Ni är det finaste jag vet


Ni är det finaste jag vet och jag saknar er varje dag.
Vi måste ses oftare, jag ska iaf försöka ge er lite mer tid för det är ni som förtjänar det. ♥

Det går framåt i alla fall

YO FADDAMACKA

Allt går framåt, gör inte så jättemycket nu för tiden. Det är praktiken som gäller, sedan är jag dödstrött så ibland orkar jag med ett gympass eller en fika i den stora staden med skolgänget. Några dagar har jag orkat ta mig till frun också, det är sådana överambitiösa dagar.
Helgerna spenderas med kompisar, vi har alltid roliga saker för oss. Kvällarna tillbringas ibland ute på nattklubbar, trevligt trevligt. Jag har hunnit övningsköra lite också, trevlig överraskning när pappa kom in och frågade om jag hade tid. Det är kul, även om jag bara är på en grusplan fortfarande.

Denna helgen ser jag väldigt mycket fram emot. Först kanske det blir utgång på fredagen, sedan är det chokladmässa på lördag som man bara inte får missa. Kära skolgänget hänger på, och kära I kommer också! Jättekul! :) Om det itne blir utgång på fredagen blir det förmodligen på lördagen. Det kommer bli en väldigt billig kväll men det blir nog kul för det.

Vecka 44 är det lov, och den 30 oktober bär det av mot Uppsala. Det ska bli kul, stannar till andra november. Hela lovveckan är fullspäckad coh jag har inte ens fått med hälften. Känns lite fail och panikiörat-varning på det. Men det löser sig.

Senaste tiden

YO FADDAMACKA

Nu var det längesedan jag skrev, jag har inte orkat. Har hunnit fylla 18, haft den bästa kvällen i mitt liv och fått miljarder av presenter.

Jag borjade även praktisera på Chalmers Restaurang & Konferens förra måndagen. Det var så sjukt nervöst men det är helt underbart. Arbetstiderna kan vara en killer dock, 7:00-15:30, men jag överlever då jag käkar frukost på jobbet. :) Senaste veckan nu har jag varit i kallköket, då en av kallskänkorna är sjuk så de har behövt backup. Jag älskar kallköket, jag ska definitivt bli kallskänka.

Idag fyller mina systrar 15, och det har de firat med att tillbringa massor av tid på gymmet. De fick sina gymkort idag. Jag hade velat följa med, men jag är whiskeykvinnan just nu (min röst låter lite som Bonnie Tyler) så det blev inget av det. Bakade kärleksmums till dem istället, hoppas de uppskattar den.

Nu ska jag duscha och sedan kommer sängen att skrika efter mig. Imorgon kommer det vara en utralstressig dag AB då massor kommer att vara borta så måste ladda batterierna ordentligt.

RSS 2.0