Blogglista

För dig som bloggar

1. Varför bloggar du?
Mest bloggar jag för min egen skull, jag är så virrig och vill komma ihåg vad jag gjort om dagarna. Jag bloggar även för att jag vill få ur mig tankar och annat som jag känner för att skriva ner.
2. Vad skriver du om?
Mina dagar, funderingar och känslor mest.
3. Vilken är din favoritfärg?
Just nu är det svart, blått och grönt. Det går i perioder. Rött är en fin färg också.
4. Vad känner du dig mest bekväm i? (kläder)
Ett par snyggt åtsittande svarta jeans och ett passande linne för tillfället. Det går också i perioder.
5. När var din lyckligaste dag senast?
Metaltown 2009. Känslan när SlipKnoT spelade är obeskrivlig.
6. Vad är det bästa du vet?
Oj, det finns några saker. Bla när jag är på Finlandsbåten påväg mot Finland, vi är påväg in mot middagsbuffén. Det känns så fint, avslappnat, lyxigt och spännande, för känslan av att jag är påväg mot Finland slår mig verkligen då och då blir jag lycklig.
7. När fyller du år?
24 September
8. Civilstatus?
Upptagen. Sedan är jag ju gift oxå. Den döh.
9. Hur har du förändrat dig under det senaste året?
Jag har lärt mig att man inte ska ha förväntningar, att man måste ha attityd och försöka ta för sig. Att saker inte alltid är som man tror och att alla förändras, inte bara en själv. Vissa blir riktiga jävla skitar och andra blir bättre människor.
10. När grät du senast och varför?
Jag minns inte riktigt när. Det var någon söndagskväll tror jag, jag kände mig lite ensam och jag kände mig så osäker på om jag gjort rätt. (Fråga inte, long story)
11. Vad är det bästa med dina föräldrar?
De finns alltid där. Även om min pappa inte alltid visar det så vet jag att om jag skulle behöva honom så skulle han finnas där. Min mamma kan allt, hon är Superkvinnan och Gud. Hon är den enda jag verkligen vågar lita på, och jag hoppas att jag alltid ska kunna det. Hon vill alltid det bästa för mig och hon kan acceptera mina beslut.
12. Hur och var sover du?
Jag sover mest på sidan eller magen, för jag får panikont i ryggen om jag ligger på den för länge (tecken på att jag börjar bli gammal?) och ajg sover mest i min egen säng när familjen är hemma. när de inte är det sover jag oftast på soffan (läs: ajg somnar där när jag kollar på film)
13. Vad älskar du mest att äta?
Thaigryta
14. Favoritband?
Atm är det Radiohead och System of a Down
15. När skämde du ut dig senast?
Jag skämmer ut mig hela tiden ^^
16. Vad är din värsta mardröm?
Att bli övergiven
17. Dina svagheter?
Jag har otroligt många svagheter. Bla att jag inte riktigt vet värdet av pengar ibland för att jag har blivit så fruktansvärt bortskämd. Jag kan vara otroligt långsint och lättirriterad. Osv osv osv.
18. Vad är typiskt dig?
Jag kan skratta åt allting. Jag är så lättroad, ibland är det bra men det kan även vara lite opassande.. xD
19. Vilken är sommarens bästa låt?
 Sommaren är kort. Kommer att och har alltid varit tidernas bästa sommarlåt
20. Vad har du som ingen annan har?
Min underbara blogg. :)


Jag orkade! Nu känner jag att jag börjar bli lite lätt irriterad på detta tangentbord som är väldigt konstigt jämfört med mitt så jag trycker på fel knappar och inte tillräckligt hårt på vissa knappar så det inte blir någon bokstav alls. Men jag klarade det!

Nu fick ni veta lite saker om mig, any questions? ♥

Finland imorgon

YO FADDAMACKA

Jag fick tag på farmor och farfars dator en snabbis nu. Tänk, imorgon åker jag! *resfebersvarning på farfar som blir irriterad hur lätt som helst nu* :D

Tiden sedan senaste blogginlägget har spenderats vid min sommarstuga. Jag slappade, var ute och fiskade ( jag fick 4 abborrar! En/två till egentligen men de smet :( ), åkte till Borås och Alingsås.
När vi var i Borås skulle jag bla köpa ny mobil, men den jag ville ha fanns inte i hela Borås (bara i röd, men den såg mer rosa ut så jag vägrade)! Sur som fan var jag för det, men när vi två dar senare våldgästade Alingsås så hittade jag den i Telia-butiken, en svart som var olåst! *Putte goes happy happy* Den sista mobilen som de hade inne, och jag fick den. :D
Det är en utgående modell tydligen så det var förmodligen den sista som fanns inne i någon affär. ;)

Oh yes, det var sååå himla intressant, I know att du tycker det. ;)

Täntke att ajg skulel fortsätta skriva på ett sådant där test som alla bloggskrivare ska fylla i och lägga upp, kanske hinner jag bli färdig idag, vem vet. :)

Anyway, eftersom detta förmodligen blir det sista inlägget innan Finland så vill jag bara ta farväl, glöm nu inte bort bloggen medan jag är borta! Vi ses om ca två veckor igen ;)

Farväl

YO FADDAMACKA

Nu ska jag dra till sommarstugan om några minuter när farmor kommer upp och ringer på dörrklockan. Sen så kasnke det inte blir någon mer dator på tre veckor då jag ska åka nästan direkt därifrån till Finland.


 Så hejdå!

Farlig TV-serie

Jag och Tew hade precis ätit mat och satt och löjlade oss lite.

Jag (härmar en man i en TV-serie):
"My name is Manuel and I'm from Barcelona. I know nothing. I have learn english from a book."
Tew: Hehe va?
Jag: Ja, men har du inte sett Pang i punget?
Tew (som börjat skratta): Va, pang i pungen?
Jag (mellan jag skrattar hysteriskt): Eller jag menar Pang i bygget!

Pang i pungen. Ajaj. Låter som en farlig TV-serie där man skjuter männens pungar.

Hörapparat nästa

Jag hör verkligen dåligt! Förut missuppfattade jag allt igen. Ta detta exempel:

Jag och Tew sitter på spårvagnen till Deregna.
Tew (läser på en skylt): Hotell Robinson.
Jag (hör som jag vill igen): What? Är du tänd på bussen?!

Jag börjar seriöst fundera på hörapparat nu.

Packande klart

YO FADDAMACKA

Vilken lång dag det varit! Shit, jag är helt slut.

Sov inte alls mycekt så jag var helt död när jag gick upp vid tio för att göra mig iordning för att åka till stan med Tew.
I stan shoppade jag lite nödvändiga saker..


Vit hårfärg till luggen, skor till bröllopet, väska till bröllopet och en till väska som jag kan ha annars, den var så fin och jag behöver en ny väska (säger vi).


Efter stan övertalade ajg Tew att dra hem till mig, så käkade vi vårrullar.
Vårrullar med ris och currysås samt sallad.

Sedan kom Angelica över och vi lirade GH ett tag. Sen när hon gick hem så hjälpte Tew mig att börja packa (ta fram kläder).

Tew drog vid kvart över nio och sedan dess har jag packat, diskat och fixat med musik. Jag kan inte fatta att jag åker om en vecka! :D

Ja, om en vecka.

Varför packar jag nu då?

För att jag ska till sommarstugan imorgon och kommer hem på söndag och nästan direkt då ska jag till farmor och farfar (ska åka med dem till Finland så ska sova hos dem natten till måndagen). Det betyder att jag inte hinner packa på söndag så det fick bli idag. Är inte helt färidg ännu, lite saker som måste fixas medan jag är i stugan men det ordnar sig säkert.

Snart ska jag duscha och sova. Sov inte många timmar natten till idag (igår egentligen om man är petig) (som jag sa förut) och jag ska upp vid kvart över åtta imorgon. Tur att jag har världens bästa släktingar, farmor och farfar kör mig dit imorgon så jag får åka bil = sova.

Rykten sprids fort på landsbygden ..

Smsade med Syster Santtu förut som är på landet med resten av min familj.

Santtu: Zuup?! B-)
Jag: Jag uträttar behov nr 2 atm xD
Santtu: Precis vad jag ville veta xD

Ungefär en minut senare får jag ett nytt sms, denna gång från Syster HB.

HB: Det går rykten här om att du sitter och skiter, är det sant? O_O

Ännu en minut senare får jag sms från mamma.

Mamma: Skiter du unge?

Hela landsbygden vet nu om att jag satt och uträttade behov nummer två förut.
(Nu vet även alla ni om detta också. Ryktet sprids verkligen fort..)

Dagen efter

YO FADDAMACKA

Imorse vaknade jag av att Angelicas ena katt Walter (tror jag det var) krafsade på dörren och ville att hon
skulle ge honom mat. Efter det slumrade jag tills klockan blev lite över tolv, då vi bestämde att vi skulle vakna. Vi låg och pratade lite innan vi gick ner och åt frukost bestående av mackor, pizzasallad, muffins och lite godis. Längesen jag åt så mycket på morgonen!

Efter frukosten gjorde vi oss i ordning och plockade undan sängen och sådant. När klockan blivit ungefär fyra (på eftermiddagen) så drog jag mig hemåt.
Direkt när jag kom hem så gick ajg till affären för att inhandla lite yoghurt och ost. Jag smsade Tew och sa att hon kunde komma när hon kände fört, och medan jag väntade in henne käkade jag lite middag. Precis när jag tog den sista tuggan så hörde jag dörrklockan, snacka om tajming!
Tew hjälpte mig idag väldigt mycket, hon är bäst. Medan jag diskade så dammsög hon hela lägenheten (TACK!! =D). Sedan sorterade jag tvätten, skulle tvätta mellan 20,00-00,00.
Vi gick snabbt igenom mitt rum och tog det värsta, sedan sorterade Tew våra skor och ställde iordning dem.
Jag tyckte att Tew var så duktig så jag bjöd på glass.

Chokladglass med chili, punchrussinglass, wienernougatglass och mangopersikaglass.

Efter det var det dags för tvättstuga, Tew följde med som moraliskt stöd. Det gick väldigt fort och sedan lirade vi GH tills det blev dags att gå till tvättstugan igen. Efetr det hängde vi den blöta tvätten och sedan lirade vi ännu mer GH. Vid tio cyklade Tew hem, efter att ha hjälpt mig hämta det sista lasset med tvätt från tvättstugan.

Efter det hängde jag den sista tvätten som var blöt. Efter det fick jag ett ryck och strädade vårat badrum. Det tog lite tid men nu ser det fräsch ut och luktar gott :) Efter det letade jag upp alla mina BH:ar jag vill ha med till Finland och handtvättade dem.
När jag väl var färdig med det var ajg trött och svettig så jag tog en snabb dusch innan jag sorterade de nytvättade strumporna och trosorna.

Jag har varit duktig idag!
 

Tjejkvällen

YO FADDAMACKA

Igår hade Angelica sin tjejkväll, det var verkligen skitkul :D
Vi snackade massa skvaller (skvaller is the shit), kollade film, käkade pizza och massa andra onyttigheter som godis, chips och muffins samtidigt som vi drack massa onyttigheter oxå (coca cola, cider och tropisk fanta).
Precis så ska en tjejkväll vara (Y)

Jag tänkte ta massa kort men det blev liksom inte så.. Blev lite bilder på muffinsen med glasyr (1), lite coca cola (2), en lakritsbit (3) och godiset (4).






Jag var den enda som sov hos Angelica men det gjorde inget. När Annie drog vid halv tre ungefär så pratade jag och Angelica om massa saker tills klockan blev fyra. Då borstade vi tänderna och efter lite mer snack och sängfixande somnade vi vid halv fem ungefär :)

I väntan på att få gå

YO FADDAMACKA

Idag ska Angelica ha sin tjejkväll och jag & Tewen ska hjälpa till att baka muffins hos henne så det är typ det vi sitter och väntar på just nu.

Tew sov hos mig inatt och vi hade mycket kul med flumm gånger hundra ungefär :)
Vi städade (tyckte inte jag var så kul med jag slår vad om att det var kvällens höjdpunkt för min fru), jag lagade mat för jag hade inte ätit så mycket den dagen så jag var massa hungrig (Tew var inte hungrig, det måste vara första gången någonsin :O), hon fixade mitt hår medan jag satt vid datorn och vi spelade massa GH. Vi satte oss vid Sims 3 när klockan var tio och spelade till två. Då käkade vi vindruvor och blev höga på det.

Ultraflumm som vi blev så kom Tew på den briljanta idéen att vi skulle gå ut, klockan var tjugo över två och det ösregnade. Vi tog mitt stora paraply och pratade som om vi var finländare som snackade svenska med blattesk dialekt (Y)
Vi kom på att vi lät som Apu när vi sa "Hon is telling me allting" och så gick vi omkring och sa det jättehögt och plötsligt kommer en kvinna förbi med sitt paraply och skrämmer ihjäl oss nästan. Vi försökte att dämpa vårat hysteriska asgarv och kom överrens om att det itne var pinsamt eftersom det var vi, det är just so like us att göra så ;)
Ungefär vid fem (?) gick vi och la oss, jag somnade efter bara en liten stund för jag var slut efter våran halvlånga promenad och allt flumm x)

Nu är det en timme kvar ungefär tills vi ska vara hos Angelica. Jag ska stå för ansiktmasker, filmer och bidra till pizzorna (Y) Mew skulle egentligen oxå komma idag men det blev inte så ändå, Putte goes sad ._. Det var så längesen ajg träffade henne nu :O
Mew jag saknar dig! :O

Detta blev en lång blogg men jag har iallafall fått lite av tiden att gå nu ;)

Klippt håret

Idag klippte jag ju som sagt håret. Jag valde att typ behålla min frisyr fast "fräscha upp den", alltså klippa bort det slitna. Detta resulterade att håret blev ganska kort då det blivit väldigt, vääldigt slitet.
Jag kan inte bestämma mig för om det är för kort eller bra som det är. Men men, det växer ju fort igen om jag skulle inse att det är för kort (Y)




Hårstylist och fotgraf: Tew August.

You're my wonderwaaaaaall..

Because maybe
You're gonna be the one that saves me
And after all
You're my wonderwall


YO FADDAMACKA

Jobbet slutade ju igår, woho :D Värsta softischdagen, hemma på förmiddagen och eftermiddagen satt vi ute på gården och "sågade ved" till kl 15:00 då vi gick in för att ha en avslutningsfika. Det blev prinsesstårta (sån där från konditori som hade massa grädde som innehöll höga doser laktos, min mage diggade stort.. not) och så fick vi välja varsin dricka eftersom vi inte drack kaffe. Lyckad dag (Y) När jag skulle bege mig hemåt så ösregnade det så tänkte ta bussen. Jag och S stod och pratade medan vi väntade, och han kollade flera gånger när bussen skulle gå. Det skulel gå en halv fyra, en kvart i .. de kom inte. Slutligen kom det en klockan fyra och jag kunde äntligen komma hem :)

Idag har jag klippt mig, det blev helt okej.. Kanske lite kort, kan inte bestämma mig för om jag tycker det är för kort eller bra. Kommer bild på det strax när Tew fixat färdigt håret och knäppt en bild.
Hon ska sova här btw och snart ska vi lira lite GH :D

Imorgon har Angelica en tjejkväll och självklart ska vi gå på den, det ksa bli så kul :D

Höhöhö

YO FADDAMACKA

Eeh.. Ja, jag är alltså "på jobbet nu" hehe .. xD
Det är ju sista dagen idag, så dagen till ära har jag smetat på lite smink :O (Vilket ni kan se på bilden här nedan. Håret ska dock plattas till lite snabbt och kammas ut ordentligt.)


2 x Putte. Sminket är nästan lite fjortis, men jag är solbränd så kunde inte ha en jätteljus foundation ;)

Typ dagens sminkning eller nåt, tänk om jag skulle skaffa en sådan kategori xD Då hade alla bilder sett likadana ut hah xD

Egentligen vet jag inte varför jag sitter här och skriver. Jag har absolut inget att säga, för det är inget speciellt som hänt. Men jag känner det här bloggsuget, för sedan kommer jag knappt kunna blogga över huvudtaget tre veckor framåt då jag ska vara på sommarstället och i Finland. Jag har haft en hel del tankar och funderingar på senaste, men de är så svåra att få ner i skrift eftersom jag själv inte förstår så mycket.

Honestly, de senaste blogginläggen har jag skrivit mest för min familjs skull, för gånger när jag bara inte orkar svara på sms så kan de bara kolla att jag skrivit lite på min blogg så de vet att jag är okej och lever. Under Metaltown skrev jag inget på flera dagar och orkade inte med sms så de blev oroliga därborta. Efter det har jag varit noga med att försöka uppdatera denna lite och svara på lite sms även fast jag inte orkar ibland. Sen så är mobilen är jobbig för jag råkar alltid trycka bort smset när jag skriver och eftersom jag inte fattar hur jag lyckas kan jag inte sluta heller -.-

Okej, nu blev det bara massa tråktext, så eftersom jag inte har något att skriva egentligen så ska jag inte ta mer av eran tid. Ha det så jättegött, det ska iaf jag ha ;D

Sista dagen imorgon

YO FADDAMACKA

Jo, du läste rätt. Imorgon är det sista jobbdagen! Gissa vem som är overhappy? :D

Jag kan knappt vänta till lunchen imorgon, ska käka tacoköttfärs och grönsaker med nachochips, fan va gott *drool*

Yes, idag är jag också trött, så än en gång blir det bara en liten uppdatering och ni slipper somna när ni försöker vara snälla och läsa igenom allt ;)

2 dagar kvar

YO FADDAMACKA

Nu är det bara två dagar kvar av jobbet, YES FÖR FAN!

Jag är trött, så idag slipper ni plåga er igenom ännu en jättelång text. Grattis!

3 dagar kvar

ÅÅh, nu är det bara 3 dar kvar av jobbet, kulo :D

Min mage vill att jag ska avlida, den har svullnat upp och gör så ont att jag svettas och förmodligen snart kommer spy. För mycket laktos idag, bajs -.-
Det är riktigt jävla svullet och gör riktigt jävla ont!!
Jag vill avlida tills det gått över, snälla.

Vi är coolast och tuffast





Den klassiska uppdateringen om dagen

Jag nyser och nyser och nyser och nyser och nyser och nyser och nyser och nyser och nyser och nyser och nyser och nyser och nyser och nyser och nyser och nyser och nyser och nyser och nyser och nyser!

 
YO FADDAMACKA

Kom just ut ur duschen och började genast nysa, och sedan kom de bara gång på gång i ungefär fem minuter. Ett tag kunde jag nästan inte andas, lite läskigt.

Anyway; Dagen började med att ajg kom upp i tid, skills på mig. Klockan åtta satt jag utanför V. stugan och väntade på att någon människa skulle komma dit (var först :O).

Chill förmiddag. Jag och Maria drog till mig och vi beställde pizza till lunch, så när vi gick ner och hämtade pizzan så passade jag på att beställa tid hos den "nya" frisörskan där. Tänkte jag borde testa om hon kan klippa snyggt. Hon var jättetrevlig iaf. :)

 Eftermiddagen spenderades vid Mölne. Sura gamla tanter hade klagat på att det var grisigt som fan där, jävla överdrift.

När jag slutade snackade jag lite med mor min när jag vandrade hemåt. Jag minns inte alls vad vi snackade om, men det kommer nog tillbaka hoppas jag.

Jag bestämde att det är tråkigt att laga mat till sig själv så jag bjöd över frun min på middag, uppskattat as alwyas hoppas jag ^^ Rabarber- och jordgubbspaj med vaniljsås till efterrätt, vaniljsås is the shit (A)
Vi spelade lite GH och satt vid datorn, hon fixade mitt hår och jag blev helt svag. Det är nog bland det bästa som finns när folk fixar med mitt hår, därför älskar jag frisörer.
Självklart blev det otroligt mycket flummande, as always (Y)


Sminklös Putte gör miner = Bevis på flumm

Mina ben har fått sig en liten dos av brun-utan-sol så de håller sig bruna. Den döh (Y)


Outfit today

Well well, min fru kom på att vi skulle ta en dagens outfit alldeles nyss innan hon drog hem. Så varsågoda, en hemsk bild på mig med en t-shirt som får en att se megatjock ut och censurerat ansikte! :D


T-shirt - H&M ?
Jeans - JC
Strumpor - H&M eller Kapp Ahl?
Band om armen - Metaltown

Kul missuppfattning på buss 76

Jag och Maria satt på bussen påväg till mig.

Hon säger något otydligt som jag missuppfattar totalt.
Jag (smått chockad av det jag trodde jag hört) : Haha va? Vafan sa du?
Maria (nu hör jag vad hon säger): Fan det finns ju massa gula bilar här!
Jag (medan jag försöker att inte dö av skratt): JAHA! Jag trodde du sa "Fan va kul det skulle va att pilla dig i rumpan!"
*Vi (läs:jag) dör av skratt*

Shit, jag måste verkligen skaffa hörapparat xD Men jag måste erkänna att det kan bli otroligt roligt ibland ;)

4 dagar kvar

Åh, jag känner bara "OH NOOOOOO, JOBB IMON, SKJUT MIG" just nu.
Men jag ska tänka positivt. Bara fyra jobbdagar kvar, sista dagen på torsdag. Yes.
*barafyradarkvarbarafyradarkvar* (<- intalar mig att vara positiv)
Sedan är jag ledig. Riktigt sommarlov.
*barafyradarkvarbarafyradarkvar*
Och om 14 dagar åker jag till Finland.
*barafyradarkvarbarafyradarkvar*

Nedräkningen pågår för fullt.
*barafyradarkvarbarafyradarkvar*

Är du lite efter eller är det jag som är smart?

Jag och Tew chattar. Vi meddelar alltid varandra när någon av oss skrivit en blogg.

Jag: Sista blogg just nu ^^
Tew: ojoj, måste läsa
Jag (som lagt upp en bild bara): mer se.. xD
Tew: va? xD
Jag: se = kolla, titta, glo, stirra
Tew: ja jag vet vad se betyder xD du skrev ”mer se” och det förstår jag inte, det borde jag fatta men det står still i huvet på mig Oo
Tew (igen): JAHA
Tew (tredje gången): nu fattar jag xD

Min slutsats av denna konversation: Antingen är det Tew som är lite efter eller så är det jag som är för smart för henne.


M&M's

Underbara M&M's





Dagens outfit (is finally back)

Insåg förut att jag inte har haft en "dagens outfit" på massa länge! :O Det går ju inte för sig, så jag och mamma gick en liten promenad och så lekte jag modell.
Jag är totalt osminkad = inget ansikte, och ofixat hår = katastrof. Men du får leva med det, tror knappast du blir blind ;)


Linne - H&M
Byxor - Gamla som satan och stylade av mig (dock ej färdiga)
Tygskor - Skopunkten
Solglasögon - Stadium



Tew: Man, du har ju snygga kruvor!
Tackar :D

Familjehelg

YO FADDAMACKA

Guess vem som haft en underbar helg? :D
Nu tänker ni säkert "Men hallå, en helg med din familj? Underbar?".
Ja! svarar jag på det, jag tyckte det var alldeles totalt underbart. Och att farmor och farfar även var där hela tiden var bara ännu bättre (ett plus med det var att jag fick skjuts både dit och hem = inget tåg ;>).
Jag slapp laga mat, jag lärde mig hur man gör min farmors UNDERBARA rabarber- och jordgubbspaj(!) och jag fick bada samt umgås med min familj som jag saknat som bara den!

Vi kom till det fina sommarstället ganska sent på fredagen, blev lite handlande i deregna först och glasshämtande i Alingsås innan vi kunde anlända dit. Fick kramar och välkomnande ord, det värmde stort och jag kände hur mycket jag saknat min familj. Det var lite småkyligt ute så det blev inget badande den dagen.

När jag vaknade på lördagen upptäckte jag att jag somnat på soffan därborta när jag och mina systrar kollade på The Simpsons föregående kväll. Jag vaknade när farmor och farfar flängde runt och förde massa liv, farfar skulle till ett vägmöte (de har nån sån konstig förening därborta som han är med i) och meningen var att pappa skulle med fast han var spårlöst försvunnen. (Han gömde sig för att han inte ville med.)
När jag kom upp kom jag på att jag glömt fixa med lite yoghurt bort dit, besvikelse. Fick käka lite mackor istället till frukost, första gången på länge!

Efter det satt jag och läste lite Kalle Anka-tidningar och den senaste OKEJ-tidningen tills det blivit i22 grader. Då insåg vi att det förmodligen inte blir så mycket varmare (självklart, jag kom ju dit) och traskade ner mot stranden för att se. Det blåste och det var några som städade stranden så vi flydde hemåt igen.
Fördrev tiden med att (låta mamma) smörja in mina ben med brun-utan-sol. Måste börja med det igen eftersom det kommer bli asfult om jag har brun kropp och vita ben i min klänning som jag ska ha på bröllopet.

Vid tvåtiden gick vi ner mot stranden igen, då var det nästan folktomt och vi bestämde oss för att bada. Sedan solade vi och två timamr efter att vi anlänt till stranden begav vi oss hemåt igen för att äta.
När vi ätit bakade jag (med lite av farmors hjälp) rabarber- och jordgubbspaj, OH MAN vad underbart gott det är!
Sedan gick jag, mamma och mina systrar ner till stranden igen och då badade jag och Santtu. HB var en badkruka och ville inte bada :O


Rabarber- och jordgubbspaj.

Jordgubbar.

Efter väldigt mycket paj och jordgubbar var tallriken tom och min mage full.

När vi kom upp så hade farmor fixat kaffe, vi käkade min underbara paj och sedan spelade vi GH tills jag gick in i bastun.
Sedan tror jag att vi kollade på Simpsons, och än en gång somnade jag på soffan men blev väckt och ledd till sängen av mamma sedan så jag fick sova i en säng. Det var första gången på mycket länge som jag sov i en riktig säng. Har sovit i vardagsrummet hemma för att det varit så sjukt varmt i mitt eget rum.

Vaknade vid elva av att mamma ruskade liv i mig. Gick upp och kände en underbar doft. Gick ut på altanen och vad ser jag om inte min farmor som steker plättar på grillsaken? :D Jag slängde i mig två stycken för de var så underbara (Y)
Det hände inte så mycket mer, packade massa, vi åkte hem ganska tidigt för att ta vägen om min farmors syster. Även hon stekte såna där plättar, så jag har ätit hur mycket som helst idag. Och det var massa mjölk i som hade laktos, min mage mår sååå bra nu (Y)

Det var lite ledsamt att åka hem från stället, men ska åka dit igen på onsdag om två veckor.

Väl hemma kom mormor, min låtsasmorfar och hans mamma över. Jag bokade båtbiljetter till Finland åt dem, jag har skills (Y) Tjänade lite pengar på det oxå ;>

Nu känner jag att jag skrivit massor som ingen orkar läsa igen, jag måste skärpa mig! xD Anyway, bilderna jämnar ut det lite hoppas jag ;)

Bara en vecka kvar nu

YO FADDAMACKA

Fick sluta "lite" tidigare idag (lite efter kl 15:00 ungefär, vanligtvis slutar jag 16:45). Min tillfälliga handledare är underbar ju :D Synd att det var hennes sista dag idag, lär ju vara sista dagen vi fick sluta tidigare.
Det är soft att sluta tidigare, nu har jag haft tid att packa i lugn och ro (det som jag inte hann med igår). Det betyder också att jag har tid att bloggga lite, så här sitter jag nu!

När vi kom tillbaka efter att "ha varit vid Mölne" (=hemma) på eftermiddagen vid halv två så gick vi upp mot V.stugan och softade med lite dricka när våran tillf. handledare sa att eftersom det var hennes sista dag så skulle hon bjuda på lite vattenmelon. Underbart gott!

Nu är det bara en vecka kvar = 4 arbetsdagar. Sedan börjar sommarlovet! FADDAMACKA VAD UNDERBART!

Jags ka ta och göra iordning lite käk nu, tänkte äta innan jag åker eftersom kl blir så mycket.
Byebye, hörs på söndag!

Jag är seg

Jag har suttit och luffat runt bland bloggar och läst massor som jag missat då jag inte varit så aktiv med bloggläsandet, så nu är jag äntligen färdig.
 
Jusste ja.. jag skulle ju packa och städa..
Och duscha..
Fan.

Det blir snabbdusch, sedan packa och ta disken. Efter det sover jag gott.
Får se när nästa uppdatering kommer, antingen imorgon eller på söndag. Hoppas ni överlever.
Godnatt mina kära läsare.

Svettigt värre

YO FADDAMACKA

Det är sjukt, i snart två veckor har det varit kanonväder! Solen skiner och det är så varmt att svetten rinner över hela kroppen, jättemysigt. Men ajg ska verkligen inte klaga, jag har väntat och väntat på denna värme! Jag har beställt lika fint och varmt väder i helgen då jag ska åka till familjens sommarställe. Det ska badas i massor och jag ska bara koppla av på riktigt.
Det var ett tag sedan jag var med min familj också, de var visserligen här en liten stund förra torsdagen men då hann jag inte mer än att säga hej och krama om lite innan jag skulle sticka. Så jag antar att det är förståeligt att jag saknar dem lite (även fast de kan vara riktiga plågor ibland) och mamma säger att hon saknar sin stugkompis. ^^

Idag har det inte hänt så mycket. På jobbet var det lika slappt som vanligt.
När vi hade huggit (huggt? Hur säger man?) ved så skulle vi bara slänga in veden i vedboden, och eftersom vi precis skulle dra efter det så hade jag min väska där. Så när vi slängde in veden hände en liten olycka och mobilen jag lånat av mamma (som låg i min väska) fick en rejäl spricka på den yttre displayen. Den funkar fortfarande (även displayen) men sprickan är ändå ganska synlig. SORRY MAMMA! Nu har hon iallafall fått en väldigt bra anledning till att skaffa en ny mobil som hon velat länge  *tänker positivt åt henne*

Jag har använt mitt huvud en aning och räknat ut lite saker
* Jag har bara 5 arbetsdagar kvar
* Om 8 dagar har jag sommarlov på riktigt
* Om 18 dagar åker jag till Finland


Anyway, nu ska jag försöka röra lite på mig efter min stora middag (insåg att eftersom jag ska iväg imorgon innan jag hinner göra middag så måste jag göra något av kycklingfilen som låg i kylskåpet och lagade en stor middag med kycklingbitar i soya och massa olika kryddor och lite potatis- och rotfruktsgratäng och resten av salladen jag gjorde till mig och Tew iförrgår som det fanns kvar av. Mycket gott och mättande).

Ska packa för helgen (får inte glömma bikinin!) och städa undan lite så jag inte får ångest inför att åka hem på söndag.
Åh, en hel helg utan att behöva laga middag helt själv! :D

Heh.. oops..

Jag varnade mamma när jag fick låna hennes mobil (eftersom alla mina femtioelva är sönder) att hon förmodligen inte kommer få tillbaka den hel..


Jag hade rätt.

Impulsköp när man är hungrig

YO FADDAMACKA

Nu har jag inte så mycket tid på mig innan jag måste dra mig mot bussen, så skriver bara en snabb liten uppdatering (då det kanske blir den enda idag).

Dagen började med att jag vakande upp 8:20 igen, applåder i massor till mig! Skyndade till jobbet och fyllde i min lönelista (jobbar timmar så den måste fyllas i varje månad).
Efter det var det chill fram tills lunch, tog bara städrundan och sågade lite ved.
Våran lunch var ganska lång idag innan vi slutligen gick ut och sågade lite mer ved. Efter ett tag kom våran tillfälliga handledare och sa att vi skulle ta stränderna. Vi hände i lövgärdet istället och kollade på några ungar som spelade fotboll (Y)

Vi fick sluta lite tidigare så jag drog hem och ringde mamma för att prata om en grej. Sedan strimlade jag lite paprika och diskade innan jag städade undan det värsta i hemmet (klarar inte av att det är stökigt i mitt hem!)
Sedan kom jag på att det fattades lite basvaror hemma, så jag skrev en lista och drog mot affären här i Ranne.
Jag var lite småhungrig så det slutade med att "jag gjorde en mamma". Jag hade en lista, men förutom varor från listan så åkte även lite naturgodis, choklad och bananer (tänkte kanske eventuellt göra plättar/pannkakor med banan och blåbär i ikväll fick jag för mig i affären) ner i korgen.
Så "Att göra en mamma" = Impulsköp.
(Jag har märkt att jag alltid på nåt sätt lyckas handla för runt 100-lappen, spelar ingen roll vad och hur mycket/lite jag köper. xD Tur att jag inte handlar så ofta då. Jätteintressant, jag vet.)
En sak säger jag bara: Handla inte när du är hungrig!

Oj, nu sprang tiden iväg och jag måste sätta fart. Hörs!

Twitter

Tänkte bara på en sak. Jag har fixat Twitter.com för ett tag sedan (fattar typ verkligen nada där men anyway) och jag har fått 3 followers. Det skulle egentligen inte vara nåt speciellt med det, om det inte vore så att ingen av dem är svenskar.

Jag visste inte att jag var så rolig att man inte ens behöver förstå det jag skriver för att fatta vad jag menar.

Det måste ju nästan vara så, för vem (vilka) lägger till någon så helt random annars om man inte ens förstår språket?

RSS 2.0