Rockbaren

YO FADDAMACKA

Nu är praktiken avklarad, fick en riktig mördarkniv från märket würsthof (?) och min handledare bad mig att vara försiktig så att jag inte skär mig på den. Han sa att han varit nära på att byta ut kniven när jag berättade för honom häromveckan att jag alltid lyckas skära mig så fort jag tar i en kniv.

Dagen i överlag var inte så bra, var inte på bra humör alls. Och sedan när jag kom hem så sa pappa att han inte hittat min lovikavante i bilen där den borde legat, då orkade jag inte mer. Blev ledsen och kände mig inte på humör någonstans att gå ut. Men jag ringde Tew och hon spelade julmusik för mig så jag blev pepp på att gå ut ändå. Det blev Rockbaren och min kväll var helt jäkla underbar. Kvällen slutade visserligen med att jag började gråta ändå. Jag är lite som pappa när jag blir lite go i huvudet, alla känslor blir så stora. När jag är glad är jag riktigt rejält glad, när jag blir lite nere blir jag istället asledsen. Men det gick över och vi gick till McDonalds och käkade nattmat. Sedan åkte vi till Tew och sov där, min sista buss hade gått.

Idag har vi varit ute och fotat lite, men det var så kallt att vi gick in bara efter en liten stund.

Denna bild är tagen av Tew.

Sista dagen på praktiken

YO FADDAMACKA

I morgon är det sista dagen på praktiken. Det känns konstigt, jag har precis kommit in i allt och vet hur allt fungerar, varför måste man sluta då? Känner mig inte klar där, finns så mycket mer att göras. Det är med blandade känlsor jag kommer att gå till praktiken imorgon. Jag är nervös inför mitt betyg..

Nationella i svenska

YO FADDAMACKA

Skrev nationellt prov idag i svenskan, satt i tre timmar precis. Jag har känt mig ovanligt säker, jag har tyckt att det varit så konstigt att jag inte oroat mig.

Det visade sig att jag måste vara så seg efter provet, för mitt tvivel kom inte förrän nu. Jag håller bara tummarna på att det ska gå bra.

Dön, döön, dööön

YO FADDAMACKA

När höstlovet, som var alldeles för underbart, tog slut alldeles för fort fasade jag för kommande vecka. Just nu förstår ajg inte varför, det har varit den bästa och mest händelserika veckan på hela praktiken. Jag är mycket nöjd med veckan.

Nu är det mitt i underbar helg, ska sova som en gris hela dagen imorgon, eller i alla fall halva. Måste plugga lite inför nationella i svenska också, som är på onsdag.
Jag förstår inte hur lärarna tänker att man ska hinna plugga,jag går upp fem varje morgon, jobbat som ett as tills halv fyra, sen när jag väl kommer hem är det äta som gäller, sen somnar jag av utmattning. Helgerna går åt till att ta igen sömn och försöka vara lite social så att jag inte helt tappar allt. Vart finns då tiden till att plugga?
Det kommer nog itne gå bra på nationella känner jag, men jag hoppas att det inte gör så där jättemycket. Jag är bara människa, jag har tyvärr inga superkrafter.

Så om ni ursäktar, sängen kallar. Tänkte passa på att sova ordentligt när jag har en festfri helg för engångskull.

Rätt håll

Det känns som att det går väldigt mycket framåt och rätt på praktiken nu. Jag får göra svårare och viktigare saker och har mer frihet när jag gör dem. Jag blir nästan skräckslagen när jag får mina uppdrag, men hittills har jag klarat dem. Jag är stolt över mig själv och hoppas verkligen att det fortsätter så de sista veckorna.

Puss på höstlovet.

RSS 2.0