Chock AB

Jag gick för att kolla till marängerna (som förresten var väldigt, väldigt klara) och fick en liten chock.

De gick från att se ut så här:


Till så här:


(Bilderna gör inte riktigt skillnaden rättvis. Marängerna som jag stoppade i ugnen var dubbelt så stora när jag tog ut dem.)

Kommentarer
Postat av: Tew

Jag stod i över 45 min (med små pauser för både jag och visparen var jättevarma) och vispade och när dom väl skulle ut från ugnen var dom svarta ..

2009-08-12 @ 23:09:16
URL: http://flowerdrops.blogg.se/
Postat av: Putte

*Tew:*

Ett tips: Om du halverar receptet du hittar på min amtblogg behöver du inte vispa mer än 5-7 minuter innan smeten är så hård att den sitter fast i bunken när du vänder på den, då är det färdigt. ;) Sedan klickar du små bollar på plåten, 40 min i ugnen på ca 160 grader så är de perfekta (Y)

2009-08-12 @ 23:44:49
URL: http://iamputte.blogg.se/
Postat av: Putte

matblogg*

2009-08-12 @ 23:47:02
URL: http://iamputte.blogg.se/
Postat av: Mamsen

Det var änna tjusiga saker som väntade på spisen när jag kom hem efter en hård arbetsdag :)

2009-08-13 @ 00:33:01
Postat av: HB - hembränt

Den jag åt var nog inte helt färdig. Tror jag i alla fall. Det var sån där vit grejs i mitten som var kall :<

Ja, vet inte om du fattar. Lite ointressant men so :>

2009-08-13 @ 13:12:12
Postat av: Putte

HB: Jodå, de var mer än färdiga. Hade jag tagit ut dem en minut senare hade jag bränt dem. De hade legat och svalnat, därför var det vita kallt.

2009-08-13 @ 23:22:35
URL: http://iamputte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0