18 baby!

YO FADDAMACKA

Mitt mellanslag har börjat ge upp. *sadface* Jag är så sjukt taggad att svara på massa inlägg på facebook, och så fungerar det inte att logga in. *panikiörat*

Imorgon är det redovisning i både psykologi och retorik. Jag är nevös ab.

Nu är det inte långt kvar, nitton minuter. Sedan blir jag en stor flicka!

Muminmamman

YO FADDAMACKA

Nyss var det helg, nu är det plötsligt onsdagskväll. Tiden springer iväg.
Middagen blev massa lyckad, Putte var en glad liten flicka. Det kändes bra att alla verkade komma bra överrens.

Skolan denna veckan har flutit på som vanligt. Idag efter retoriken åkte jag in till stan för att få makeup-rådgivning på The Body Shop helt gratis. Blev sminkad och fick massor av tips, lätt värt det. Och det blev assnyggt, jag ska öva tills fredag.
Jag har även tagit mod till mig och ringt min handledare på APU-platsen, känner mig lite stolt över mig själv nästan.
Efter detta har jag även hunnit med att skriva en analys om min favorit Muminmamman, samt målat en egen framsida (överambitiös ab). Men det blev snyggt, jag gillar att måla muminfigurer.


Imorgon är det skolfoto, jag har helt glömt bort vad jag tänkt ha på mig. Blir lite improvisering imorgon förmodligen, kommer ha massor av tid (då ajg visserligen borde göra färdigt mitt tal i retoriken och städa) så det löser sig nog. Skönt ibland att börja halv två.

Och i övermorgon, på självaste fredagen, då jäklar gäller det. 18 baby.

Veckor som sekunder

YO FADDAMACKA

Redan fredag, denna veckan försvann fortare än jag hann blinka. Har varit iväg och härjat väldigt mycket, två utav nätterna spenderades hos Soffan. Det blev lite för mycket sista natten kände jag, så det var skönt att få återvända hem på onsdagskvällen.

Imorgon är det dags för ännu ett födelsedagsfirande, nämligen mitt och Bellas! Middagen hålls hos Angelica då det är bäst plats där, kommer bli grymt. Åtta stycken mycket speciella personer att dela det med är inte fel. Jag har mina privata kockar också så det kommer bli kanon.
Har suttit och kämpat med Bellas grejer hon ska få av mig. Bara en del av det tog en timme att fixa men jag blev så nöjd med resultatet att det var värt det. :)



Jag har världens bästa mamma. ♥

YO FADDAMACKA

Veckan har gått fort, vilket är bra. Fast inte att det är söndag och snart sovdags (om några timmar :P).
Allt har flytit på som vanligt, inte så mycket speciellt.

Har besökt gymmet för första gången på... väldigt länge. Jag och lille mor åkte in i onsdags och då passade vi även på att shoppa lite. När jag kom hem hade jag en ny oversize-tröja med tillhörande skärp, svarta tights med massa färgfläckar och en skinnjacka. Det sistnämnda är en 18-års present, jag är en mycket glad banan. Jag har världens bästa mamma. ♥

Igår firade vi Alex som fyllde år för över en månad sedan.. :P Vi hade en jättetrevlig kväll med mycket trevliga aktiviteter. Hennes 18-årspresent från oss i gänget var en grön shaker och ett centiliter-mått. Hon var en glad flicka.

Imorgon är det måndag. Ny vecka, nya tag.

Ny vecka

YO FADDAMACKA

Måndag, det betyder ny skolvecka. Är det bara jag eller är de första dagarna på veckan extra långa, medan de sista bara flyger iväg?
Vi hade näringslära, specialkoster klockan åtta imorse. Efter det åkte hela gänget med Elin till Sahlgrenska för att hon skulle till tandläkaren. Vi satt i väntrummet och lekte med klossar och andra småbarnsgrejer.

På religionen så kollar vi just nu på en film, En komikers uppväxt. Jag har läst boken redan så jag vet vad som kommer att hända nästa gång redan.
Samhällen var lika tråkig som vanligt, satt och skrev lappar med Elin och skickade lite sms istället. Mycket mer underhållande.
Vi gick omkring i stan efteråt en liten stund innan jag och Soffan tog bussen till henne, kände för att ta en liten omväg och slippa den proppfulla spårvagnen. Det var väldigt skönt faktist.

Imorgon är det första kökslektionen, jag är lite nervös faktist. Har inte haft kök på så länge, och om Alexandra såg rätt ska vi vara i varmköket. Jag som hoppats på kallkök..
Har förövrigt lite lektioner innan också, så jag kommer vara i skolan i 12 timmar. Varför vara hemma när man kan vara i skolan liksom?
Efter detta bär det av mot Elins lägenhet för att sova där till onsdagen. Det ska bli kul i alla fall.

Och BTW, det är bara 18 dagar kvar nu.


The countryside in Deregna

YO FADDAMACKA

Igår var det massa mys. Det bjöds middag, kolagrejs och godis så man mådde lite lätt illa efteråt. Vi var ute massor för det var fint väder, sedan var det mys inomhus med sanning och konsekvens och anant smått och gott.
Alla blev trötta sjukt tidigt. Vi gick så att vi skulle hinna med sista bussen innan nattaxan men vi lyckades ändå missa den så vi promenerade istället, så det var inte så farligt.
Halva natten pratade jag i telefon igen, insåg att det var dags att lägga på när jag slumrade till hela tiden. :P

Idag har det varit en slapp dag, vaknade sent och kollade på Cougar Town tills jag skulle vara med min kära Annie. Jag gick hem till henne först för att se hennes nya rum, jag lyckades inte få henne att byta rum med mig. Hennes rum var helt otroligt.
Sedan gick vi ut och gick en riktig långpromenad på en och en halvtimme. Vi gick ner till landsbygden, det är väldigt mysigt där nere. Man blir så avslappnad och lugn, liksom glad inombords. Det var rejäl fart på oss, och efter många uppförsbackar så var vi hemma igen och halvt döda. Men det var väldigt uppfriskande, nu fattas bara en dusch.

Födelsedagsfirande av Underbar Fru

YO FADDAMACKA

Om lite mer än en timme bär det av mot frun, ska hjälpa till med middagen. Jag hade gått och väntat på ett sms där hon frågade ifall jag skulle kunna hjälpa till, och igår kom det. Jag tror jag är synsk.

Nu ska jag måla naglarna och fixa lite smink som jag inte är så rädd om (är förkyld så vill inte "smitta ner" sminket), sedan måste jag välja ut en outfit också. Idag är det en sådan dag då det känns som att jag inte har några kläder alls, trots att jag städade garderoben förut och kläderna fortfarande nästan inte får plats där. I-landsproblem.

Ingen dag är så underbar som fredag

YO FADDAMACKA

Det har varit en väldigt bra dag idag också. Det känns att det är skola igen, fast ändå inte. Det är annorlunda, just för att så mycket folk är nytt coh gammalt folk inte längre är kvar. Det känns som att det är skola men ändå inte. Tror att det känns mer när kökslektionerna drar igång, i köket är det alltid samma feeling.

Jag gjorde klart mappen på estetiska verksamheten, den blev sådär. Diggar texten men jag måste helt enkelt inse att jag inte har någon sådär jättestor förmåga gällande målning.. :P

Jag, Soffan och Alex valde att fira fredagen på Espresso House med latte. Kändes skönt, behövdes för att min hjärna skulle dra igång igen. Det är lite hemskt, jag behöver verkligen latten någon gång i veckan, annars funkar det inte.

Jag längtar till många saker nu, mycket som händer! Först och främst kommer imorgon, då det är fördelsedagsfirande av min underbara fru Tew. Det kommer bli awesome.


Tecken på att man jobbar för mycket?

Fick detta sms av mamma idag:

"Men guud! Åkte till Deregna för att gå till maxi, sitter helt plötsligt på spårvagnen till jobbet!!"


Det rullar på

YO FADDAMACKA

Denna dagen har jag varit på mycket bättre humör, fast jag blivit förkyld och helt tung i huvudet. Känns bra att jag kan hålla uppe humöret ändå.

Dagen har först tillbringats på IKEA med Elin, shopping till Elins lägenhet. Det var lika mysigt som vanligt, jag älskar IKEA av någon anledning. Jag var nog tant i mitt förra liv.
Efter detta bar det av mot skolan, en lektion idag på två och en halv timmar, svenska. Tyckte ändå att tiden gick relativt fort.
Sedan gick jag och Soffan omkring i stan en stund, kollade på kläder och på kollegieblock. Jag behöver ett nytt men får vänta tills pengarna kommer, men det skadar inte att kolla in utbudet. Hittade ett från märket converse som var väldigt dyrt men så snyggt. Drömma går ju.

Vi fick våran första läxa igår, i retoriken. Så nu ska jag läsa igenom pappret lite tänkte jag. Har roat mig med att fixa lite grejer som jag kan ha tills imorgon på estetiska verksamheten, lite saker till mappen (som kommer bli väldigt tråkig tror jag, nada kreativitet).
Imorgon är det förövrigt en väldigt lång håltimma, men det är iaf fredag då. Puss på det.


Hittade denna bild bland mina bilder och fick plötsligt ett oförklarligt sug på latte.. Konstigt..

Welcome September

YO FADDAMACKA

Det är redan september, nu är det inte långt kvar tills den tjugofjärde. Nedräkningen har börjat för längesedan och jag längtar som bara den (vilket nog alla i min närhet kan intyga, jag pratar tydligen om detta tjugofyra/sju).

Jag var inte lite trött i måndags, jag la mig innan åtta och somnade direkt. Elva och en halv timme senare vaknar jag av väckarklockan och är äntligen lite utvilad. Det behövdes.
Igår var det skola, väldigt tajt med tiderna (fick ungeför tjugofem minuter att gå till bamba, stå i en milslång kö, äta, och sedan ta sig tillbaka till skolan. Tur nästan att maten inte var något att hänga i julgranen) men halv två slutade vi.
Soffan, Elin och jag åkte in till stan, delade på en kaffe och gick omkring på Åhléns tills Alex slutade. Då åkte vi till Lundby för att simma. Det var underbart skönt, bastu.
Efter detta så skulle vi, de tre musketörerna, sova i Elins lägenhet så vi drog dit. Vi var jäkligt hungriga så vi valde att köpa en pizza till middag. Det var åratal sedan jag åt pizza och det var sjukt gott.
Vi gick till affären för att handla lite frukost tills nästa dag, och resten av kvällen spenderades med att prata massor, spela kort och smida ondskefulla planer. Eller kanske inte.

Idag började vi klockan nio noll noll och slutade tio noll noll och retorik var det som stod på schemat. Vi fick hålla ett oförberett argumenterande tal. Elins tal fick alla att skratta, hon var grym.
När vi slutade gick vi till bamba, maten var ännu mer oätlig. Sedan drog vi till Espresso House och planerade lite om vårat projektarbete tills jag var tvungen att lämna dem för att åka in till Schillerska för att hämta upp Angelica.

Mycket mysigt med korta dagar, imorgon börjar jag klockan tretton och trettio, slutar sexton och trettio tror jag. Inte fullt lika kul tider men det är en lektion bara så jag överlever.

RSS 2.0