Goodbye January

YO FADDAMACKA

Januari har gått mot sitt slut. Imorgon är det februari. Tiden springer iväg, det känns som att det var igår nyårsaftonen var.

Jag klickade runt på youtube och hittade en fin låt som min vän Mew tipsade mig om för något år sedan (tror jag? Eller två?). Jag tror att jag har en crush för melodier utan ord, det bildar sig en helt egen historia innanför mina ögonlock.
Hur som helst, den fick bli dagens låt.


Suici.De.Pression - Thy Light



Paranormal Activity

YO FADDAMACKA

Idag är det söndag och det märks. Jag sitter i min pjamas fortfarande och har inte gjort nåt alls nästan. Förutom skrivit på min affärsidé som ska vara färdig imorgon. Det går inte bra, inte alls. Jag har min restaurang perfekt i huvudet, hur det ser ut och allt, men jag kan inte få ner det med ord. Hoppas min ritning blir bättre. Man fick göra sin ritning i The Sims om man ville men det känns inte riktigt rätt, dessutom kan jag inte göra tillräckligt snygga grejer i the sims så får se vad jag hittar på. Komplicerad kurs AB.

Hade svårt att somna i natt trots att jag var så trött att mina ögon knappt gick att hålla öppna. Kom hem ganska sent igår men valde att se på skräckfilmen Paranormal Activity med mina systrar. Jäkla psykfilm, jag var så rädd att jag höll på att skita ner mig när jag skulle sova och det lät massa överallt. När grannen över oss förmodligen tappade en studsboll eller nåt (btw, va fan gjorde han/hon uppe så sent?!) just där jag sover så var ajg nära att skrika rätt ut. Inbillade mig massa saker också, att någon tryckte ner täcket över mina ben och allt. Men filmen var ändå itne så bra som alla säger, fast så är det ju alltid. Den var säkert värre att se på bio. Men det var klart värt att se den.

Före och efter

YO FADDAMACKA

Jag har fixat ansiktsmask och färgat min fru's hår idag.

Fru Tew's hår före färgning..


och efter..


Jag är bäst på att fixa hårfärg.


Det händer något varje dag

YO FADDAMACKA

Denna dagen började med att man snoozade för mycket som vanligt men jag hann ändå till bussen.
När jag för en gångs skull åker lite lite tidigare för att hinna till skolan i tid så kommer alla bussar och spårvagnar i tid så är jag i stan lite över sju. Jag börjar klockan åtta, lyckat.
Jag bestämde mig för att ta buss 99 och koppla av på bussen eftersom den tar en mycket längre väg. Fick stå och vänta på den i evigheter innan den kom och sen hoppade jag ändå av på Hjalmar för att jag skulle träffa Soffan där och åka till skolan tillsammans med henne. Medan jag väntade på att hon skulle komma smet jag in på pressbyrån coh köpte ett grovt bröd, var så jääkla hungrig. Det var ett smart drag, mådde bättre och var på mycket bättre humör än vanligtvis. Kanske borde försöka äta frukost lite oftare.

När jag och Soffan kommer till Regnbågsgatan ungefär blir det stopp, busschauffören säger att det kan ta några minuter men att han kan släppa av dem som vill gå av. Jag säger att vi borde gå av så vi inte blir sena, och det var också ett smart drag. När vi springer mot Lindholmen så ser vi att det är hur många bussar som helst som står där och det är totalstopp eftersom en buss vikt sig och en annan 16-buss varit jättesmart och försökt komma mellan två bussar fast det var stopp och därmed blockerade trafiken för andra sidan också så ALLA bussar stod stilla. Jag och Soffan hann räkna upp till 18 bussar ungefär (och då överdriver jag inte då det är miljarder bussar som åker förbi Lindholmen på morgonen hela tiden), och då var det ändå bara precis när stoppet uppkom. Så från att varit nästan en timma förtidig blev jag några minuter sen till skolan istället. Lyckat.se.

I kallköket (som vi har nu, WEI!) hade vi kul men stressigt, som vanligt. Vi hann nästan inte klart i tid men det gick tillslut och allt blev perfekt, vi fick mycket beröm för både förrätten och efterrätten. Kändes bra.

Efter skolan pratade vi lite med en viss lärare, sedan drog vi i Skogen iväg till stan och drack kaffe med scones på vårat stamfik, Espresso House i NK-huset. Underbart goda scones, men personen som gjorde kaffet var inte fullt lika duktig som de andra på att göra kaffet, det smakade kaffesump efter halva koppen. Tråkigt.
Vi gick igenom massa affärer, jag blir ehlt hänförd och glad av att fönstershoppa. Speciellt i inrednings/köksaffärer, är det något fel på mig? Känner mig nästan som en tant ibland. Men vi hade kul, det är huvudsaken, trots allt. En vanlig dag i tant Puttes liv med andra ord.


Tänkte kolla efter någon passande bild för "idag" (medan jag letat bild har det hunnit bli lördag) när jag hittade denna underbara bild från i somras. Jag är trött på ishalka, våren får gärna komma nu!


Stora läppar

Händelse från idag..

Mamma sitter och hjälper mig att traggla lite samhäll och medan jag lyssnar på hennes förklaringar sitter jag och rullar med pennan i munnen (dålig ovana).

Mamma: *babblar på om någon förklaring och avbryter sig plötsligt* Du får en enorm mun när du gör så, vet du det?
Jag rycker på axlarna.
Mamma forsätter: Du har riktigt stora läppar, de ser verkligen jättestora ut! Jag fattar inte vart du kan ha fått dem ifrån?
Jag: Sandra och Rebecca säger att jag ärvt dem av dig.

*tystnad*

En mycket lång men händelsefull onsdag

YO FADDAMACKA

Idag har det varit en riktigt lång dag, trodde aldrig jag skulle komma hem!
Dagen började med en vanlig försovning, kom upp när det var en kvart kvar tills bussen gick, det känns lika underbart varje gång.
På idrotten var det kul, vi hade badminton/pingis/tennis. Tennis var grymt kul om planen bara varit större, så jag, Elan och Soffan bestämde att vi måste spela tennis någon gång på en riktig bana.
På samhällen så svarade jag på några frågor, kände mig duktig.

Vi hade lång håltimma efter samhällen, så vi gick till caféet. J var där (en asgrym lärare) och vi fick massa bakverk helt gratis, vi lastade upp tonvis på tallriken för att vi ville smaka på allt. Vi sitter och käkar helt överlyckliga, och så går brandlarmet! Gissa vilka som besviket fick lämna tallriken halväten och gå ut i Snöstorm AB i endast tröjor?
Fick nämligen ett skåp idag (WOHO ÄNTLIGEN) (bara ett halvår försent) och tänkte inviga det med att lägga in mina saker där som jag inte behövde på lektionerna, därbland jackan.
SJÄLVKLART så, JUST IDAG, får en skitunge för sig att trycka på brandlarmsknappen. Tack så jättemycket, det var underbart att stå därute och känna hur alla kroppsdelar sakta förlorade känseln. Hoppas fan du får ditt straff.

Sedan när vi gick in råkade vi ut för en Surkärring till lärare, mer orättvis kan man leta efter. Jag misstänker starkt att Surkärringen och Ragatan har gått ihop sig för att vara så jävliga som möjligt mot oss detta året. Vissa lärare är helt enkelt inte riktigt som de ska bakom pannbenet.

Jag är riktigt tacksam att vi har drycker som sista lektion, man blir alltid på så mycket bättre humör på de lektionerna. Perfekt avslutning på en lång dag.

Jag och mina systrar har spelat lite GH när mamma begav sig till jobbet för att köra ett nattpass. Hoppas att hon inte får in några patienter inatt så hon kan sova och vara piggelin imorgon när hon och jag ska traggla samhälle.

This is the new shit

Dagens låt är Marilyn Mansons This is the new shit. Syrrorna, ge mig?

Min tisdag

YO FADDAMACKA

Idag är det tisdag (no shit) och det betyder att jag inte haft några lektioner. Tisdagar är underbara.

Min dag har spenderats med att laga mat (till mig själv, ingen annan tycker om stark mat), experimenterade lite och det blev kanon. Jag bevisar gång på gång hur bäst jag är.
Sedan har jag även försökt plugga, har läst samma meningar i flera timmar (samtidigt som jag kollat på TV) men samhällskunskap är nog inte min grej riktigt. Jag fattar ingenting, komplicerat AB.

Jag har egentligen inget mer att berätta nu, har vart en ganska händelselös dag eftersom jag lov väldigt länge och sedan inte riktigt orkat med något ansträngande (som att gå till gymmet som jag hade planerat). Jag har varit onaturligt trött på senaste tiden, fast jag sover mycket mer än jag gjorde förut. Jag är inte normal helt enkelt.



Tomatkrig

YO FADDAMACKA

Idag har det varit en lång dag och jag har känt mig gravid med min uppsvällda laktosmage. Den var seriöst stenhård hela dagen, såg så fult ut!

Vi hade introduktion i ett nytt ämne idag, projekt och företagande, och vi har redan fått läxa! Vi ska starta en restaurang så vi ska ha en affärsidé klar till nästa gång. HAHA, jag har idétorka. Hjälp?
I bamba satt vi och åt och D joinade oss, han fyllde år idag och allt. Det blev att man satt där nästan hela lunchrasten, det känns som att vi har ett väldigt kul liv alltså.
Sen var det Naturprov, åh shit va grym jag var, får säkert alla rätt! (Not)
På idrotten så var det volleyboll och jag, M och C ville inte vara med och fick vara i gymmet. När vi hade slutat sa aldrig våran idrottslärare till så vi märkte det typ fem minuter efter vi slutat. Snällt, verkligen!

Jag och Elin åkte till stan och mysade, kaffe coh massa skvaller, fick se hennes fina present hon fick av E. Hoppas hon har mycket användning för den. ;) Vi träffade på Soffan och hennes fru, det måste varit det bästa som hände dem den dagen, det var ju mig de träffade på liksom.

Väl hemma hade mamma köpt gula cocktailtomater som inte var goda (smaklösa.se) så mamma började kasta dem på mig och vi hade tomatkrig tills tomaterna gick sönder. Det var kul.

S ö n d a g

YO FADDAMACKA

Denna helgen har varit riktigt mysig. Igår åkte jag ut till Styrsö på förmiddagen (åkte vid tolv men kom ändå inte fram förrän två), en viss Elin skulle ha middagsbjudning och bad mig och Alex att komma dit tidigare och hjälpa henne att laga mat. Soffan kom och hjälpte till med det sista eftersom hon jobbat. Det tog flera timmar att få i ordning allt men det var det verkligen värt.
Menyn bestod av massa kex, ost och vindruvor till förrätt (den fick Elins andra kompisar kalasa på väldigt länge), marinerad helstekt fläskfilé som trancherades med klyftpotatis och rödvinssås samt en stor fräsch sallad till huvudrätt och tårta och fruktsallad med vispad grädde och vaniljglass till dessert. En mycket lyckad meny som uppskattades av allihop. Det är bara för er andra att inse att vi är bäst.
Under hela middagen och långt därefter var det massor av skratt och skoj, Elins kompisar var helsköna. Jag hade det riktigt kul och tycker att detta ska göras om.

Idag vaknade väcktes jag klockan nio hos Elin. Mitt morgonhumör är inte det bästa och det kändes inte fullt lika underbart. Har stoppat i mig massa laktos igår och min mage gjorde riktigt ont i morse, hade bara lust att sova vidare men det fick jag inte för mina underbara kompisar. När jag fått vara lite ensam och vakna till utan att de håller på att rumstrerar om och gnäller att man ska gå upp (jag klarar inte sådant på morgonen, jag blir riktigt irriterad) så kunde jag lugna ner mina arga tankar och börja vakna till liv. Soffan hade åkt för att hon skulle till jobbet så vi åt frukost. Det var en rejäl och blandad frukost och vi åt oavbrutet i en och en halvtimme. Jag behöver aldrig mer äta något.

Jag hade planerat att lägga upp lite bilder från igår men jag orkar inte kolla om jag fick med mig min kamera just nu. Ska kolla upp det senare, hoppas att jag inte glömde den hos Elin nu. *Intresseklubben antecknar.*

Just nu tar jag en paus från naturkunskapspluggandet. Jag har verkligen inte någon lust alls med prov imorgon men man kan inte välja sådant så det är bara att försöka banka in något i huvudet.

T o r s d a g

YO FADDAMACKA

Igår var det en sådan där jobbig dag och jag var inte så datorsugen.

Idag fyller en visst litet äpple, ELAN, år! Den lille skiten fyller körkort så ett stort grattis (ännu en gång) till ELAN!


Skolan har vart som vanligt, istället för att ha en enda lektion och sluta kl 11:45 hade vi uuuunderbar studiehandledning klockan 14:00 som håller på tio minuter högst. Känns verkligen värt att vänta i två timmar för det!

Efter skolan åkte jag hem och käkade lite käk (no shit!) inna jag åkte ner till Deregna och mötte frun. Vi såg på Instängd 2 på bio. Höll på att skita ner mig flera gånger fast den inte var särskilt läskig.
När vi åkte hem och jag tog bussen satt jag och tittade misstänksamt på allt och alla, sedan när jag skulle gå från bussen till hemmet så var jag inte lite rädd. Det var de längsta tre minuterna i mitt liv.

Nu har jag tagit en lång dusch och uppdaterat statusen på FB, nu finns det ingen återvändo, serveringspapprerna ligger och väntar på att jag ska plugga!



T i s d a g

YO FADDAMACKA

Jag hade inte tänkt sätta på datorn alls idag men efter ett skrämmande sms från Elan om att det skulle vara samhällsprov imorgon (har jag inte hört något om, panik?) så kände ajg att jag borde kolla facebook. Det verkar inte som att det är något sådant prov imorgon. Tur, för jag har fullt upp med att plugga till dryckeskunskapen.
Tänkte att när jag ändå sitter här kan jag likaväl skriva ett litet inlägg om min dag.

Idag har jag vart ledig, så dagen har spenderats i stan med de kära skogsmedlemmarna. Vi satt och pratade på Condeco i tre timmar om allt och inget och sedan gick vi lite ärenden. Tew kom in till stan sen, så hon och jag åkte till Bergakungen och hämtade ut biobiljetter och åkte sedan hem tillsammans. Mycket mysigt.

Denna kvällen har gått åt till att plugga lite till dryckprovet imorgon, jag hoppas att jag kan någorlunda mycket så jag får godkänt iaf. Nu ska jag bara göra en grej till och sedan är det dags att sova, jag är sjukt trött precis hela tiden, varje dag. Jag vet inte vad som är felet för jag sover ganska mycket, tillräckligt för att vara pigg egentligen. Jag börjar nog bli gammal.

M å n d a g

YO FADDAMACKA

Idag var jag med Soffan, Elan och Alex. Först åkte vi till tårtdekor och köpte lite nya tårtdekorationer innan vi begav oss till Oasen för att åka skridskor en stund igen. Jag har bestämt mig för att jag bannemej ska lära mig att åka ordentligt! Soffan var en duktig lärare, fast jag var pissrädd åkte hon med mig och gav mig instruktioner. Nu kan jag iaf stå på skridskorna och åka någorlunda när hon håller i mig (dvs att jag åker fint några sekunder när jag glömmer bort att jag åker, sedan när jag börjar tänka tappar jag balansen som är lika med noll). Framsteg *pushar mig själv*. Vi bestämde att vi ska åka mer innan det är dags för skridskoåkning med klassen.
När vi var på väg kom alla på att ingen hade med sig kamera, vilket var synd men ändå inte. Jag skulle se väldigt hemsk ut när jag vinglar omkring hängandes i Soffan men det hade ändå varit kul med lite fotominnen från idag.

Jag har ett mål och det är att kunna åka lite i alla fall när det är dags att åka med klassen.
Jag har till vecka 6 (eller tidigare?) på mig, jag önskar mig själv ett stort lycka till för jag behöver det. Jag har inget balanssinne över huvudtaget.

Jag är tillbaka

YO FADDAMACKA

Shit, det var längsen! En hel vecka, så länge har jag inte vart borta från bloggen förut (undantaget är när jag vart iväg och inte haft tillgång till dator).
Hela förra veckan har jag varit snorig och eländig, råkade ut för en rejäl förkyldning som slutade i feber. Jag kämpade mig iallafall till skolan alla dagar utom fredag. Jag var helt utpumpad när jag kom hem varje dag efter skolan och har därför haft en paus från datorn helt tills igår. Det har varit underbart skönt faktiskt och ännu skönare att ingen klagat för att jag inte uppdaterat, jag behövde verkligen denna pausen och det verkar som att folket förstått det.

Förra veckan var som en helt vanlig skolvecka, efter skolan var jag som sagt helt slut men nästan alla dagar följde jag med kompisar in till stan och liknande. På torsdagen kom Ida till skolan, om än bara för att inse att hon missat sin enda lektion men det var jättekul att få se henne igen efter så lång tid, vi hade så mycket att prata om, vi i gänget.

På fredagen åkte jag och mina systrar till farmor och farfar på kvällen och stannade tills söndag. Jag fick en lugn helg med lite lätt shopping, matlagning, bakning av wannabe semlor och skridskor med farbror och hans flickvän.
Jag kan inte åka skridskor och det är fan pinsamt. Ibörjan höll jag stenhårt fast i min farbror och vägrade släppa, sedan gick jag över till mina SMÅSYRROR som höll i mig och såg till att jag inte ramlade. Jag tappade tålamodet tillslut. Min fot krampade som fan för att jag har så breda fötter och småungar och deras farsor spelade ishockey där det är meningen att man ska få öva på skridskoråkningen. Undanflykter, jag vet.


En wannabe semla.


Snörvel

YO FADDAMACKA

Idag har min näsa och ögon runnit hela dagen och halsen har varit tjock och sönderriven. Jag kan inte tänka mig ett bättre sätt att börja skolan igen på, underbart! ♥

Dagen flöt på som en vanlig måndag efter lovet, alltså halvsovandes. Jag kommer knappt ihåg någonting från lektionerna, det är rätta takter!

Efter skolan tyckte jag och Elan att en mockalatte skulle smaka väldigt bra och drog till Espressohouse. Jag har suttit och funderat ett tag nu för att kunna berätta hur jag skämt ut mig denna gång, jag kan inte komma på det. Men det måste ha varit något, för det har liksom blivit som en tradition för mig nu varenda gång vi besöker "vårat" Espressohouse. Jag är en naturbegåvning när det gäller att skämma ut sig.

För tillfället har jag kidnappat mammas dator och sitter och snörvlar ner tangentbordet medan jag lyssnar på Sonata Arctica. Min mamma lyssnar på dem, måste säga att hon har en grym musiksmak. Min mage bubblar och gnäller, känns helweird. Jag ska inte stoppa laktos i magen, men ibland kan jag bara inte låta bli.

Helgen

YO FADDAMACKA

Igår var en väldigt rolig dag för jag fick träffa fru Tew igen! Vi åkte in till Backaplan med bil eftersom mamma&pappa ändå skulle dit och fortsatte sedan till stan.
I stan shoppade vi lite och fikade, mycket mysigt. Hittade en fin ögonskuggepalett och en jättemassafin klocka, mamma kom in & joinade oss i slutet.
Vi satte oss på spårvagnen och jag gissade på att det säkert kommer vara stopp i Gamlestadstorget eftersom det alltid är det. Hela lovet har det vart det, varenda gång jag kommit ner till Deregna (utom när jag och Pau skulle till stan). Vi kommer till Gamlestadstorget, och gissa vad? Jo, det är självklart stopp!
Vi åker in till stan igen, byter till 17bussen och åker till Hjalmar för att ta oss hem med bussen som förmodligen nästan nyss gått eftersom det var jättemånga minuter innan nästa gick. Mamma köpte varsin sandwich med skagenröra till mig coh Tew som var ashungriga, mmh!
När vi äntligen var hemma hos mig så doftade det underbart, min pappa står och gör sin underbart goda lasagne. Åt hur mycket som helst känns det som.

Idag har det inte hänt mycket alls. Dagen före skolan drar igång och jag ville bara ta det lugnt och försöka utnyttja den sista tiden till så mycket slöande som möjligt. Det har blivit massa TV-tittande, ansiktsmask och en lång dusch där jag packade in håret ordentligt.

Jag känner mig väldigt ångestfylld inför imorgon, jag vill inte till skolan. Någon som är pepp på att rymma till Thailand istället? :)

Dag hos mormor & plastmorfar

YO FADDAMACKA

Idag kom jag upp vid halv tolv och duschade, kände mig duktig. Lyckats komma upp vid elva-halv tolv senaste dagarna, framsteg mot två-tre som det tidigare varit. Anledningen till att jag kom upp var för att jag hjälpt till hos mormor & "morfar" idag igen, gjorde massa landgångar för att farmor&farfar skulle komma på besök. När jag kom dit så hade mormor varit riktigt duktig och förberett allt och gjort så långt hon hunnit, vilket var ganksa mycket. Det känns kul att jag lärt min mormor något om mat, vanligtvis är det ju de yngre som lär av de äldre. :)

När farmor & farfar anlänt och vi ätit landgångar och onyttigheter till kaffet så kollade jag och mina systrar på TV resten av kvällen. Det är så najs att de har TV i sovrummet också, sådär perfekt över sängen.

En liten bild jag knäppte av i början bara.

Jag längtar tills imorgon, då ska jag få träffa underbara Tew. Det var så längesen, den skurken har gottat sig hela lovet borta i Thailand. Underbart värre och hon glömde mig.

It's a cold day

YO FADDAMACKA

Kallt AB ute!
Idag har det inte hänt jättemycket, men jag fick träffa underbara Paupau igen! Det var kul, var väldigt längesen vi hittade på något sist. Vi har verkligen bäst humor som kan skratta åt allt. Vi gick så långt att vi började diskutera en viss bloggares privatliv och allt men det var ändå mysigt.
Hon skulle köpa en fin tröja på Gina men den satt verkligen illa med fula puffärmar så det skippades. Vi fikade på Espresso House istället och satt där i över en timme. När vi kom till Deregna så gick vi till biblioteket och läste gamla Julia-tidningar och skrattade åt alla saker som småbarnen som läser det tycker är pinsamt. Vilket kul liv vi har.. :P


Det ser fortfarande ut så här ute :) Fult med datum som förstör den annars helt okej bilden.

Imorgon är det redan fredag, och på måndag sparkar skolan igång igen. Ångest, jag vill inte. Längre dagar också. Nu vill jag ha en snabbspolningsknapp, ge hit sommarlovet. Det skulle vara så najs. Men nu ska vi vara positiva, det är mycket lov och grejs denna terminen som kommer.


Plastmorfar fyller 70 år

YO FADDAMACKA

Idag fyller morfar gjord av plast 70 år, detta skulle självklart firas. Klockan tolv befann jag mig hos mormor & Upi och gjorde landgångar för fullt. Jobbade oavbrutet i nästan två timmar, men de blev underbart goda som vanligt. Vad annars, det är ju jag som gör dem. ;)

Upi fick bland annat en kamera av mina päron&mormor, så just när gästerna började anlända fick jag springa hem och hämta minneskortet till min gamla kamera eftersom det konstigt nog inte medföljde ett minneskort till hans nya.

Själva släktgrejsen gick och nästan alla 43 landgångar blev uppkäkade, så de verkade vara uppskattade. Tårtan var så fin, så otroligt faddamacking fin. När mamma&pappa kom med den och jag gav den till Upi var jag stolt över den för den var så fin. Han såg ut att bli väldigt glad, det värmde. Att ge bort saker är nästan roligare än att få. :)


Tårtan. Jag blir nästan imponerad av mig själv (och Soffan, hon är bäst).

När alla gått så hjälpte jag mormor att diska och halvsov i soffan tills det var dags att dra sig hemåt. Usch, jag ska dammsuga hela hemmet snart, sitter och drar mig för det. Fast det är iallafall bättre än att diska när det är ytterst få personer i denna familj som kan skölja av tallriken. Intressant, jag vet.


Igår: Bowling och tårta

YO FADDAMACKA

Jag kommer inte ihåg vad jag skulle skriva om i förrgår, mitt minne är bra men kort. Tänkte ta och skriva om igår innan jag glömmer det också, måste ju ha något att fräscha upp minnet med. ;)

Så, igår. Jag åkte till Soffan vid två för att lämna lite ingredienser till tårtan som vi skulle göra hos henne senare. Jag sminkade henne och sedan åkte vi till Vallhalla och bowlade med Elan, Alex och W. Jag var verkligen grym, jag hoppade runt och hurrade varje gång jag satte i rännan. Jag vann. (Inte bowlingen, utan att sätta flest klot i rännan.)


Riktigt snygga skor, älskar det gröna skosnöret. Ska lätt skaffa mig såna här (hela) skor!

Efter det drog vi till McD, jag & Soffan käkade pommes med vaniljmilkshake, det är så underbart att doppa i. Efter att ha fjantat oss och tagit massa kort så drog vi alla mot Soffan för att göra tårtan, trevligt att alla följde med. :)

Tårtan.. den tog tid att göra. Klockan halv två på natten kom mina päron coh hämtade mig och tårtan, då hade alla andra (utom Soffan) åkt hem för längesen. Jag var så trött, men alltså tårtan.. Det var värt varenda sekund. Jag blev så nöjd, tack så jättemycket alla som hjälpte till (speciellt proffset Soffan)!


När man inte läst min blogg på länge

Min mycket nära vän Tew, kände som frugan, har varit i Thailand hela jullovet. Hon kom hem igår och kollade förmodligen in min blogg. Och kommenterade..



Nu har jag något att göra mellan mina två inlägg som jag ska skriva nu. :D


Typiskt mig

När vi var hemma hos farmors syster förut så blev vi bjudna på sjömansbiff, underbart gott även denna gång. När jag blev smällmätt blev jag besviken för att jag inte orkade mer. Efter en vilstund var det efterrätt, massor av gott. Min personliga favorit var chokladformar med vispad vaniljsås och hjortronsylt.


Favoriter.

Just innan det var dags att dra sig mot bilen så skulle vi alla på toaletten, jag är sist in. När jag skulle låsa upp dörren gick det inte. Dörren hade gått i baklås. Självklart, vad annat kan man förvänta sig när det just är jag som går in. Det var inte lite ont i magen man fick, kämpade mot paniken där ett tag.

Middagsbjudning

YO FADDAMACKA (FDDaDMCAKSA? Mina fingrar kan bli lite sinnesförvirrade ibland.)

Imorse hade jag tänkt att gå över till mormor och baka bullar med henne, men jag vaknade vid två tydligen så det var inte så mycket idé. Blev lite besviken, jag "råkade" förmodligen stänga av alarmet på mobilen. Nu måste jag verkligen lära mig att vända på dygnet, den 6e ska jag vara hos mormor tidigt och göra miljarder landgångar eftersom morfar fyller 70 och ska ha typ fest och alla hans barnbarn (både vi som är gjorda av plast och de av äkta vara) + familjer ska komma.

Senare idag (vid typ fem) så ska vi till min farmors syster, vi är bortbjudna på den årliga middagen. Mamma fick bestämma att vi skulle äta sjömansbiff eftersom det var så gott förra året och vi åt tills vi nästan kräktes. Så nu ser jag fram emot middagen och hoppas nästan att det inte blir så mycket till efterrätt, för då spricker jag.

All reklam är inte så jobbig trots allt

Haha, Soffan pratade om denna reklamen och nu hittade jag den av en slump. Så rolig. xD




Några bilder från nyår..

Först och främst, tiderna stämmer tydligen inte längre på kameran, måste kommit åt någon knapp. Lika bra att ta bort dem, det förstör bilderna ändå. 

Först, påväg mot mormor för årets nyårsfika..



Sedan på Angelicas fest, jag har ingen aning om vilka jag får lägga upp bilder på som fastnat på bild utom självaste Angelica och Annie, så det blir några få bilder på oss. Blev dock inte så många bilder alls, la ifrån mig kameran och lät andra fota som ville..



Angelica med sitt fina sugrör. Blev en del garv när vi fick syn på det.


Annie ville också pröva det najsiga sugröret.


Detta sugrör var väldigt populärt att suga på.. Hehe, vilken sämst humor jag har.


Dance. Jag vet inte varför men jag är en höjdare på att skämma ut mig. Men så är jag ganska sjuk i huvuvdet också.


Annie rockar loss. Råkade ta den suddiga bilden men det tar miljoner år att ladda upp en bild så det får bli bra så här.

Btw tar det mijoner år så nu orkar jag inte sitta och vänta på varenda bild så det får vara bra nu.
Sims nästa! *Nörd*


Andra januari tvåtusentio

YO FADDAMACKA

Jag rokar helt enkelt inte skriva en summering av förra året just nu, men tvåtusennio var både ett underbart år och lite mindre underbart vissa dagar. Detta året började inte så värst bäst, fast jag var helt inställd på att det skulle bli bättre, och idag verkar det som att det vänt lite till det bättre. :) Som Pau säger, detta är vårat år!

Jag har nördat sims både igår och idag, igår fastnade jag lite för länge och glömde bort att jag skulle prata med en vän i telefon t.o.m. Sorry N, vi får försöka ikväll igen! ;)
Sitter och käkar lite nu, snart dags att dra över till mormor igen, hon fyller nämligen år idag, så om mormor läser detta så:

Paljon onnea vaan,

Paljon onnea vaan,

Paljon onnea vaan Mummo,

Paljon onnea vaan!

Hehe, visade henne min blogg häromdagen och bokmärkte den, så det är ju inte helt omöjligt att hon ser. ;) Näe, nu ska jag hämta lite mer käk innan vi drar, ciao.


Det nya året är här

YO FADDAMACKA

Igår var det en riktigt awesome fest, hade kul och fick träffa lite gamla klasskamrater. Jag är trött och har inte lagt över bilder från kameran ännu så det kommer säkert mer om det senare. Fin nyår iallafall, I like. Sov över hos Angelica och delade även säng med henne eftersom hennes kille tog upp hela hennes säng. :P

Vaknade vid ett idag och var fortfarande trött. Gick upp halv två och åt frukost och sedan kollade vi på tv några timmar. Efter det slappade jag och hjälpte till att fixa i ordning i hennes rum innan vi slutligen spelade lite tvspel. Efter det drog jag hem och duschade, kände mig helt äcklig efter en natt brevid ett brännhett element.

Det nya året har inte direkt börjat bäst men det ska bli bättre har jag bestämt iallafall.


RSS 2.0