Fyll frys med kladdkaka

YO FADDAMACKA

Idag har jag faktiskt jobbat på riktigt!
Hade en riktig skitdag först, vaknade liksom väldigt sent (och då menar jag verkligen sent, tjugo över åtta och jag började åtta!)
Väl på jobbet så skulle jag och Maria städa Surtesjöns stränder och jag har aldrig sett så mycket skräp innan! Det blev till att jobba rejält och fatta va sur jag var eftersom jag inte ätit nåt och det var tungt som fan, för att inte tala om den tryckande värmen! Käkade som fan på lunchen sedan xD
Eftermiddagen blev iaf lite lugnare, slappade mest för var helt slut, sömnbrist!

Efter jobbet (som slutade massa mycket tidigare :D) gick jag hem och var såå jävla trött :O Bjöd över frugan på thaigryta och hon bakade kladdkaka medan maten puttrade.
Min dag blev räddad, och Tew sa att min thaigryta fick 5/5 toast :D
När vi käkat tills vi nästan sprack så kollade vi på Full frys, så underbart :D Vi (jag) käkade massa kladdkaka, fast vi glömde bort den lite i ugnen så den var lite mer som chokladkaka ._. Men gott ändå ;)




Vi lirade även lite GH och diskade innan det var dags för Tewen att dra sig hemåt. Jag har varit duktig sedan, jag fortsatte städningen med att dammsuga och röja lite i rummet (typ hälften av allt xD). Sedan har jag hunnit duscha oxå, skills till mig ^^

Nu ska jag läsa lite bloggar och knarka dagens drog; Your Call med Secondhand Serenade. Jag har stora planer på att försöka sova snart, får se om det ska lyckas.

Ta mig till sängen och gör mig med baaaarn!

Ta det lugnt, det är bara "min och Tew"s grymma sång ;)

YO FADDAMACKA

Idag har jag haft ont. Men det blev lite bättre sedan. Det blev ingen paddling, så jag och Maria tog Ranne igen = sola och sova (Y)

Vädret har verkligen varit kanon i en vecka nu, underbart :D Jag, som brukar vara kritvit året om vanligtvis, har t.o.m. lyckats få lite färg ^^

Efter jobbet kom Tew till mig och vi spelade GH. Vi ägde lätt och hon filmade när vi löjlade oss (hoppas hon inte lägger upp dem på youtube, då jävlar :O). Vi hade riktigt kul och skrattade åt allt och inget, rikitgt mycket flumm. :D

När det var dags för henne att åka hemåt så drog jag med, skulle till Deregna och handla lite.

Vi står vid busshållplatsen och hon håller på att spegla sig vid ett reflekterande fönster.
Tew: Ser man min .. *hon tappar mobilen i marken* .. FITTHÅLA!
Jag: Nej Tew, man ser inte din fitthåla *dör av skratt*

Dagens skratt, lätt. :)



Imorgon vet jag inte vad vi ska göra på jobbet och de är lite lätt stressande eftersom jag inte vet om jag kan ta med mig lax eller inte då.

Och, en sista sak. Jag och min fru är bäst. Hon är cool, jag är tugg (Y)

Metaltown 2009

Okej, nu är jag riktigt pissed off! Hela jävla fittbloggen är sepestörd, först måste man uppdatera femtioelva gånger innan sidan man vill ha upp kommer upp, sedan skrev jag ett lååångt inlägg om Metaltown, asgrymt verkligen och vad tror ni händer om inte att allt bara försvinner? Bloggen vill verkligen dö, snart stryper jag ihjäl den!

Anyway, let’s börja om även om det inte blir lika bra; YO FADDAMACKA!

Inte uppdaterat på ett tag, sorry. Haft så mycket att göra att jag varit helt slut när jag kommit hem, bl.a. Metaltown.
Metaltown är avklarad. Gissa vem som haft två av de bästa dagarna i sitt liv? :D
Så fucking underbart har det varit!


Påväg till Metaltown, bron.

Jag och Annie bestämde oss redan från början att vi skulle försöka stå aslångt fram så mycket vi orkar.
Vi stod vid staketet (längst fram) under ganska många konserter på fredagen, men efter att ha blivit nästan helt totalmosade efter Trivium och Children of Bodom insåg vi att vi förmodligen inte skulle överleva Disturbed därframme och drog oss bakåt.
(Haha, jag är så kort så jag blev verkligen mosad och security-männen var nästan alltid vid mig och tvingade i mig vatten och frågade flera gånger om de skulle lyfta ut mig. En av dem blev asorolig när jag lutade huvudet framåt några sekunder, han typ skyndade sig fram och frågade om jag var okej och om jag ville därifrån men jag skulle bara kippa efter luft ett tag. xD)

Dead by April. De öppnade hela Metaltown.



1, Något band jag knäppte ett kort på (minns inte vilket för de var de enda som inte hade någon flagga typ). 2, Annie och jag. 3, Disturbed.

Efter alla underbara konserter på fredagen så kom vi till det sista bandet, SlipKnoT. Jag var i himmelriket, ett utav mina absolut favoritband. Skrek och sjöng med, jag mådde ganska dåligt efter CoB för jag hade fått lite lätt syrebrist och blivit rejält mosad så jag orkade inte riktigt headbanga så det blev bara lite halvhjärtat, men hoppande däremot massa. Spelade in lite på Psychosocial till mina systrar. ^^

Typ de enda bilderna på SlipKnoT som inte blev jätteotydliga. Var hur knökat som helst.

Lördagen hängde Sofia Ri med oss, det var kul att träffa henne igen :)
Vi såg på nästan alla band. Vi stod inte allra längst fram hela tiden men ganska långt fram i alla fall.
När Mustasch spelade lyckades vi komma längst fram igen, så vi höll oss där till ungefär i mitten av Dir En Grey då vi drog oss närmare andra scenen där Marilyn Manson skulle spela, finalkonserten. Vi kom helt okej långt fram, det gick lite fram och tillbaka.
Vi tappade bort Sofia mitt i Manson, det var så knökat. Hoppas allt gick bra med henne! :O


1, Annie. 2, Sofia Ri. 3, Jag.

1, 2 & 3: Evergrey

1, 2 & 3: Dragonforce

1, 2 & 3: Dir En Grey

Har inga bra kort från Manson, kollade på bilderna nu och de är riktiga besvikelser. Man ser nada för en fittunge stod ivägen med sitt huvud eller så blev de oskarpa :( Ska fråga Annie om jag inte kan få lite från henne? (A)


Typ världens sämsta kort. Spårvagnen efter hela Metaltown var över. Jag fick asdålig hy för att jag var dum nog att ha foundation båda dagarna, i stekande sol.

[Blev inte så jättemycket kort, hade fullt upp med antingen att vara aktiv på konserterna eller så glömde jag. Sedan blev jag mosad ibland, då är det svårt att ta upp kameran. Men la upp lite bilderna på de band jag orkade/kunde fota.]

Vaknade upp idag och kunde knappt röra mig. Fåglarna skrek som stuckna grisar fem på morgonen (de ville ha uppmärksamhet). Jag blev nästan galen coh det slutade med att de hade ett stort täcke över sig så de kunde hålla käften några timmar till i alla fall.

Imorgon ska vi tydligen paddla enligt Maria. HAHAHAHHAHAHHA säger jag bara, jag har så ont att det är jobbigt att ens röra mig idag, och det sägs att andra dagen brukar vara värst. Lycka till! säger jag till mig själv. Jag ser verkligen inte emot morgondagen. Fuck det.
Allt blev helt jobbigt, har sån fruktansvärd pms. Tycker synd om Markus som fått stå ut med det i helgen. Menmen, underbara veckan borde soon vara över. (Y)

Hm..

Jag har gått och tänkt på en sak ett tag sedan Angelica sa det till mig.

Kan man egentligen förlåta om man inte kan glömma?


När dammsugaren muckar

YO FADDAMACKA

Först vill jag bara säga att jag är bäst, men det vet ni iofs redan.

Idag vaknade jag jättemassasent, så det var bara att dra på kläder och springa typ. Men jag var inte sist ändå, skills på det (Y) Hela natten drömde jag att jag var yr och allt snurrade och jag svimmade av flera gånger. Helt konstigt, och när jag svimmade slog jag i mig, så hade jag fortfarande ont när jag vaknade O_o .. Jag har aldrig påstått att jag är normal.

På jobbet paddlade vi kanot, denna gången var vi tre stycken, jag, Maria (hon som jag tidigare kallat M. Nu finns det för tillfället ingen M, inga mer missuppfattningar ang den bokstaven på ett tag nu ;>) och S. Vi paddlade till det stället jag och Maria var på förra gången, vi solade aslänge. Jag har fått färg och mina knän samt sidorna på armarna är brända nu, fast jag hade solkräm. xD

Väl hemma så kollade jag på TV och käkade lite middag innan jag drog ner till Deregna för att handla. Jag glömde köpa morötter. -.- Sedan har jag softat, typ diskat, fixat så jag har nåt att käka på lunchen imon, spelat (sjungit) lite Rockband och haft slagsmål med dammsugaren.
Han muckade gräl genom att spotta ut slangen två gånger och köra över mina fötter. Då blev ajg asarg och så började vi fightas. Jag vann, IN DAMMSUGARENS FACE!!

Imorgon har vi tjejor på jobbet gjort upp planer, nu får vi bara hoppas att det går vägen för då blir det en übersoft dag (Y)

Tomorrow efter jobbet kommer bli väldigt stressig för mig. Först är det tänkt att jag ska vara lite med Annie, sen ska jag vara med Tew och sedan händer lite andra saker som jag kanske går in mer på senare. Familjen kommer hem över eftermiddagen/kvällen för att tvätta sin tvätt, så det blir fullt hus några timmar. Får se till att iaf kunna få hälsa lite på dem, det är lite ensamt utan dem ibland. :O

Läppglans framkallar minnen

Nostalgi. Läste lite bloggar nyss, och såg att en av bloggmänniskorna hade köpt ett sådant här läppglans.
Jag har haft ett sådant, och det var det enda läppglans jag använt tills den tagit slut. Det var sommaren innan nian och jag fick världens minnen.
Det var nästan så att jag fick lust att köpa ett igen och bara låtsas att det är den sommaren igen, saknar så mycket. Typ bara skita i jobbet imorgon, köpa och leva liksom.
Konstig idé, och definitivt inget jag kommer att göra. Bara en av mina vrickade tankar.

(Bild lånad från Google.se)

Ingenting

YO FADDAMACKA

Jag känner att jag inte är på blogghumör atm men tänkte skriva en liten snabb sammanfattning om idag ändå, för eran skull.

Idag kom jag upp ungegär halv åtta, då skulle jag egentligen dra. Underbart att bara slänga på sig sakerna och stressa omkring överallt. Det tog 10 minuter så var jag iväg. Halvsovandes lunkade jag mot jobbet och kom precis i tid.
Killarna åkte ut med kanot för att sätta upp skyltar så jag och M "städade" (=var hos mig och glodde film hela dagen).
Jag gillar mitt jobb ändå :)

När jag kom hem tänkte jag att jag skulle diska lite, men satte mig i soffan en stund först. Klockan halv nitton/nitton närdetnuvar vaknade jag. Måste varit väldigt trött för har inget minne av att jag somnat.
Diskade och lagade mat. Annars har jag inte gjort så mycket mer så egentligen var detta helt onödigt att skriva, men för eran skull gör ajg det ändå. ;)

DEN DÖH!

Jag är bäst.
Den 20 juli åker jag till Finland, jag slipper Sverige i två hela faddamacking underbara veckor!


Kulor.. handlar det inte om i alla fall

YO FADDAMACKA

It's monday och det betyder jobb. Soft dag till viss del, vi var bara tre idag (jag, M och S) så vi gick städrundan, sågade ved och gjorde skyltar. Jag suger totalt på det sista upptäckte jag, men jag har blivit lite snabbare på att såga iaf ^^
När vi skulle såga till skylten så knäckte jag minisågen (jag knäcker alltid såna!), typiskt. But no one know ;)

Sedan käkade vi lunch, så skulle M gå, så jag och S gick runt i lövgärdet på rundan där och sågade sedan lite mer ved.

Vi har en ny tjej som är där istället för våran arbetsledare i två veckor. Hon är asnice, vi fick gå en timme tidigare. ^^

Atm tänkte jag bara snabbt skriva en liten blogg innan jag byter om till lite mer passande kläder för detta underbara väder. Tew och Angelica ska snart komma hit. Jag tror de ville bada så jag hänger nog med dem dit, men jag orkar inte bada själv, ont i ryggen efter all vedsågning och vandring. xD

Förklaring angående namnförkortningar

Jag vill bara förklara en sak, för en kompis nästan fått skit pga av detta. Så det kan vara bra att ni läser detta så inte fler får skit för saker jag skriver, för det är inte min avsikt.

När jag skriver initsialer (stavning?xD) så är det på personer som jag inte vet om jag får skriva ut hela namnet på.
Min fru, (Martina som hon heter) skulle jag aldrig förkorta med M. Hon har alltid hetat Tew eller August för mig, för det är hennes smeknamn.

Det finns två M  jag skrivit om, det är min sommarjobbarkompis (en kul tjej) och sedan Markus (jag vet nu att jag får lov att skriva ut hela hans namn, så det behöver ni inte ta upp).

Jag fick jättedåligt samvete när min kompis fick skit för ett missförstånd från en text på min blogg.
Nu ska ingen känna sig påhoppad alls, detta är nog redan löst, men jag ville bara informera så att detta inte händer igen. Det är viktigt, för folk ska inte behöva missuppfatta saker på min blogg och bli ledsna i onödan.

Puttes helg

YO FADDAMACKA

Oj, det var ett tag sedan jag skrev något nu. Två hela dagar! Shame on me.

Anyway, det finns inte så mycket att säga om de två dagarna jag inte skrivit något..
Haft fullt upp men inte gjort så mycket. Iallafall inte så mycket som jag känner att jag vill skriva här, lite privatliv måste jag få ha. Kan säga att det iallafall varit en lugn helg med filmtittande och mycket matlagning.
Lyckades stöka ner ganska mycket igår och idag då jag inte hade lust att städa, så jag har sprungit runt som en höna nu på kvällen för jag fick panik på röran.

Atm sitter jag här vid datorn, nyduschad och lyssnar på en av mina favoriter. Snart är det egentligen dags att sova, ska upp halvsju/sju imorgon men sov till elva idag så vi får se när jag somnar.

I'm not Waiting Anymore - Hienie Dao


[Istället för bild så får ni lyssna på en av mina favoriter som jag knarkat nu på kvällen.]

Regnig midsommarafton

YO FADDAMACKA

Atm sitter jag och käkar sen frukost, min säng var varm och bekväm så jag låg kvar tills jag började få huvudvärk. Jag har bara hunnit med en låångdusch (nästan en timme!:O) och fixat med lite saker jag ska ta med till Angelica.

Nu har jag bara dammsugning kvar, fixa håret och borsta tändena så kan jag dra över till Angelica och ha kul. :)

Dagens frukost; Vaniljyoghurt med riven choklad, hallon och björnbär.




Massa kort på min frukost, bara för att ni älskar det ;)

Den vackraste låten i världen har en text

The River Flows in you av Yiruma är den vackraste låten jag någonsin hört.
Jag kan lyssna på den hur många gånger som helst, jag tröttnar aldrig.

Innan har jag bara hört själva melodin, och jag trodde att det inte fanns någon text till. Jag har till och med skrivit en egen text till denna melodi.

Men alldeles nyss, när jag skulle stänga ner youtube, hittade jag en version med text, sjungen av självaste Yiruma.
Den vackraste låten i världen blev ännu mer vacker.


The River Flows In You - Yiruma.
Med text.

Jag har gåshud och ryser som bara den.

Första veckan på jobbet avklarad

YO FADDAMACKA

Yes, jag har nu överlevt första veckan på jobbet, bara tre veckor till nu! *segerdans*

Idag har jag mått riktigt bajs, brände ju ansiktet igår.
Hela natten låg jag och yrade, fan, jag satt i den jävla kanoten igen och kämpade i motvinden men det gick inte. Om och om igen. Var helt utmattad och snurrig när jag vaknade, men kämpade mig till jobbet, *money money* liksom.
Tror typ att jag har feber eller något, har mår illa och haft sån extrem huvudvärk hela dagen. Sedan har det regnat också, och lågtrycket ger mig alltid annars lite huvudvärk, så det hjälpte ju inte riktigt.

Hela förmiddagen regnade det, så vi satt mest inne och stirrade in i väggen, och jag somnade flera gånger. Det var lite läskigt, jag blev jättepigg efter första gången jag somnade men ändå kunde jag inte sluta somna. Det brukar vara så när jag har feber, därför misstänker jag att jag har det. xD
När vädret äntligen blev lite bättre blev vi utskickade att såga och hugga ved.

Nu har jag verkligen ont i hela kroppen, ska nog ta ett bad imorgon om det inte blivit bättre. ;)

En mystisk bild jag hittade bland massa egopics, den får den stora äran att vara med på min blogg ;)

Jag har varit duktig idag, jag har lagat mat till mig och lille Tew, diskat all min disk, städat mitt rum och rensat min strumplåda ^^
Det är lite speciellt nu när man är ensam hemma en så lång tid som jag ska vara, då vill jag vara sysselsatt hela tiden typ. Eller så har det iallafall varit idag, jag hoppas att det håller i sig, då kommer allt vara skinande rent snart :P ;)

Nu ska jag sluta babbla.

Mitt skratt rätt på bloggen

Nu har äntligen någon (min fruga :D) visat hur man lägger upp youtube-klipp på bloggen. Jag tänkte inviga denna funktion med att alla kan få uppleva hur det är när jag får en skrattattack. :)


Vissa får paddla kanot på jobbet

YO FADDAMACKA

Idag har jag och M (min sommarjobbarkompis) paddlat kanot hela dagen. Vi skulle kolla typ vindskydd och sånt som låg längs sjöarna, och man skulle inte hinna om man inte hade kanot, så vi fick den stora äran att få paddla första veckan :)
Det var ganska kul faktiskt, och vi ramlade inte i en enda gång :D Vi paddlade i två timmar, sedan satt vi och åt på ett berg och pratade. Sedan somnade vi i typ tre timmar, så mina armar är helt röda, och mitt ansikte.. Fan va ont det gör nu! Jag insåg inte hur mycket färg jag fått förrän jag kom hem och började känna av det.
Efter det paddlade vi hemåt, då hade det börjat blåsa motvind. Gissa vilka som var tvungna att paddla som galningar och svor åt kanoten när vi inte kom någonstans på vissa ställen?
Nä, hemfärden var jobbig och tog typ dubbelt så lång tid som påväg dit på ena sjön. Men på det hela var det en lyckad dag, det var kanonväder och jag hade bra sällskap.

Vår kanot.


Kanoten åt andra hållet typ.


Denna dagen får 5/5 toast. (Y)

Nu börjar jag känna mig som om jag är vuxen

YO FADDAMACKA

Som rubriken säger, nu börjar jag känna mig som om jag är vuxen. Tråkig.

Det enda jag gjort idag är jobbat. Efter det gick jag hem, var helt död och käkade middag. Och jag har redan hunnit duscha, och klockan är inte ens halv åtta. Jag planerar att lägga mig tidigt för att ens kunna reagera när mamma kommer in imon och skriker åt mig att gå upp.

Det låter som en vanlig dag i en vuxens liv. Nu fattas det bara att jag ska skita lite så är det komplett.

Första dagen på jobbet

YO FADDAMACKA

Shit vilken dag mannen!

Låg vaken till halv fem innan jag kunde somna, var så äckligt nervös att jag nästan funderade på att skita i't.

Men halv åtta gick jag hemifrån, och ca fem minuter innan stod jag utanför Vättlestugan och var rädd att jag skulle pissa ner mig, jag var verkligen nervös, och lite rädd.

När jag stod utanför kom den andra tjejen, M, som skulle sommarjobba där och hon var så social att jag kände mig lite bättre. Sen fick vi träffa de andra sommarjobbarna (de två killarna V och S). Haha, fick helt fel uppfattning om ena av dem, men det ändrades senare.
Efter att ha pratat med våran handledare så gick vi ut och skulle plocka skräp. Jävlar vad sur jag var, allt kändes jobbigt. Men sedan efter ett tag insåg vi att vi egentligen inte behöver göra något, och vi får betalt ändå. Vi började prata lite mer och allt blev jättemycket bättre. Nu har jag insett att jobbet är kalas, och vi ska få paddla kanot två gånger oxå! :D (Jag är visserligen livrädd för det men samtidigt känns det ganska kul, har aldrig gjort det innan!)

Låter inte det soft? Dessutom jobbar jag bara 4 dagar denna veckan, plus två veckor till! (Vi slutar tydligen på en torsdag, sen är det Metaltown nästa fredag ju.) Det känns väldigt soft, endast en hel vecka :D Putte diggar (Y)

(Haha, jag hörde precis i itt huvud att allt jag tänker har typ "Blatte"-dialekt, men ajg får väl vänja mig eftersom jag ska höra det i en månad till xD Men det låter ganska coolt ändå.)


Anyway, back to the samtalsämne; Efter en väldigt soft dag som betod mestadelen av att sitta och chilla & sola var jag ändå ganska trött, vi hade gått till Surtesjön, och massa andra sjöar för att städa.
Jag skyndade mig hem bara för att trycka i mig nåt litet att äta innan ajg drog vidare till stan för att träffa "min" M (alltså inte hon där sommarjobbaren, utan min andra M (förvirrande) xD). Vi satt i en asfin park hela tiden, och jag fick låna hans skjorta för att jag var så himla varm i mina kläder. Det måste sett väldigt kul ut när jag försökte få på mig den och av med min andra tröja mitt i parken xD Whatever, det blev svalare iaf ;)

Atm sitter jag här, helt slut efter dagen. Så här mycket motion har jag inte fått på länge xD

Jobba imorgon

Usch, imorgon ska jag jobba. Första dagen, gissa om jag är nervös?
Mår nästan lite illa, jag hoppas så himla mycket att det inte går åt helvete.

Fast jag får tänka positivt, jag får (nästan) 10 000 kr och de första två veckorna jobbar jag bara måndag-torsdag
Första fredagen är det midsommar = röd dag = ledig.
Fredag nummer två är det Metaltown = jag tänker begära ledigt. Vare sig de vill eller inte. Jag skulle förlora mer på att skippa i Metaltown än att jobba en dag mindre.
Men de andra två veckorna ska det vara måndag-fredag. Usch, tungt. Men men, pengar mannen!


Efter det är jag rik och ledig resten av sommaren.
Då kan jag njuta av allt med gott samvete. Då ska jag bara göra det JAG vill, så det så.

Bdb tigger styk

YO FADDAMACKA

Bdb tigger verkligen stryk, för man gör en jättelång lista så försvinner allt precis innan man ska trycka på skicka bild (eller vafan det heter när man publicerar den). Det hände mig två gånger och jag funderar allvarligt på att lägga ner för gott, för det har blivit ganska mycket fuckat. Hur många buggar som helst som får min dator att sepa sönder sig.

Anyway,
Igår / idag gick jag och la mig vid fem.. Jag sa ju att The Sims 3 är beroendeframkallande!!
Sedan vaknade jag faktiskt självmant vid 12.48, ett under.

Jag har redan ätit frukost och duschat hövvet, så nu kan Tew komma hit tycker jag.



Och nu KOM hon :D

Nörd

YO FADDAMACKA
(Blir ingen bild nu heller, är vid systrarnas dator och de har nada bilder!:O)

Höhö, jag är en nörd. En no-lifeare. xD
Jag har nördat The Sims 3 hela dagen, förut med Angelica och nu med Santtu xD

Till mitt försvar så har jag faktiskt varit i affären och handlat idag. Sedan har jag sjungit Singstar med Angelica och lagat middag. Och imorse gjorde jag min lördagsfrukost till både mig och lille Santtu och kollade på Mumin.

Den döh B)

Fuck the Youtube

YO FADDAMACKA

Youtube har slutat funka för tillfället, och jag som ville lyssna på en asgrym låt. Youtube kan fucka sig själv.

Anyway, idag har jag gjort lite saker (no shit :O).
Först har jag varit på babken och lämnat in en japp banken och lämnat in en lapp tillsammans med frugan. Sedan har jag och frun vart ute och gått en promenad med Angelica och sedan kollat på lite O.C henna hos henne samt pratat massa. :)

Efter det gick jag hem, lagom till att familjen åkte iväg till stugan. Bara lille Santtu som ville vara kvar hemma med mig, så i helgen är det vi som bestämmer B)

Sedan har jag bara nördat runt lite snabbt på facebook, bilddagboken och diverse andra sidor, lagat lite mat och sjungit för full hals. Jag är på bra humör idag och jag tänker inte låta något förstöra det.

Sommarlov!

Först måste jag bara skriva vad min übercoola mamma skrev.

Sms från mamma: Det spelar ingen roll om ett kukhuvud till idiotlärare ger dig ett orättvist betyg. Jag e jättestolt över dig iaf, (visar ju glatt upp bilder på dig för alla som e i närheten och pratar om dig jämt på jobbet).
(Jag lovar, hon skrev så! Tew tycker att jag har en cool mamma, och jag måste faktiskt hålla med ^^ )

YO FADDAMACKA

Nu är jag alldeles trött efter en lång dag, så detta blogginlägget ska bli kort.

För det första; JAG HAR SOMMARLOV!! :D:D:D

Var bara en liten stund i skolan, fick betyg och snackade lite.Vann en biobiljett, tipspromenaden igår lönade sig.
Sen kollade jag på tråkavslutning.

Efter det åkte jag, Soffan och A till stan, följde med dem på lite ärenden de hade.
Sedan mötte jag M på terminalen, vi gick omkring och pratade och sånt. Vi gick på bio och såg Baksmällan. Det var en ganska rolig film faktiskt :)

Kom hem vid tio, trött som bara den. Men det var en bra dag idag iallafall :D

Pratat med mor min om betygen, om min dag lite snabbt och nu sitter jag och halvsover med musik i hörlurarna (In her eyes med Josh Groban, vilken låt annars liksom?^^) och chattar för fullt med Tewen. :)

Har inte använt så mycket bilder på senaste tiden och jag ber så mycket om ursäkt, ska försöka bättra mig :O

Jag känner mig så jävla misslyckad

Häromveckan fick jag reda på att jag inte klarade en kurs, en liten jävla skitkurs som alla andra fick minst VG i typ.
Anledningen är bl.a. att jag inte varit där tillräckligt mycket, enligt läraren. Jag har inte varit där för att jag försovit mig så mycket, för att jag inte kunnat sova för att jag legat och känt mig så stressad för att jag inte vill faila i skolan.

Jag fick ingen varning eller något alls. Det känns så jävla fail. Jag är ganska medveten om att läraren inte tyckte särskilt mycket om mig, jag gjorde det mesta man skulle och hade bättre resultat än en annan (och som dessutom hade mer frånvaro än mig), som sedan fick VG i slutresultat (för att läraren gillade honom). Det suger riktigt mycket.

För det enda jag någonsin varit riktigt bra på är skolämnen. Jag har aldrig fått ett enda IG i hela mitt liv. Det existerade liksom inte i min värld.

Jag kämpar som bara den med skolan, jag klarar inte av tanken att misslyckas. Jag har stor press från släkten, både farmor, farfar, mormor och låtsasmorfar är på mig om vad jag har för betyg hela tiden och predikar om hur viktigt det är att ha bra betyg.

Jag har världens mest underbara mamma. Hon är superkvinnan i mina ögon, min stora förebild. Hon kan allt och jag vill bli som henne. Hon säger att hon blir stolt över mig när det går bra i skolan, att jag ska kämpa på, och då gör jag det. När jag fick veta att jag misslyckats ville jag bara lägga mig ner och dö. Jag blev så himla ledsen, för min tanke var att mamma skulle bli besviken. Jag klarar inte av att göra andra besvikna, speciellt inte min älskade mamma. Hon är det bästa som finns, hon ställer alltid upp för mig och det vill jag återgällda med att vara den duktiga dottern hon vill ha. När jag pratade med henne idag om detta (jag kunde inte ens ta upp det förrän jag fått mina betyg skriftligt!) så var jag väldigt ledsen och besviken över mitt failande, men hon försäkrade mig om att hon inte var besviken, hon var jättestolt över mig ändå, för alla mina andra betyg var kanon. Det var en sådan enorm lättnad, och hon blev bara arg för att det var ett orättvist betyg.

Men det som gör mig allra mest besviken och ledsen är tanken på hur min pappa kommer reagera. Jag kämpar som en jävla gnu för att han ska vara stolt över mig någon gång. Jag har aldrig fått beröm, han har aldrig sagt att han är stolt över mig. Det är främsta anledningen egentligen till att jag kämpar på tills jag stupar, jag vill ju bara att min egen pappa ska vara stolt över mig! Det spelar ingen roll hur många gånger min mamma säger att han aldrig kommer att visa det, jag kommer aldrig att sluta försöka.

Allt detta gör att jag sätter sådan stor press på mig själv. Alldeles för stor press ibland.

..

Det känns så ironiskt när jag tänker på det. Jag försökte så mycket att det gick åt fel håll.

Jag kan inte leva så här. Jag vill inte leva med all stress som förstör min sömn, min mage. Hela mitt liv. Det kommer aldrig att sluta förrän jag sätter ett stopp för det. Jag vet bara inte hur.

Somnar överallt

YO FADDAMACKA

Denna dagen har jag varit trött, jag hade stora problem att somna inatt och sov därför ca en timme.
Idag var det idrottsdag i skolan, vi var i skatås och gick en tipspromenad på 5 km. I ösregn.
Seriöst, det regnade så mycket att jag nästan ångrade att jag inte tog med schampo, kunde duschat ute. Jag fick vrida ur mitt hår flera gånger. xD
Efter promenaden var vi iskalla, genomvåta och frös som hundar, så våran svenskalärare lät oss åka hem. Tack!

På spårvagnen sedan mot Deregna så var det varm, och jag som var så trött somnade. Jag hade världens tur, jag vaknade just när vi kom fram till hållplatsen i Deregna. Och så kom min buss direkt.

Hemma var det att byta kläder fort fort. Sedan gosade jag ner mig i soffan med massa filtar och somnade. Jag sov i flera timmar, så nu är jag lätt illamående och jag kommer förmodligen inte kunna sova inatt -_-

Åh, imorgon är det skolavslutning! :D
Efter skolavslutningen ska jag träffa M. Vi har bestämt oss för att vara vänner, och imorgon tänkte vi eventuellt dra på bio! :O Det ska bli kul, jag vill se skräckfilm! Jag har velat det hur länge som helst, men varje gång har det alltid vart nåt ivägen så det inte blivit så. Så jag sa till honom att nu jävlar är det dags!

Sent

YO

Kom hem sent, bara hunnit duscha och äta.
Jag överlevde, och det var en väldigt intressant eftermiddag/kväll.
Nu ska jag tänka lite och sedan sova, ska upp sex imorgon.

Hasta la vista.

Extra tid

Yeeh

Fick sluta nästan en timme tidigare, fick lite extra tid. Våran svenskalärare hade möjlighet att börja svenskan halv två istället för två, och filmen vi kollade på slutade två, och då fick vi oxå sluta B)
Innan svenskan hade vi ARL (Arbetsmiljö och säkerhet) och jag fick VG i både ARL och i Hygien (det är omöjligt att få MVG i de ämnena så jag är mycket nöjd) ^^
Jag städade mitt skåp oxå innan svenskan, nu är det bara Hotell-boken som ska lämnas in ^^

Hittills har dagen fungerat bra, men det är fortfarande en del kvar, och jag hoppas den inte ändrar på det!

Om lite mindre än en timme ska jag åka iväg igen (skönt att vi slutade tidigaare så jag hann hem och äta innan :D). Jag har redan hunnit äta och känner mig lite lätt rastlös. xD Funderar på att spela lite sims 3 sålänge men risken är att jag totalt kommer glömma bort tiden.. äh, det löser sig.

Jag är inte död, jag har The Sims 3

Det är förklaringen.

YO FADDAMACKA

Jag är inte död, jag hade bara fullt upp igår och hann inte med bloggen. xD

Igår hände mycket saker, först kom min fru över, vi firade 5 månader med att göra bananpannkakor :D (Försök inte misstolka, jag menar faktiskt bokstavligt, du vet, pannkakor som man slängde i bananslantar/halvmånar i när det låg i antingen stekpannan eller i smeten.)

Senare kom även Angelica över, och vi spelade GH aslänge. ^^ Efter det skulle hon hem och äta, så jag och Tew fortsatte lite med GH och sedan satte vi oss i mitt rum med lite dator.

När hon gått hem spelade jag lite Rockband med min farsa, och efter det så fixade han The Sims 3! :D
Efter det var jag fast vid datorn och spelade tills klockan var halv tolv, därför blev det ingen blogg igår.


Bild från google.se


Idag börjar jag 12:45, våran Arbetsmiljö och säkerhet blev framflyttat så vi fick ännu längre sovmorgon! ^^ Sedan är det bara svenska sså slutar jag för dagen.
Efter skolan ska jag göra en sak som jag fortfarande inte tror är sant ännu. Vi får väl se hur det går..

Anyway, tänkte se om det finns nåt att stoppa i käften nu.

Snabba drag

YOYOYO

Today är jag inte alls på blogghumör, därav kommer denna bloggen bli otrligt tråkig. Nu har jag förvanat dig iallafall.

Jag kom upp ur sängen vid tolv, käkade en liten frukost (med bröd som var lite förlänge i microvågsugnen, den blev sådär underbart seg så att käkarna nästan gick av).

En timme senare var jag färdig att dra till frugan, tha one and only Miss Tew August! Vi spelade The Sims 2, flummade och slöade i henens säng (missuppfatta inte, vi blev trött av allt flumm).
Sedan var klockan ganska mycket, min mage kurrade och bad mig att åka hem och käka middag, så jag gav med mig och vandrade till bussen.

Hemma åt jag middag och kollade samtidigt på filmen Tretton. Jag, som är hyperkänslig, satt och lipade i slutet bara för att de på filmen bölade som bara den. Men den var ganska bra iaf, filmen alltså. :)

Jag har en väldigt soft vecka framför mig.
Imorgon är det måndag = skola. Har bara svenska, och vi ska se på film, så det är ganska soft.
Tisdagen är kanske samma sak, bara svenska.
Onsdagen är det idrottsdag.
Torsdagen avslutning.
Fredag sommarlov.
Oh yeah.

Med lite soft musik i öronen

YO

Klockan är tjugo i två och jag är inte trött. Det var många veckor sedan det var så, vanligtvis är jag så trött att jag kan somna redan vid halv tio (inte för att jag brukar lyckas, men ibland är jag trött då iallafall :P). Nu sitter jag vid datorn med lite soft musik i mina hörlurar, det är mys.

Det blev iallafall inget mer bakande, jag tillbringade resten av dagen med mina systrar istället. Vi spelade GH och kollade på film :) Vi såg på Juno, det var en helt okej film faktiskt.

Imorgon blir det att leka med frugan, den mycket heliga fröken Tew August!
Hon har installerat sitt gamla The Sims 2 igen, och eftersom mitt The Sims 3 inte blivit installerat ännu så ska jag se om jag inte kan sno hennes dator lite och ha lite kul ;)

Nu orkar jag inte skriva mer, all min lust att blogga försvann plötsligt. Jag ska ta och spela lite internetspel innan det är dags att sussa för natten. Natti.

En lugn lördag

YO FADDAMACKA

Idag sov jag till klockan ett. Det var längesen känns det som, otroligt skönt och jag vaknade utvilad. Har ni tänkt på att allt känns lite lättare när man har fått en god natts sömn?

Min frukost idag. Laktosfri vaniljyoghurt med riven choklad och hallon.


Denna dagen har hittills varit väldigt lugn, jag har bara ätit frukost, kollat på The Hills, duschat och bakat fibermuffins (klicka för receptet). Det känns som att det var längesen jag hade en lugn dag när jag bara segat och njutit av ledigheten. En dag när man kan göra vad man vill.

Fibermuffins.


Jag funderar på om jag skulle baka något mer, jag älskar att baka. Fast vi har bara ett ägg kvar.. Kanske skulle satsa på ett bröd?

Igår kändes det som att denna lördagen skulle vara hemsk för att jag inte hade bokat in något, men nu känns det underbart. :)

När vi spelade GH

Jag *säger helt från ingenstans*: PRUTT!
*Tew och jag dör av skratt*
Efteråt säger jag: Det var inte roligt.
*Vi skrattar ännu mer*


Ahlgrens husvagnar

Mamma har köpt Ahlgrens husvagnar, något som vi har gått och letat efter i flera veckor nu. De var goda, men jag föredrar nog ändå de originella bilarna. Dessa smakar precis som fruxo, bara att de hade samma slags konsistens som Ahlgren-bilarna.

Husvagnarna var på camping. En gul är påväg mot campingplatsen där det redan står massa husvagnar. ^^
Btw, där ser man att det är en begränsad utgåva, de här husvagnarna ;)

That's just me

Jag och Soffan står och pratar med våran mattelärare. Soffan vill verkligen inte ha matte ett år till och matteläraren försöker uppmuntra henne.
Läraren: Det kommer bli så roligt, då kan vi ju träffas ett år till!
Soffan (som ser helt försträckt ut): Nej fyy faa-aan!
*Jag håller på att dö av skratt för hennes min och tonfall* Jag önskar att jag kunnat filma det, jag sitter seriöst och skrattar bara av att tänka på det. xD


Jag har fortfarande tråkigt. För att fördriva tiden sminkade jag mig nyss, och jag ser ju ganska bra ut! :O Jag känner mig taggad inför fröken Tew August's ankomst, då ska vi rocka rövarna av mina systrar. Jag ska sjunga tills jag stupar och Tew ska få slå på gitarren för glatta livet på Easy!
Ingen ska någonsin kunna slå oss, we are the kings of rock!


.. Jag är i desperat behov av att få flumma.

Kallt i Askim

YO FADDAMACKA

Denna dagen har varit kall och ganska onödig.
Vi åkte typ på utflykt till Askim, och det var massa kallt och jag bara frös hela tiden. Men det var lite mys ändå, stod vid grillen och värmde mig hela tiden typ och sen språkade jag med lite människor.

Fick veta mina betyg i servering och varmkök, VG i båda. :)

När vi åkte hemåt började det regna, men det gjorde inget för vi satt typ i bussen hela vägen ändå. På bussen upp till Ranne träffade jag på Angelica och Henri, så jag och Angelica pratade hela vägen hem.
Jag luktade rök när jag kom hem, efter att ha stått framför grillen. Blev så illamående av lukten att jag var tvungen att ta en dusch. Det blev en lång skön dusch, jag blev riktigt varm igen.

Nu är lille August på väg till mig, vi ska spela GH B) Jag bad henne att köpa lite godis till mig på vägen, mitt sockerbehov är oemotståndligt under den underbara veckan!

Jag har tråkigt, så jag tog lite egopics nyss.
Självklart ska jag plåga er med några, mohaha.


..

Det är inte min dag idag alls.
Jag har bara tappat all ork nu. Jag har ingen lust alls med skolan mer när det ändå inte funkar.


Om exakt en vecka slutar skolan.
Äntligen.

Nu är allt färdigt

Jag har ju redovisat idag, så nu är faktist allt färdigt. Nu finns det inga fler läxor, inga fler prov och inga fler inlämningar.
Jag har gått omkring och riktigt njutit av detta hela veckan redan, men nu, när allt verkligen är färdigt, känner jag mig bara stressad. Stressad av tanken att jag nu inte har något tvång på vad jag måste göra, att det är för bra för att vara sant och att jag säkert bara glömt något.

I think I've finally lost it. Efter 10 år i skolan blev jag galen.

Ännu ett sånt där onödigt långt inlägg om Puttes dag

YO FADDAMACKA

Jag känner att jag inte riktigt är på blogghumör, jag mår fruktansvärt illa :S Hoppas det bara är tillfälligt, så att inte lilla HB smittat mig. Jag vill inte bli sjuk.

För att sammafatta denna dagen lite snabbt iaf; hade min redovisning.
Det gick sådär. Jag tror jag sköt på det för mycket för jag hann bli alldeles för nervös och glömde bilderna oxå, så det kändes som att det blev tråkigt att bara sitta och lyssna på ointressant babbel.

Jag vet inte varför, men nu i ettan så (tack vare en person) känns det som att jag är så himla tråkig och att det bara är jobbig att lyssna på. Jag får massa såna tankar när jag sitter/står där framme eller ska svara på något inför klassen så det blir asdåligt och jag blir inte alls nöjd efteråt när jag sagt det jag tänkt säga. Jag vill bara få ut det fort så de slipper plågas av mitt ointressanta vaddetnuärjagsäger, att jag säger det snabbt och osammanhängande och inte alls på det sättet ajg tänkt från början.
Det känns jättetråkigt, för jag vill alltid dra tillbaka tiden och göra om mina redovisningar nu. I nian var jag alltid supernöjd, även när jag stod och snackade om blodgrupper i tio minuter och de två killarna som var med på min redovisning såg väldigt uttråkade ut. Det var liksom helt okej då, eftersom jag ändå kände dem och de visste hur jag var egentligen.

Efter skolan följde jag med Soffan hem en stund och kollade på hennes väskor, men den huvudsakliga väskan hon ville att jag skulle se på hittades inte. (Jag ska alltså ha en väska till bröllopet och har bestämt mig för att plöja bland andras väskor först innan jag köper en, det är ju mycket bättre både ekonomiskt och miljöiskt.)
Sen kom hon med hem till mig, och jag visade henne mitt hem. Hon tyckte det var mysigt. Jag tycker det är stökigt och trångt.

När hon gått vidare spelade jag lite trummor och sedan somnade jag en halvtimme/timme på soffan.

Min mobil

Alltså, jag är så vimsig och borta i huvudet att jag inte vet vart mobilen tagit vägen.. Oo
Det är därför jag inte svarat på alla sms som jag antar att jag fått, så ni vet xD

En jävla fittdag blev en bra dag tillslut

YO FADDAMACKA

Nu har jag varit vaken i snart 36 timmar och jag känner hur energin sakta pumpar ur mig. Meningen är att ajgv ill se Hell's Kitchen senare, men jag misstänker att jag kommer att somna.. xD

Anyway, dagen idag har varit både förjävlig och bra.

På engelskan såg vi film, och så fick vi reda på våra betyg. Jag har VG i engelska :) Jag har verkligen inte orkat anstränga mig på de sista engelskauppgifterna, och det sa min lärare att hon märkt. Hon sa att det var synd, för jag hade kunnat få MVG annars. Men men, vi kom överrens om att jag skulle försöka anstänga mig lite mer i B-kursen, vill verkligen ha bra betyg i det! :)

Våran arbetsmiljö och säkerhetlektion var ca 5 minuter och gick ut på att ta reda på hur det gått för de som gjort omprov och vilka som hade uppgifter kvar att göra. Sen bad den läraren mig, Elin och V (en kille i klassen) att stanna kvar. Vi blev helt "vad har vi gjort? :O". Det visade sig att vi skulle få våra betyg bara, de enda som fått dem hittills. xD

Svenskan var som ett töcken. Jag satt och kisade mot personen som redovisade och försökte verkligen att fokusera blicken, men såg bara suddiga konturer. Jag var farligt nära på att somna, och därför bestämde jag mig för att hålla mitt tal imorgon när jag är vaken.

Efter det hann vi både äta i bamban och ta en fika på Tres. Jag åt en god kladdkaka :)

Sedan gav jag mig av mot bussen och åkte mot Svingeln.
Mötet gick bra, lite info bara och så skulle vi skriva på ett papper.

Sedan åkte vi mot Backaplan, jag var trött och väldigt pissenödig. Vi gick in på NY Collection och jag märkte till min förtvivlan att en jävla bitch hade köpt klänningen som var min! Helvetes skit vad arg jag blev!
Jag stormade iväg till toaletterna vid Coop, nu var det dags att lätta på trycket.
Det kändes en aning bättre efter det, men bara en aning. Jag gick fortfarande och tänkte hemska tankar om skitungen som köpt min klänning, att den passade mig så mycket bättre och att jag hoppades att den skulle gå sönder när hon hade den och massa skit.

Vi gick runt i affärer och kom sedan till H&M. Där fanns en klänning som inte var så jättespeciell, men täntke att jag kunde testa ändå. När jag kommer in i omklädningsrummet och ta av mig min kjol märker jag att dragkedjan spruckit på den! MIN ÄLSKADE KJOL!
Fyfan i helvetets glödande portar vad förbannad jag blev. Jävlar!
Jag gick ut och nästan skrek åt mamma att jag fått nog, nu skulle vi hem.

Efter en redbull och 40 minuters dåsande i 40 bussen påväg till Deregna kändes huvudet aningen lättare, och jag bestämde mig för att jag skulle följa med mor min in på Maxi. Påväg dit gick vi förbi CC. Jag hade ingen aning om att den fanns där! Vi gick genast in och kollade, jag hittade hur många fina klänningar som helst!!
Efter att ha provat några stycken föll jag för en vit med massa stora, blåa blommor (det är finare än det låter, jag lovar. Ska ta en bild på mig i den nån gång och visa). Den var underbar och faktiskt ganska mycket jag. :)
Nu behöver jag typ mörkblåa/marinblåa klackar och matchande väska bara, så har jag min outfit för bröllopet :)

Sedan gick vi in i lite andra affärer, fick en vit bh jag ska ha under klänningen. Sedan gick vi slutligen in på Maxi och handlade dagens mat; Vårrullar. Mums ^^

Väl hemma styckade jag sallad och fixade vårrullarna. Det var längesen maten smakade så gott.
Vårrullar med en krispig sallad.

Så denna dagen blev trots allt ganska bra tillslut.

Nu är jag så trött att jag knappt orkar trycka på tangenterna längre..

Breakfast

Nu har jag sminkat mig och gjort iordning frukost..


Dagens frukost består av laktosfri mild vaniljyoghurt med färska blåbär
och hallon
(direkt från frysen men plockade själva).


Hej, jag är trött!

Herrejävlar

Jag tror jag precis fick en mindre hjärtattack.
Mitt alarm på mobilen började ringa, klockan är halv sex. Jag har Avril Lavinges låt "Hot", hööög volym så att jag ska vakna, och jag trodde det var några minuter kvar och höll därför på att dö när den började gala rätt i örat på mig (den ligger brevid mig på skrivbordet).

Puh, jag är fortfarande helt skakis.

Och ja, jag är rastlös.

Nu blir jag lite ledsen i ögat

Fan, klockan är tjugo över fem.
Jag har inte somnat än.
Det är så fruktansvärt varmt i mitt rum!
Jag hade endast en ultratunn filt som jag köpt i Thailand över mig, men t.o.m. det var för varmt! Försökte att inte ha något täcke alls, men då blev jag helt kall i kroppen.

Sådär har jag legat tills fem ungefär. När jag insåg att min väckarklocka kommer att ringa om en halvtimme så gav jag upp, om jag skulle somna skulle jag inte vakna i tid till skolan ändå. Det börjar redan kännas rejält jobbigt, har sån där trötthetshuvudvärk (sån där som gör så fruktansvärt ont). Jag har ont i magen också, jag misstänker att den otroligt underbara veckan är påväg. Jag har världens chokladsug också, så sitter och äter lite choklad med frukt och mandel i medan jag dricker "fejkcola" (bubbelvatten med smaktillsats så det smakar cola). Jag känner mig väldigt nyttig (Y)



Jag känner mig rastlös, så jag har redan hunnit klä på mig och borstat håret, så jag behöver bara äta, borsta tänderna och sminka mig sedan innan det är dags för skolan. :)

Idag ska jag förhoppningsvis hålla mitt tal om mitt sommarställe på svenskan. Efter det måste jag åka iväg, ska på sån där intervju inför sommarjobbet. Mamma är ledig idag så hon ville följa med dit och det är jag bara tacksam för. När det är klart ska vi åka till Backaplan och köpa min lila klänning till bröllopet (vi ska dela på priset, har jag sagt att jag har världens bästa mamma?^^).

Nu får jag hitta på nåt annat att göra, eftersom jag har slut på saker att skriva.

Eftermiddagens outfit

När jag kom hem var jag genomvåt och bytte därför om. Detta är då eftermiddagens outfit.



Tunn, halvt transparent vit tröja - Thailand
Kjol - Thailand
Leggings med prickar - H&M
Tygskor - Skopunkten
Solglasögon - Stadium

Mysig promenad

Yello folket!

Efter förra bloggen gick jag och mor min ut på en promenix. Jag tog med kameran, mamma gick med på att ta en outfit-bild på mig idag.
När hon väl fick kameran i handen fotades det för fullt, säkert 50 bilder. Mestadels på mig, det är så fint ute i naturen.
I slutet på turen tänkte hon fota huset vi bor i, så skulle ajg skoja lite och hoppa fram lite.

Hon: Du ska alltid lyckas vara med på ett hörn!

Vi hade väldigt roligt också, jag gjorde massa miner när hon skulle fota mig, så vi skrattade och skrattade, så grymtade jag till som en gris och jag var nära att pissa ner mig.
Jag: Shiit, jag pissar ner mig!


Mamma som fotograf

(Klicka för större bilder)

Tack, min kära moder, för en rolig promenad.

Hoppas er kväll vart lika underhållande som min :)

Förstörda ben

YO!

Idag har det varit en väldigt soft dag. Sov till klockan elva och när jag klättrade ner från sängen upptäckte jag att mina ben är helt förstörda. Jag ville ha lite brunare ben, så jag testade brun utan sol igår. Det har alltid gått jättebra innan, men så ville krämen jävlas med mig och jag har randiga ben. Otroligt sexigt.

Mamma skulle hjälpa mig förut att försöka jämna till det, och hon började skratta som fan när hon såg mina fötter..
(Hemskt nog syns det ännu tydligare i verkligheten!)

Mina ben ser inte så mycket bättre ut nu heller, men jag (läs: mamma) får smörja på några dagar nu.

Det är bara jag som kommer på att jag ska använda brun utan sol för första gången på en söndagskväll. Och det är bara jag som lyckas bli fläckig på armarna när det bara var benen jag smorde in. Ibland är det inte fullt så kul att vara jag.

Anyway, idag på svenskan fick jag en chokladkaka (marabou) för att jag kom trea i novelltävlingen. Choikladen är tydligen stöldmärkt från ica.


Jag redovisade inte idag, så ska kasnke göra det imorgon (om vi kan flytta svenskalektionen så den börjar tidigare) eller på onsdag. Nu känner jag mig iaf säker och redo för att köra mitt tal, så det känns ganska lugnt :)

Pappa har köpt Playstation 3 så vi kan spela trummor. Förlåt, men jag tycker det är så otroligt onödigt! Vänta lite så har de ju kommit ut till Wii oxå! Varken gitarrerna eller mikrofonen fungerar ju till Playstationet -.-

Anyway, ska snart fråga mamma om hon har lust att ta en liten promenix med mig, hon kanske läser detta på min blogg snart? Visade henne nyss min blogg eftersom hon inte hittade den när ajg bytte namn, så hon sitter och läser igenom den nu och skrattar så hon gråter (jag överdriver faktist inte). Det känns kul att hon uppskattar den :)


RSS 2.0