och börja styrketräna oxå.

Det är en väldigt bra idé, bortsett från att mitt sockerbegär är på topp hela tiden.
Men jag måste stå ut, jag bara måste. Jag har Tew som ska stötta mig, och jag ska stötta henne. Det har jag bestämt.


En sak jag funderat på ett tag

Har ni tänkt på hur en person bara med några ord kan ge en dåligt samvete för något som man inte ens kan påverka?
Det spelar ingen roll att man inte ens varit där. Sättet personen beklagar sig för en gör så att man får så dåligt samvete och att det känns som att det är ens eget fel att personen är missnöjd med något. Man känner sig så misslyckad och mår otroligt dåligt

Tews förklaring om plommon


Och jag är hemma

YO FADDAMACKA

Nu är jag hemma igen, fyfan :P
Denna helgen var över mina förväntningar, trots vädret inte var kanon hela tiden och fast jag är lite smått trött på min familj. :)
Det blev massa GH, där jag självklart blev den som skulle sjunga. Min hals dog ett tag, men det var så kul för hela familjen var med (:O) så det var värt det. Jag tror nog inte jag och mina systrar bråkade en enda gång, det måste vara rekord!

Jusste, ni som skickat massa sms till mig: Jag hade ingen täckning alls därborta när jag skulle svara på smsen, så jag bestämde mig för att jag skulle ha en mobilfri helg. Därför har ni inte fått svar.
Tänkte gå igenom smsen snart och svara på de som är viktiga.

Jag vet att jag annars inte brukar svara på alla sms. Men jag är lite lat och jag orkar inte alltid svara på "onödiga" sms. Sorry men jag har liksom ett liv utanför mobilen.

Packning klar

Nu har jag packat färdigt (bortsett från jacka och extra skor, men det fixar jag när vi ska åka).
Sitter vid syrrornas dator och kollar på när HB packar medan jag bloggar och intar min frukost, som består av yoghurtbröd med bonjour - gräslök, skinka och rädis- och alfalfagroddar. Fräscht och gott, tummen upp på det. (Y)

Förut när jag började packa så städade jag även lite i rummet, så nu ser det liite fint ut iallafall. xD

Dagens outfit (som jag inte fått bild på än) är underbart somrig, så kollar man ut och ser att det regnar.
Himlen måste verkligen vara ledsen, för den gråter som bara den. Någon måste verkligen varit väldigt dum mot den.

God eftermiddag ?

YO FADDAMACKA

Idag vaknade jag vid halv tolv nåt sånt efter att ha legat totalt utslagen. Jag minns inte att väckarklockan ringt, jag sov som en sten och jag hade massa sms och missade samtal när jag vaknade.
Jag tror att en katt var på besök inatt och rev sönder min hals och hoppade på mina axlar och det är ingen rolig känsla.
Döda mig några dar tills det går över?

Igår blev det bara ett (!) blogginlägg, för när jag kom till Tew funkade det inte att blogga för mig, sen när jag kom hem pluggade jag som en galning till serveringsprovet (helt i onödan, det missade jag idag) och hann inte sitta vid datorn mer (det är ju iofs bra, sitter alldeles för mycket vid den just nu).
Hade tänkt lägga up en outfit-bild igår (måste ju börja med det) men det blev inte så.

Senare idag är det tänkt att familjen ska ut till landet, vilket betyder att jag i helgen inte kommer att ha någon dator. Skratta er lyckliga, ni slipper mina bloggar iallafall imorgon. ;)

Nu ska jag klä på mig och packa. Mitt rum behöver städas, får se om jag ska orka fixa det när jag ändå är igång.

Nationella i engelska klara

YO FADDAMACKA

Idag gjorde jag de sista NP i engelskan. Skönt att ha de avklarade. Det gick nog hyfsat tror jag, bättre än uppsatsen iallfall. xD
Slutade elva idag, göttans *sno Soffans ord* :D Tog 40-bussen hem, orkade inte med spårvagnstrafiken. Det blev en lugn och sövande åktur.
ATM sitter jag vid datorn (no shit!:O) och luffar. Ska vara med Tew snart/sennärdetnublir.

JAG ÄR SÅ FADDAMACKING TRÖTT. Jag somnade med huvudvärk, vaknade med hela-kroppen-värk. Sov askonstigt, man ska nog inte sova som en vriden sill (fråga inte xD), ligga på armarna och ha fötterna sådär konstigt som jag hade xD Nu har jag ont i hela kroppen och halsontet har blivit värre (lagom till helgen, woho). Känner bara för att ta det lugnt ett tag så jag får lov att sitta och nörda!

Jag har tänkt på att jag klagar väldigt mycket, men ibland kan livet vara lite jobbigt och då är det bättre att få det ur sig så man kan gå vidare.. xD


Millions of blogs

Okej, nu har jag skrivit massa blogginlägg, detta kanske blir det sista för idag.

Jag har ont i min hals för att den underbara ungen Soffan har smittat mig (tack så mycket). Det krossade mina planer om att gå ut coh springa (läs: jogga) idag och imorgon. Det känns lite tråkigt, jag får såna kickar av det.

Men i helgen ska jag iallafall till sommarstugan med the family, då ska jag springa, om jag så har 40 graders feber! (Nej, det kommer jag inte, men jag kan väl få låtsas iallafall.)

Imorgon börjar jag nio, Nationellt prov i Engelska (läs- coh hörförståelse), sedan slutar jag för dagen, soft :)


Tröja - H&M
Solglasögon - Prestige

Benhåla

Jag kittlar Tew i knävecket.

Hon: Aj nej, inte min armhåla!
Jag: Armhåla? *asg*
Hon: Eller nej, jag menar.. vad heter det.. benhåla?
Jag: *skrattar ihjäl mig* Knäveck Tew!

Schnygg flumbild på oss

Nya färgklickar


De här färgklickarna fick jag av min moder idag :)

Dagens outfit

Well, eftersom alla andra gör de har de lockat med sig mig också tillslut. Jag, som absolut inte alls ville ha något sådant från början. Men men, saker förändras, och jag har bestämt mig för att acceptera det. Här är iallafall eftermiddagens outfit, dock lite oseriös bild.


Tröja - H&M
Byxor Cheap Monday - Weekday
Skor - Skopunkten
Solglasögon - Prestige
Armband - hemmagjorda

Himlen är glad igen

YO FADDAMACKA

Solen har fortsatt lysa och enligt Tew är det nu väldigt varmt ute. :D Strax, så fort hon fixat färdigt mitt hår, bär det av utåt och mina tygskor ska invigas :D
Var tvungen att byta tröja förut, jag störde mig extremt på min tandkrämsfläck på den förra. Nu har jag den underbara från Tew på mig :D

Himlen grät

YO FADDAMACKA

Fan vad det regnat idag, himlen grät verkligen floder!
Jag somnade med huvudvärk igår, jag vaknade med huvudvärk idag. (Y) Kom upp aningen sent, stress i massor på morgonen. En helt vanlig morgon alltså.
På bussen till AC ser jag en bekant filur, ANNIE :D Åh va kul det var att få träffa henne igen!
Vi åkte tillsammans till skolan och hon berättade massa om hur hon haft det den månad hon var till sjöss, blev lite avundsjuk nästan! :O Fast inte på nåt negativt sätt, hon har haft askul och det tycker jag är jättebra. ^^

Skolan var som den alltid vart. Engelskan var slapp, matteprovet gick kanske bra (det kändes som att de flesta tal blev rätt, förmodligen gick det åt helvete då men jag gjorde mitt bästa iallafall) och svenskan läste vi bara upp våra texter i grupper.
Efter det slutade jag, tidigt som fan eftersom jag inte har studiepass sedan. ^^
Det bar av till 4-gott, där förvånansvärt lite godis inhandlades *applåder till mig tack* Sen bar det av mot Kungsportsplatsen, tänkte ta 4an därifrån och Soffans buss skulle komma snabbare där. (Intressant till 1000, I know!)
Det blev en lång färd hem, det hade typ vart förseningar och skit.

Åh, nu tittar solen fram. Jag vet inte om jag ska våga chansa på tygskorna sedan när jag ska vara med frugan?

Pluggandet har gått superbra .. eller inte

Andra bloggen idag. Jag har märkt att jag kan skriva flera bloggar per dag. Men jag har lust och det är min blogg.

Anyway, nu har jag iallafall skrivit ihop lite om choklad så jag har något att göra på engelskalektionen imorgon. Tummen upp (Y)

Men något mattepluggande har jag inte gjort ännu.. och jag orkar inte.. Jag stör mig på matten, fan ska man kunna jävla koordinationer (okej, det kan jag) och potenser (minuspotenserna är riktiga äckel som bara blir fel -.-) för om man inte kommer behöva använda det ändå?
Bajs på't. Wish me good luck on the test, jag kommer behöva det.


En flum bild som inte alls passar in här egentligen på mig och mina systrar som är halvor på detta fotot.
Passa på att njuta av den, för jag har en känsla av att mina systrar kommer att strypa mig långsamt som de brukar när jag lägger upp bilder då de råkar vara med.
Till vårt försvar för den hemska men lite kuliga bilden (kolla Santtu liksom) så var det fyra på morgonen och vi var übertrötta.

Dålig kvalité pga mobilkamera.

Ge mig ork, ge mig glädje, ge mig sömn

YO FADDAMACKA

Vaknade med huvudvärk och såg att bussen skulle gå om femton minuter. Kutade upp och gjorde iordning mig och lyckades stå på hållplatsen två minuter innan bussen skulle komma. Tror du att bussen kom då eller?
Nej, den var väldigt sen, folk som skulle med bussen efter började anlända till hållplatsen och vi som stått och väntat på bussen innan var irriterade.

Väl i AC var inte en jävla spårvagn inne, hur underbart får det bli? Efter en evighet kommer en 4a, den kunde jag åka med iallafall. Denna gången satt jag brevid en söt liten tant och slapp en till sån äckelman som jag råkade ut för igår iallafall.
Så kommer jag till Brunstparken och kliver av lagom att se baken på 16-bussen, nästa skulle komma 10 minuter senare. Det var kallt, det regnade och jag hade sån huvudvärk. Yes, det var verkligen min dag!

I skolan var det som vanligt tror jag, bara att mitt huvud gjorde ont som in i helvete. Maten i bamba var inte det minsta god, och det sänkte typ mitt humör ännu mer. På svenskan skrev jag en rapport på texten jag skrev igår. Jag är duktig, jag orkade skriva hela. Typ min ljuspunkt på dagen. xD

Hemma har jag inte gjort så mycket, renskrivit min rapport och slöat. Jag borde verkligen plugga till matteprovet och hitta lite information om typ choklad till engelskan, men jag är så otroligt trött och jag har ingen ork. Jag har heller ingen glädje. Utan de tre sakerna är det så otroligt jobbigt att göra sådant. Ge mig lite av varje, någon?

It's all about shopping

YO FADDAMACKA

Idag efter en tråkig skoldag mötte jag mamma på Hjalmar, och vårat shoppande satte fart. Vi drog omkring i säkert varenda kläd- och skoaffär.
Först ut var ett par svarta leggings till mig, jag har bara två kvar av nån konstig anledning och de har fått rejäla hål (Y)
När vi kom ut från den affären hade jag både ett par svarta leggings (såna utan fötter) och ett par coola tights (strumpbyxor för er som inte riktigt kan skilja på dem) som hade ett svart ben och ett grått ben. :D

Efter det drog vi komkring i alla möjliga affärer utan att köpa nåt, vi letade jacka till mamma men det fanns ingen som passade sådär underbart fint som man bara vill ha direkt, så det blev inget med det. Istället bjöd mamma mig på glass (Y)

Vi gick in på skopunkten där vi irrade omkring i över en halvtimme, åh vad jag älskar skor! När vi kom ut därifrån hade vi sex par skor, 2 par tygskor och ballerinaaktiga tygskor till mamma, ett par tygskor till mig och varsitt par till mina systrar. Mamma var i desperat behov av nya, så det var väldigt lyckat.
Skor vi shoppade (Y)

När vi kom fram till H&M så köpte vi något där *minnsintevad* och så kom jag på att det är 16 år på sånt där klubbkort, så vi fixade ett sånt till mig där eftersom jag köper mycket av mina kläder där (Y)

Vi drog tillsist till Stadium, i ett sista desperat försök att hitta en snygg vårjacka till mamma. Vi hittade ingen, men när vi kom ut därifrån så hade vi varsitt par solglasögon, asheta. ^^

Sedan drog vi oss hemåt, vi satt och halvsov på 40-bussen. Väl hemma så lagade vi mat, ugnsstekt lax med bulgur och broccoligratäng + kokta sockerärtor & grönsaker, underbart gott! ^^

När maten var uppäten var klockan mycket, så jag satte mig och renskrev den första delen i svenskan som ska vara ine imogon plus att jag skrev hela mitt arbete om droger och några frågor, som också är till imorgon. Fan vad bäst jag känner mig just nu.

Och imorgon är det sovmorgon tills 10:15, liver leker! :D

Äckelman

YO FADDAMACKA

Idag lyckades jag försova mig.
När jag väl var påväg, på spårvagnen, så kom en äckelman på och satte sig brevid mig. han tog upp asmycket plats! Han rktigt bredde ut sig, så jag satte mig ganska nära fönstret, för jag klarar inte av när främmande människor rör vid en hela tiden. Han riktigt gned sig mot mig vafan! :S
Så jag satte mig närmare och närmare fönstret, och han bara kom närmare och närmare. ÄCKEL! Fan ångestfreamkallande! BLÄ!
Jag sprang nästan av spårvagnen när vi kom till Brunstparken. Tackolov träffade jag på Mikael som jag sedan hade följe med resten av vägen, så jag slapp mer äckelmän. Han gick med bort till skolan (antagligen skulle han vara i något hus bakom mitt) och det kändes nästan som att han följde mig till dit haha. xD Men men, det kändes iaf tryggt. xD

Nu sitter jag och nördar mig vid datorn i datorkunskapen, när Soffan är färdig med sin sista uppgift så ska vi skaffa en matblogg tillsammans :D
Och efter denna lektionen ska vi dra till Paprika. (Y)
Livet börjar kännas lite lättare igen. :)


Söndagar är äckliga

YO FADDAMACKA

Nu har Tew dragit sig hemåt, så jag sitter och låtsas att läxor/arbeten inte finns.
Jag har insett att jag hatar söndagar. Det enda man kan tänka på är att imorgon är det måndag. Måndagar betyder skola. Och det är på söndagar man måste sätta fart och göra det som man har till måndagar som man skjutit upp. Äckligt tråkigt.
Jag har jättesvårt att arbeta i skolan, vilket gör att jag måste göra de mesta av sakerna hemma *-* Så jag får typ göra svenskan och engelskan hemma. Onödigt tycker jag.
Sedan har vi fått typ "läxa" i LMK:n, vi ska vara inlästa på skaldjur *och det är faddamacking mkt* och sedan har vi fått ett litet arbete i hygienen, skriva vad man tycker om droger och svara på lite frågor oxå. Det är jobbigt, jag vill inte.

Tänk sen när man börjar jobba, då har man inga läxor eller arbeten med sig hem mer (förhoppningsvis). Fan va underbart.
Och så får man mer pengar än bara 1000 kr. Tummen upp på det. (Y)

Sömntutor

YO FADDAMACKA



Tew har sovit hos mig, och vi sov till halv två ungefär. xD Riktiga sömntutor. Men jag sover bättre när jag sover med någon. Asså, inte nödvändigtvis tillsammans med någon, men när någon är i närheten eller vad man säger. Äsch, ni fattar nog vad jag menar. :P

Det tog en timme för oss att klä på oss och äta frukost, så efter det har vi bara borstat tänderna och softat. Nu fixar Tew mitt hår igen. Det är nog bra att jag har henne oxå, får så fint hår då ;) xD

Idag är det inget speciellt inplanerat, ska vara lite med Tew, sen ska jag nog kolla lite på läxor/arbeten i skolan, kanske borde börja göra något på dem. :P

Smurfarna på hög volym

YO FADDAMACKA

Idag har jag varit i stan med Tew och Angelica. Angelica bjöd på glass, hon är en ängel. ^^ Sedan gick jag och Tew runt och kollade på leggings, kjolar och solglasögon innan vi åkte hem. Tews pappa var i närheten så vi fick skjuts till henne. (Y)

Sedan har hon packat, hon ska sova här. FADDAMACKA MED BACON PÅ DET B)
Erkänn du är avundsjuk på henne? ;)

Sen har vi ätit och nördat, vi är bäst B)

Vi ska gå igenom mina kläder, hon kommer säkert få lite igen. xD Detta är FM:ing tufft asså! Och jag känner mig galet halv.
Liksom, halvt galen halvt flumm. ;)

Nu lockar hon mitt hår så ska ge henne uppmärksamhet. ^^


Fin bild som Tew August tog när vi gick hem från AC.

Vitsippor





Till mina underbara vänner

Ni är helt galet underbara. Ni finns alltid där, och vi delar alltid många skratt. Jag är världens lyckligaste som har er, tack för att ni står ut med mig.
Ni betyder allt.
Jag älskar er. <3

YO FADDAMACKA

Kollade på Twilight med Paupau, ååh vad vi dregglade. xD Och vi insåg en sak, Bella ser lite småkåt ut ibland. xD

Sedan gick vi ut på gården och fixade dit Tew. Jag skulle berätta en askul sak, men när jag skulle komma till själva poängen så glömde jag bort vad poängen var. Kändes lite fail, men jag tror att vi skrattade ännu mer åt det än om jag hade kommit ihåg poängen faktiskt, så det är nog lugnt. xD

Jag har ju varit jätteduktig och städat hela rummet och allt (min mamma öste massa beröm över det, hon skrev APPLÅD tillochmed!), och så visar det sig att Tew inte ska sova här ändå. XD Visst är det värt att städa ändå, för det blir rent, men jag har lärt mig att det inte är någon idé att anstränga sig för mycket nu. xD

Och, jag måste bara visa Paupau; lunes, martes, miércoles (var nu accenten skulle vara), jueves, sábado (accenten?), domingo! Jag kommer ihåg lite spanska! ;)

Duktig

YO FADDAMACKA

Jag är duktig. Har städat rummet, tillochmed ställen där jag annars brukar hoppa över för att det ändå inte syns (mellan sängen och bokhyllan). Sedan har jag dammsugit hela skiten, och dammat lite på ställen där man ser. Nu jävlar vill jag inte höra några klagomål från Tew, då får hon städa själv! xD 
Nä, men jag hatar verkligen att städa mitt rum, för jag har så mycket saker så jag inte vet vad jag ska göra av dem. Då är det svårt att få det fint. Har fortfarande två hyllor att fixa, för att inte tala om sängen.

Jag har varit så duktig att jag tar en paus nu, väntar på att Paupau ska städa färdigt sitt rum så jag kan dra dit och glo på Twilight. :) Visseligen har jag redan den filmen hemma men den är så bra att vi bara måste se den! ^^

Mysigt värre

Kom nyss på en sak när jag läste Egoinas blogg.

Häromdan när jag satt på 16-bussen påväg till skolan så var det lite lagom trångt som vanligt. En man ställer sig brevid mig och av alla lukter man kan stinka så kommer det en stark "doft" av kattmat. Ni vet, sån där geléaktig mat som luktar i hela huset när man öppnat burken.

Hade han gnidigt in sig i kattmat innan han åkte till jobbet eller?

RSS 2.0