Chock AB
De gick från att se ut så här:
Till så här:
(Bilderna gör inte riktigt skillnaden rättvis. Marängerna som jag stoppade i ugnen var dubbelt så stora när jag tog ut dem.)
Jag stod i över 45 min (med små pauser för både jag och visparen var jättevarma) och vispade och när dom väl skulle ut från ugnen var dom svarta ..
*Tew:*
Ett tips: Om du halverar receptet du hittar på min amtblogg behöver du inte vispa mer än 5-7 minuter innan smeten är så hård att den sitter fast i bunken när du vänder på den, då är det färdigt. ;) Sedan klickar du små bollar på plåten, 40 min i ugnen på ca 160 grader så är de perfekta (Y)
matblogg*
Det var änna tjusiga saker som väntade på spisen när jag kom hem efter en hård arbetsdag :)
Den jag åt var nog inte helt färdig. Tror jag i alla fall. Det var sån där vit grejs i mitten som var kall :<
Ja, vet inte om du fattar. Lite ointressant men so :>
HB: Jodå, de var mer än färdiga. Hade jag tagit ut dem en minut senare hade jag bränt dem. De hade legat och svalnat, därför var det vita kallt.