Jag är som jag är när jag inte blev som jag skulle

När jag var i affären med farmor lite innan ajg skulle åka hem så köpte hon en drickyoghurt till mig.

Jag har inte hunnit smaka förrän nu, men tyckte att blåbär, hallon och citron lät som en kul blandning. Jag har suttit och tagit några klunkar och tycker att det smakar konstigt för att vara yoghurt. Det är så syrligt, hur mycket citron har de haft i egentligen?

Dricker lite till, sedan kollar jag på förpakningen och plötsligt slår det mig. Jag häller ut lite i ett glas för att kolla om ajg insett rätt.

Det är ju förfan inte alls yoghurt, det är ju juice!
Fyfan va dum jag är.

Bröderna Karlsson

YO FADDAMACKA

Igår ble jag hemskjutsad lagom till att jag hann iväg igen till bion. Vi skulle beställa biljetter där till någon film som var tillgänglig, vi hade pratat om Trollkarlens lärling innan.
När vi kom dit så hade vi vart lite sega så vi ahnn inte, men vi kollade med dem i kassan coh vi bestämde oss för Bröderna Karlsson. Jag hade ingen aning om vad det var för film, men det visade sig vara en svensk komedi.
Det märktes, för som alltid var det en kvinna som skrattade jättehögt, på ett jätteroligt sätt och jättelänge, hon hade fått en skrattattack. Jag och Alex skrattade nästan ihjäl oss åt den kvinnan.
Själva filmen var klart godkänd, det var värt min fribiljett, hehe.

Idag när jag och Elan gick omkring i stan så hittade jag örhängerna som jag köpt säkert två gånger innan men som gått sönder. Jag hade gett upp tanken, men när jag såg att det var superrea, 14 kr för dem, så körde jag på tredje gången gillt. Sista chansen, har fan lagt ut nästan två hundra på de örhängerna nu. Wish me good luck.

Hundvakt

YO FADDAMACKA

Efter förra inlägget bestämde jag mig för att ringa farmor ändå, och klockan sju var jag hos dem. Ronja, hunden, är så söt. Men gnällig as hell.

Igår så åkte jag och farmor in till Kungälv, jag fick två tröjor. Mycket fina, jag är mycket nöjd.
På eftermiddagen/kvällen skulle farmor och farfar till en kompis som fyllde år, så jag var hundvakt. OMFG vad Ronja gnällde, hon har separationsångest eller nåt. Jag var ute säkert en gång i timmen minst med henne, hon skulle absolut ut och gav sig inte. Eftersom hon var på bättre humör när vi var ute så gick jag med på det, så där gick jag i regnet i sandalerna och jag hann inte ens torka innan det var dags igen.
Det var skönt när farmor och farfar kom tillbaka, då blev hon lugn. Fick lite lön för att jag "babysittade" hunden, inte helt fel.

Idag skulle vi på marknad egentligen, för vi såg igår att det stod på en skylt. Men farfar som var på snabbvisit där förut sa att det inte alls var någon marknad där. Förmodligen för att det berömde Sverige-vädret är på gång för fullt, ösregn.
Lite senare idag ska jag hem hade jag tänkt, bio med S-folket står på schemat. Får se när det blir, om det ens blir av (om jag hinner hem innan det är "försent"). Annars blir det väl någon annan dag.

Sol och bad

YO FADDAMACKA

När jag bestämmer mig för att berkligen vara nyttig går hela världen emot mig. Jag lyckades i måndags, men igår var det kört.
Jag var med Soffan hela dagen. Vi var i stan tills hennes mammas spinning var slut och sedan åkte vi med till en slags ö där man kunde bada i pool och i havet.
Poolen var äckligt varm, det var inte så svalkande men det var ändå kul. Havet var otroligt kallt efter att man varit i poolen men det var riktigt underbart uppfriskande.
Vi la oss på en klippa och pratade om allt och inget väldigt länge och när vi gick tillbaka till hennes mamma kom vi precis när vi skulle åka igen.
Jag kände mig väldigt duktig som glömt kameran ändå, det var otroligt fint därborta och bilderna hade blivit perfekta.

Vi åkte hem till Soffan och åt lite (läs: alldeles för mycket) mat. Sedan kollade vi på skräckfilm, Them. Jävla psykfilm, höll Soffan i handen och hoppade till flera gånger, men sedan var det lugnt. Vi åt godis till det, att hålla sig ifrån godis är inte så lätt som man tror.
Det blev sent och jag sov hos Soffan, fick hela hennes säng för mig själv.
När det var dags att åka hem idag var jag duktig och missade precis bussen, så satt och softade en halvtimme tills bussen kom. Sedan kände jag att jag borde röra på mig så jag gick hem fårn Deregna.

Känns inte så bra att sitta inne när det är sådant här fint väder, så får allt ta och hitta på något. Funderar på att ringa farmor&farfar och kolla om jag kanske kan sova hos dem inatt. Jag är lite osäker då jag hörde att de passar hund för tillfället, och min hy har precis blivit så mycket bättre. Jag hatar allergier.

Exakt en månad kvar

YO FADDAMACKA

Det är exakt en månad kvar tills skolan börjar igen. Vart tog tiden vägen?

Idag sov jag länge (igen). Blev att jag kollade på nästan hela filmen Avatar igår, eftersom vi ville se om det var så fin bild som det var i affären (Bluray ska ju ha så mycket finare bild). Det var finare än med vanlig dvd men inte alls lika fint som i affären, liten besvikelse men den var fortfarande grymt bra.



Jag gick över till min fru en stund förut, vi solade, pärlade och gungade. Det var mys och hon våfflade mitt hår. Det ser så härligt somrigt ut och volymen är maximal. I love it.

Jag ska försöka hålla att inte äta onyttigt på vardagarna nu. Önska mig lycka till.

Ett sådant där inlägg med massa onödig text

YO FADDAMACKA

Idag har det varit en väldigt lugn dag. Sov ut ordentligt, kändes underbart men lite småångest när klockan var över tolv. Jag kollade på ett halvt avsnitt av sex and the city innan Linda ringde och det blev att skynda sig bort till henne för att vara med henne en liten stund. Vi pratade och spelade lite Wii inna jag begav mig hemåt igen.

Familjen kom hem idag igen, efter att varit på sommarstället i en månad, så nu är jag och Santtu inte längre ensamma hemma. Det är nog ganska skönt ändå, lite mer liv här hemma.
Min lille far har installerat en skiva på min dator med massa bilskolegrejer, blev riktigt triggad för att man får poäng. Det blir direkt mycket roligare då, vill självklart ha bästa resultatet. Nästan farligt det där.

Jag hade massor av pengar för bara några veckor sedan, men när jag kollade häromdagen har de minskats katastofalt. Jag fattar inte vart alla pengarna tagit vägen, jag tror att jag gör för många "småköp". En dricka här, en glass där. En jättemassabillig topp som det är superrea på. Det blir inte så billigt i längden.
Jag börjar bli en riktigt shoppaholic.

Min telefonräkning var svindlande hög upptäcktes för en stund sedan, tydligen för många sms. Jag fattar inte, jag tycker att jag varit väldigt sparsam med smsen faktist, jag har inte svarat på många sms alls då jag varit för lat. Hm, men jag är iaf trött på att få höga räkningar utan att veta varför (oftast står det att jag varit ute på nätet när jag inte ens varit det), det är INTE okej. Så nu är det dags att säga upp abonnemanget. Det känns nästan lite konstigt, jag har haft det i så många år.

Ett lyckligt ögonblick som varar för evigt


Jag saknar den tiden lite faktiskt. Innan det blev komplicerat.

It's a good time

YO FADDAMACKA

Jag vill bara säga att livet är jävligt bra just nu.

Låt det aldrig ta slut.

Jag gillar inte rubriker

YO FADDAMACKA

Kubbkvällen hos fru Tew blev kubb-hästklappnings-lek-och-film-kväll. Det var mysigt. Jag var sämst då kameran låg kvar på hallbordet. Ska sno lite bilder från de andra.

Igår åkte jag och frugan in till stan för att träffa bästa Soffan och bästa Elin. Vi fikade, gick omkring i stan och umgicks. Det var efterlängtat, har inte fått träffa mina skogsmedlemmar på länge.
Jag och fru åkte hem till henne efteråt, och jag stannade där tills det blev väldigt, väldigt sent. Jag somnade på min systers madrass hon lagt ut i vardagsrummet, sov riktigt gott hela natten.

Idag var det meningen att jag, fru coh Angelica skulle till havet så har vart vaken sedan kl nio. Jag är så fruktasvärt trött. Vädret är inte så bra som vi hoppats så vi skippar förmodligen havet och hittar på något annat. Typiskt Sverige.

Such a beautiful day

YO FADDAMACKA

Denna dagen har börjat bra, vaknade vid halv elva, solen skiner och mitt humör är väldigt bra.
har skämt bort mig själv lite såhär på "morgonkvisten", har tagit en lång dusch och använt hela The Body Shop-kitet med doft av clementin. Har skämt bort fötterna med en pepparmintskräm från samma märke och ansiktet har en mask med doft av jordgubb och vispad grädde. Härlig blandning, men jag kommer inte lukta illa iaf. :)
Strax är det dags att tvätta bort masken, sedan ska jag sätta mig på balkongen med lite frukost.

Ikväll är det kubbkväll hos min kära fru Tew, det ska bli mysigt till tusen. Ska försöka få med mig kameran, jag är nog sämst på att ta kort.

Tiden går framåt

YO FADDAMACKA

Hade en sådan där sömnlös natt igen, vilket resulterade i att jag sov bort större delen av dagen. När det äntligen var underbart väder. Jag känner mig så duktig.

Har spenderat dagen hemma med min syster, kände att jag vart så upptagen på senaste att det var skönt med en sådan dag. Vi har haft det slappt och tjockat oss med tacos och varsin milkshake. Affären här uppe hos oss vet uppenbarligen inte vad laktosfri glass är så det blev laktosglass. Jag mår lite lätt illa, men det var gott iaf. Jag tyckte det var värt det, men jag misstänker att jag inte kommer hålla med mig själv senare när magontet hälsar på med full kraft. Men den tiden, den sorgen.

På senaste tiden har jag mått väldigt bra, känner att jag har allt jag behöver för tillfället. Hur detta kommer sig kan ni ju fundera på ett tag, jag har faktiskt ett privatliv.
Mina texter som jag suttit fast med tidigare har jag lyckats då lite mer kontroll på också, jag vet nu hur allt är och det är lättare att skilja på allt. Det går väldigt mycket åt rätt håll.

En liten uppdatering

YO FADDAMACKA

Det har hänt en del de senaste dagarna..

Jag har varit ute på Donsö med Soffan för att hälsa på lilla Elin som jobbar, vi satt på uteserveingen i flera timmar och åt sallad och glass. Jag brände näsan och halva kinderna, fick panda-effekt-ögon. Underbart snyggt. Vi passade på att åka ut med båten när vi kommit till Styrsö för att hämta Elins badkläder. Vi kom ungefär 2 meter innan motorn la av och vi fick ro ut till närmsta holm. Det var ändå mysigt och vi badade från klipporna, vattnet var sjukt varmt.

Har varit hos min fru, där jag bakade chokladbollar medan hon kollade på och flummade ordentligt. På kvällen var det grillkväll hos Angelica med gänget, underbart mys. Vi hann precis grilla mat coh marsmallows och äta det innan regnet kom, så det blev film resten av kvällen. Inte helt fel det heller.

Sedan har jag varit med lite fler kompisar också och haft mys, senast idag var jag och Angelica i stan och gick omkring överallt. Köpte en ny mascara, min fiberwig har torkat. :O

mer än så kommer jag inte ihåg. På onsdag är det kubb-kväll hos Tew, massa trevliga folk är inbjudna och det kommer bli najs. Bara vädret inte sviker..

Jusste ja, jag har ju en blogg att sköta också

YO FADDAMACKA

Jag har varit borta så länge att jag inte riktigt kommit in i mina rutiner, där av glömde jag av att jag borde visa lite livstecken på bloggen också, alltså att jag kommit hem igen.

Jag har haft det underbart. Helt undebart.
Massa solande och badande nästan varje dag (har haft kanontur med vädret). Stövat omkring i Borås på shoppingrunda. Målat, cementskapelser och annat grejs. Massa spelande. Och mer badande. Och absolut inget korttagande över huvudtaget, det var extra viktigt att inte göra det då jag laddat extrabatteriet och tagit med laddare och allt. Jag älskar mig själv.

Jag är som sagt hemma igen. När jag kom hem la jag ner mina saker, packade upp halvt, satte mig vid datorn för att kolla facebook. Innan jag ens kollat igenom senaste dagen så var jag så fruktansvärt utråkad. Verkligen nada att göra. Tackolov så träffade jag Angelica på kvällen och vi fördrev massor av tid.

Man tycker att eftersom jag ändå är helt rastlös kan jag lika väl sova, ska upp lite efter åtta imorgon. Men det verkar som att jag har glömt bort hur man gör, jag orkar inte röra mig.

Om det är skönt att vara hemma? Inte särskilt, men jag har saknat halvt ihjäl mig efter folket som gör mina dagar så underbara. Jag har hela resten av veckan uppbokad och mer lär det bli, keep uppboka mig, I love it.

Jag känner att jag skulle vilja resa bort någonstans med alla mina underbaringar till vänner. Om det skulle ramla ner massa biljetter till någon exotiskt ställe rakt framför mig skulle mitt liv bli så där äckligt perfekt.

Eclipse

YO FADDAMACKA

Idag har det varit en underbar dag, jag har haft många sådana på sistone.
Jag åkte in till stan vid ett och träffade alla medlemmar i skogen, fyfan vad jag saknat dem!
Det blev impulsshopping av kjol eftersom det vart dåligt väder i Deregna så jag bara hade legging, behövde byta till kjol för det var hundra miljoner grader i stan. Blev även lite genomskinliga BH-band och så hämtade jag ut mina receptbelagda tabletter från apoteket samt köpte lite andra tabletter och plåster.
Sedan blev det fika på Café Vanilj, blev en laxsallad och isté, var lite hungrig.
Sist, men inte minst, bio. Vi såg på Eclipse och den var så underbar att jag inte klarade av att springa på toaletten ens mitt i filmen fast det var så jobbigt att hålla sig så jag höll på att dö. men det var värt det och även värt alla pengar. Jag hoppas den inte dröjer för länge innan den kommer ut på DVD.

Jag har haft en riktigt underbar vecka och än är den inte slut. Dock kommer blogginläggen bli ännu mer sällsynta, åker till sommarstället för att joina mamma och S vid kl 00:30 ungefär när pappa kommer hem.
Där vet jag inte hur länge jag stannar, så länge jag känner för det.
Finns på mobilen, bara att smsa och ringa.
Puss.

Ibland undrar man

Varenda gång jag ska kommentera någons blogg ska jag verifiera min kommentar. Och varenda gång kommer det helt konstiga ord, jag lyfter ofta på ögonbrynen. Som denna:


Jag undrar vem som kommer på orden. Är det en kommentar för kidnappning eller? Ibland undrar man.


Havet

YO FADDAMACKA

Idag var jag, Angelica och Tew på Saltholmen några timmar och fast vattnet var kallt badade jag. Kände mig stolt och det var rätt skönt efter ett tag. Det har blivit massa solande och nu gör min axel mycket ont.

RSS 2.0